close

Hotel a Reštaurácie

Hotel a ReštaurácieJedáleň a kuchyňaKnižnicaPracovňa

Lavice do kuchyne zažívajú veľký návrat. Sú späť, vyberte si!

image0013350

Pokiaľ ide o pohodlie a dizajn, nie vždy si vieme predstaviť originálnosť. Bežné stoličky, kreslá alebo pohovky sú neoddeliteľnou súčasťou bytových priestorov. Čo však nemá každý vo svojom dizajnovom inventári sú lavice do kuchyne.

Dizajnová lavica Rococo, 170 cm, čierna
Dizajnová lavica Rococo, 170 cm, čierna

Klasika, ktorá bola populárna hlavne v minulosti a nejeden z nás si ju pamätá ešte z domov starých rodičov. Lavice plnia svoj účel dlhodobo a čoraz častejšie ich ľudia nie len oprašujú, ale aj kupujú. Nikto by si zrejme nepredstavoval, ako sa pomaly vkradnú do našich domácností  a navyše s naším súhlasom. Veď niet sa čomu čudovať. Mať praktické, jednoduché posedenie nie len v exteriéri, ale aj v interiéri je snom nejedného milovníka nábytku. Navyše, vďaka rôznym dizajnom sú lavice neraz elegantnejšie či štýlovejšie ako bežné stoličky. Stavte teda na originálnosť. Akú si však vybrať?

Nemusíte vyberať medzi praktickosťou a štýlom

Mnohí sa boja zainvestovať, preto si vyberú ošúchanú lavicu, či nejakú z internetových bazárov, kde ich nájdete plno. Ak ale chceme dosiahnuť požadovaný cieľ, a to pohodlie, krásu a praktickosť v jednom, prichádza do úvahy len kúpa z obchodu. Tu sa inšpirácii medze nekladú. Nie je to ani tak finančne náročné, pretože slúžiť budú nejaké tie desaťročia. Či už preferujete ručnú výrobu, čalúnenie alebo jednoduchý drevený povrch, čakať môžete naozaj všetko, len nie nudný štýl, ktorý bol v podobe posedenia v socialistických kuchyniach.

Tí, ktorí túžia po čalúnenej lavici môžu byť spokojní s bohatým výberom. Zákazníci zväčša presne vedia čo chcú a čo preferujú. Preto je výber dostatočne bohatý a osoží nielen zákazníkovi, ale aj samotným výrobcom. Vďaka umeleckému dielu dizajnérov sa aj vaša spálňa stane vyjadrením vášne pre nábytok, napríklad vo forme lavice KASON. Nebojte sa ju umiestniť pod okno alebo k nohám postele. Je tu pre vás, aby ste s ňou zažili príjemné chvíle s rodinou.

Dizajnová lavica KASON - rôzne farby
Dizajnová lavica KASON – rôzne farby

Nesmrteľné a viacúčelové

Ak chcete viacúčelový kúsok, určite máte na mysli klasické modely, ktoré sa dajú otvárať a je možné do nich ukladať veci. Úložný priestor nie je to jediné čo rozhoduje. Praktickosť je jednoducho vec, ktorá je v našich domácnostiach potrebná, preto sa nemusíte báť, žeby ste ju využili len na chodbe. Hodí sa rovnako do spálne, kde oživí priestor svojím starožitným vzhľadom. Vymeňte teda stoličky, ktoré sa do vášho interiéru nehodia.

Štýlová lavica ALISSON 90 cm hnedá
Štýlová lavica ALISSON 90 cm hnedá

Lavice nie sú len kúskom nábytku, ale dokážu udávať štýl a ráz samotnej miestnosti. Pokiaľ pracujete v priestoroch, ktorým niečo chýba, nájdete si lavicu aj pre tento účel. Pohodlné posedenie s operadlom ako lavica Jenna Chesterfield, prinesie nie len noblesu, ale aj luxus. Či už do bytových alebo nebytových priestorov, kde ju ocení naozaj každý. Pohodlne sa do nej môžete usadiť bez toho, aby ste boli s ňou nespokojný. Prečo? Aj pri takom kuse nábytku ako sú lavice je možné vybrať si farbu rúčok či nitov.

Dizajnová lavica Jenna Chesterfield - rôzne farby
Dizajnová lavica Jenna Chesterfield – rôzne farby

Netreba sa báť zmeny aj keď to znamená, že oprášite niečo také samozrejmé a klasické ako lavica. Móda sa neustále vracia nie len v oblečení, ale aj v interiérovom dizajne. Klasické nábytky zažívajú oživenie, ktoré by ste neradi prepásli. Preto aj po kúpe dbajte na starostlivosť, ktorá dokáže každý nábytok ešte viac pozdvihnúť. Krásny domov si predsa vyžaduje dokonalé pohodlie a funkčný nábytok.

Zapôsobte na svojich zákazníkov prostredníctvom štýlového dizajnového nábytku. Prečítajte sa ako vybrať správny nábytok a správne kožené kreslo do vašej firmy.

continue reading
Hotel a ReštaurácieKnižnicaObývačkyPracovňaSpálne

Ako vybrať správny pelech pre psa? Poradíme Vám

SACKit 04 06 20150356

V živote je len málo vecí, ktoré prinášajú človeku toľko radosti a šťastia ako pes. Pes sa bude vždy snažiť, aby vás potešil. Nebude vám vyčítať vaše chyby, bojovať proti vám alebo vás kritizovať za váš vzhľad, alebo nedostatok vedomostí. Urobí všetko preto, aby vás ochránil, pretože ste jeho pánom. Avšak pes sa na vás spolieha tak isto – od jeho jedla, vody, prístrešia, cvičenia, tréningu, veterinárnej starostlivosti až po vašu spoločnosť a ochranu. Okrem toho, každé zviera potrebuje svoje vlastné misky, hračky, pelech ako miesto na odpočinok. A keďže väčšina psov spí 10-16 hodín denne a viac, je dôležité vybrať pre vášho drahocenného domáceho maznáčika tiež správne lôžko – ručne šitý pelech pre psa dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného umelého vlákna a je vyplnený EPS guličkami, ktoré vášmu chlpáčovi poskytnú dostatok pohodlia.

Dizajnový pelech Charlee – rôzne farby

3 najčastejšie chyby, ktoré ľudia robia pri nákupe pelechu pre psa

Keď potrebujete do vašej spálne novú posteľ, som si istá, že nevyberiete hneď prvú matrac, ktorú uvidíte. Namiesto toho starostlivo vyberáte na základe mnohých faktorov, vrátane komfortu, veľkosti, pevnosti, typu matraca atď. A verte tomu alebo nie, mali by ste venovať rovnaké množstvo pozornosti lôžku pre vášho psa. Koniec koncov, ak si každý večer užívate zdravý spánok vy, prečo by ho nemal mať aj váš domáci miláčik? Okrem toho, váš pes spí viac ako vy (aj keď si možno prajete, aby to bolo naopak).

Chyba č. 1: Výber pelechu s nesprávnym rozmerom 

Dokážete si predstaviť, že budete každú noc spať s nohami visiacimi z postele? Samozrejme, že nie! V prvom rade zmerajte dĺžku vášho domáceho zvieraťa. To vám poskytne všeobecnú predstavu o rozmeroch, ktoré váš maznáčik potrebuje aby sa cítil na svojom lôžku pohodlne. Nie je nič horšie ako posteľ, ktorá je príliš malá.

Chyba č. 2: Výber nesprávneho tvaru                                                                                                                                           

Štandardné postele sú k dispozícii v mnohých tvaroch, veľkostiach, materiáloch a farbách. Tvarom, sú obvykle guľaté, oválne, obdĺžnikové alebo štvorcové. Väčšina psov spí v rôznych pozíciách, ale ak strávite nejaký čas sledovaním správania vášho domáceho maznáčika, budete si vedieť lepšie predstaviť, aký tvar pelechu mu bude vyhovovať najviac.

Chyba č. 3: Výber nesprávnej textúry                                                                                                                                               

Rovnako ako ľudia, domáce zvieratá majú svoje vlastné, jedinečné preferencie. Niektorí psi dajú prednosť látkovým textúram, zatiaľ čo iní uprednostnia hladké tkaniny. Pozrite sa na miesta, kde váš pes rád oddychuje. Pomôže vám to vybrať najlepší druh tkaniny pre jeho domáce lôžko.

Doprajte svojim psím miláčikom dokonalé lebedenie! Ručne šitý pelech dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného umelého vlákna a je vyplnený EPS guličkami, ktoré chlpáčovi poskytnú dostatok pohodlia. Pelech je vhodný ako do interiérov, tak na vonkajšie použitie a je možné ho čistiť vlhkou handričkou, takže aj samotná starostlivosť vám nezaberie veľa času.
Pelech pre psa DOGit Cobana Large

Ako Zdieľať Dom S Chlpatými Tvormi Bez toho, Aby Ste Obetovali Svoj Moderný Štýl.

V prvom rade, musíme povedať, že sme veľkí milovníci zvierat. Sme majiteľmi domácich zvierat, nadšencami prístreškov pre zvieratá a radi ich prezentujeme aj na našom blogu. Ako to sami denno-denne vidíme, šťastný domov môže byť pohodlný a priateľský pre zvieratá, rovnako ako moderný a štýlový. Tajomstvo spočíva vo výbere správnych materiálov a tkanín pre vašu rodinu a váš životný štýl. Predtým, než si kúpite čokoľvek, nezabudnite si ohľadom starostlivosti prečítať priložený štítok.

Mali by ste vysávať a otáčať sedáky pohovky týždenne alebo dvakrát mesačne, v závislosti od toho, koľko vaši domáci maznáčikovia  zanechávajú voľnej srsti po celom dome. Srsť sa zachytáva na oblečení a nábytku a keď sú chlpy veľmi krátke, odolávajú snahám o ich odstránenie pomocou vysávača či pračky. Odporúčame používať čistiace kefy, ktoré zhrnú chlpy zo všetkých povrchov – kobercov, sedačiek, stoličiek, pelechov, rohožiek … potom stačí len chuchvalce chlpov zobrať a vyhodiť. Používajte kefu na odstránenie chlpov z odevu a elektrický holiaci strojček, vďaka ktorému udržíte srsť zvierat v správnej dĺžke.

Ponúkame vám niekoľko z našich obľúbených kúskov, ktoré sú vhodné pre domácností s domácimi miláčikmi.

Doprajte svojim psím miláčikom dokonalé lebedenie! Ručne šitý pelech dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného umelého vlákna a je vyplnený EPS guličkami, ktoré chlpáčovi poskytnú dostatok pohodlia. Pelech je vhodný ako do interiérov, tak na vonkajšie použitie a je možné ho čistiť vlhkou handričkou, takže aj samotná starostlivosť vám nezaberie veľa času.
Pelech pre psa DOGit Cobana Mini

Aj váš pes niekedy vyskočí na konferenčný stolík a potom na gauč? Island II Circle – konferenčný stolík je veľmi pevný a je vyrobený z  agátového masívneho dreva. Jedná sa o ručnú prácu a prírodné drevo. Ak sa rozhodnete kúpiť si tento unikát, nikdy neoľutujete. S náležitou starostlivosťou vám bude slúžiť po celé generácie. Navyše, mnohé kusy nábytku z dreva sú ručne vyrobené a keďže v prírode nenájdete dva identické stromy, žiadne dva kusy nábytku nevyzerajú úplne rovnako. Nábytok funguje rovnako ako móda. Čierne šaty alebo jednoduchý tmavý oblek budú vždy v móde – toto oblečenie je nadčasové a prežije akýkoľvek trend. Drevený nábytok slúži rovnakému účelu. Drevo patrí do akéhokoľvek prostredia, bez ohľadu na tému.

 

Unikátne spojenie: masívny konferenčný stolík Island zo vzácneho Agátového dreva sa dokáže univerzálne začleniť do Vašich obývačiek. Letokruhy a prirodzené tvary kmeňa stromu vytvárajú z tohto konferenčného stola skutočný unikát. Dôkladne vysušené a ekologicky voskované Agátové drevo predstavuje vzácnu a jedinečnú atmosféru.
Konferenčný stolík z masívu Island II Circle

Ako Udržať Psa Mimo Pohovky

Psy sú radi, keď majú príležitosť prilepiť sa na mäkkú pohovku. Na tom síce nie je nič zlého,no nie každý má radosť so zdieľania priestoru so svojim najlepším priateľom. Mnohí majitelia domácich zvierat sa sťažujú, že ich psy sa zdržiavajú na ich veľkom, pohodlnom gauči a že všetko by bolo skvelé, keby nebolo tých, všade prítomných chlpov! Konzistencia členov rodiny je najdôležitejšia pre udržanie vášho psa mimo nábytku. Uistite sa, že všetci v domácnosti súhlasia s názorom „žiadne psy na pohovke a posteli“, pretože privilégiá na čiastočný úväzok sťažujú vášmu psíkovi porozumieť pravidlám. Ako náhradu, doprajte svojmu štvornohému kamarátovi štýlové bývanie na mäkkom a pohodlnom pelechu DOGit, ktorý je vhodný do interiérov, ale aj na vonkajšie použitie. Tam, kde sa voľne po byte pohybujú psy, poskytne každému chlpáčovi dostatočné pohodlie a vlastné miesto k odpočinku aj ručne šitý Pelech Dogit Cobana Mini.

Doprajte svojim psím miláčikom dokonalé lebedenie! Ručne šitý pelech dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného umelého vlákna a je vyplnený EPS guličkami, ktoré chlpáčovi poskytnú dostatok pohodlia. Pelech je vhodný ako do interiérov, tak na vonkajšie použitie a je možné ho čistiť vlhkou handričkou, takže aj samotná starostlivosť vám nezaberie veľa času.
Pelech pre psa DOGit Cobana Medium

Potrebujú psy vankúše?

Psy by mali mať k dispozícii vankúše alebo postele s bokmi, ktoré slúžia ako podpora krku – ale nie vždy to potrebujú. Ak je to možné, poskytnite svojmu psíkovi viacero značiek a druhov pelechov na spanie. Je skvelé, keď si psy môžu vybrať správnu pozíciu na optimalizáciu svojho pohodlia a zdravia. Náš sortiment psích vankúšov a postelí je navrhnutý tak aby vyhovoval všetkým preferenciám pohodlia a štýlu. Ručne šitý vankúš CUSHIONit je vyplnený penou, ktorá vám a vašemu domácemu miláčikovi poskytne dostatok komfortu. Môžete ho čistiť vlhkou handričkou, takže aj samotná údržba vám nezaberie veľa času. Látka je odolná proti oteru.

Predsa mäkučké vankúše! Ručne šitý vankúš dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného a recyklovateľného polyesteru. Je vyplnený penou, ktorá vám poskytne dostatok komfortu. Môžete ho čistiť navlhčenou handričkou, takže aj samotná údržba vám nezaberie žiaden čas.
Vankúš CUSHIONit veľký

Efektívna a atraktívna koža

Pred kúpou novej pohovky si veľa ľudí kladie otázku, či si má vybrať kožu alebo tkaninu. Pohovka je neoddeliteľnou súčasťou nášho domáceho života, je to miesto, kde sa po dlhom dni strávenom na pracovisku uvoľníme, alebo kde vo večerných hodinách usádzame svojich hostí. Je teda rozumné, že strávime nejaký čas hodnotením pozitívov a negatívov kožených a textilných pohoviek. Najmä, keď členmi rodiny sú aj psy.

Troj-sedačka Chesterfield je čalúnená bycast kožou v módnom Vintage prevedení. Zažite klasický dizajn a vynikajúce remeselné spracovanie v absolútnej dokonalosti! Impozantná pohovka s typickými rysmi štýlu Chesterfield, ako sú zakrivené opierky, bohato zdobené gombíky, prešívané operadlo a ozdobné ručne vsadené cvočky.
Trojsedačka Chesterfield Vintage II

Zo všetkých možností na trhu je koža najbližšie k tomu, aby bola pre vás ideálnou voľbou. Podobne ako väčšina majiteľov psov vlastníme kožené stoličky a pohovku, pretože sa dajú ľahko čistiť a navyše sú mimoriadne odolné. Odstránenie nečistôt, chlpov alebo špinavých fľakov je veľmi jednoduché. Úplne postačí vlhká tkanina. Ostatné pohovky sa dajú tiež pomerne ľahko vyčistiť, ale s kožou je to tak nákladovo a časovo efektívne, že koža sa zdá byť tou najlepšou voľbou v tomto ohľade.  Za povšimnutie stojí naša troj-sedačka Chesterfield. Vždy pri pohľade na ňu, si kladiem tú istú otázku – ako môže niečo také krásne koexistovať so psami?! Zvoľte si klasický dizajn a vynikajúce remeselné spracovanie v absolútnej dokonalosti!

Inšpirovali sme Vás? Pozrite si našu ponuku pelechov pre vašich domácich miláčikov a kontaktujte nás, ak potrebujete poradiť. 

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi!

continue reading
DesignHotel a ReštaurácieJedáleň a kuchyňaKnižnicaObývačky

Hotelový nábytok, Čo S Ním Keď Stratí Svoje Čaro? Ďalšie Otázky Ohľadom Hotelového Nábytku

photo-1486057216565-b5d9ae788ed9

V dnešnej dobe renovácia hotela neznamená len nahradenie opotrebovaného nábytku a matracov ale je dôležité tiež poznať konkurenciu a vytvoriť nový, originálny dizajn s osobitným charakterom. Podľa hotelierov ide v podstate o tri cykly v hotelovom živote: rekonštrukciu, základnú rekonštrukciu a kompletnú rekonštrukciu. Všetky zmeny by mali byť vykonané s cieľom zlepšiť zážitok hostí.

Luxusná lavica Massive X 160cm akácia
Luxusná lavica Massive X 160cm akácia

Čo Sa Stane So Starým Hotelovým nábytkom?

Každý rok vyhodia ľudia čoraz viac nábytku, ktorý je ešte v celkom dobrom stave. Nie je to len neuvážené nakladanie s odpadmi, ale aj znečisťovanie životného prostredia. Najlepším riešením je samozrejme recyklácia tým, že nábytok upravíme alebo darujeme na opätovné použitie. Ale kde začať? Zamyslite sa nad tým, koho poznáte. Možno, že bratranec alebo priateľ pracuje v neziskovej organizácii. Ponúknite starý nábytok na predaj, alebo ho darujte za odvoz. Existujú aj ďalšie úvahy, ktoré nemajú nič spoločné s likvidáciou, ako napríklad: Čo by malo byť vyrobené z hotelového nábytku a bolo by najlepšou investíciou? Ako môže byť nábytok prispôsobený tak, aby slúžil lepšie svojmu účelu? Potrebujete technický výkres na realizáciu nového interiérového dizajnu? Aké materiály sú najvhodnejšie pre hotelový nábytok? Ako kombinovať farby? Ale skôr ako odpovieme na všetky tieto otázky, ujasníme si zopár vecí….

Dizajnová barová skrinka Motley, 130 cm, akácia
Dizajnová barová skrinka Motley, 130 cm, akácia

Kam Uskladniť Nepotrebný Hotelový Nábytok

Hľadáte jednoduchú odpoveď, ako napríklad: „Na skládke?“ Prepáčte… veci sú o niečo komplikovanejšie a to z jednoduchého dôvodu. Skládka je najmenej atraktívnym riešením. Zoberte si napríklad do úvahy, že potrebujete vyhodiť veľké množstvo starého nábytku. Vysťahovanie, odvoz a likvidácia odpadu – to stojí peniaze. Je to nehospodárne a drahé. Tak aké sú alternatívy? Verte tomu alebo nie, použitý hotelový nábytok môže nájsť domov, ktorý šetrí hotelierom peniaze. Napríklad: Likvidátor vysťahuje nábytok z hotelových priestorov za nízku cenu alebo zadarmo, a predáva ho niekomu inému za približne 25 percent maloobchodnej ceny nového nábytku. Druhou možnosťou je likvidácia na mieste alebo aukcia v hoteli. Jednou z výhod je, že hotel môže počas predaja pokračovať v prevádzke. Ďalšou z výhod je, že náklady na prepravu sú vylúčené, takže hotelier získa viac príjmov. K nevýhodám sa pridávajú náklady na reklamu, bezpečnosť a kontrola nad davom. Navyše, je možné, že nie všetky predmety budú predané.  Treťou možnosťou je zachovalý nábytok darovať na dobročinné účely. Divili by ste sa, komu sa ešte môže hodiť vaša skriňa alebo sedačka.

Rozkladacia sedačka Amiyah, 215 cm, zelený zamat

Od chvíle, keď hosť vstúpi do haly začína pre neho dovolenka alebo obchodná udalosť. Súčasťou tejto skúsenosti je prostredie a dekorácie, ktoré obklopujú vašich hostí, od architektonických prvkov a umeleckých diel až po nábytok v hale, reštauráciách a hotelových izbách. Nábytok je jedným z najdôležitejších aspektov, ktoré prispievajú k vzhľadu každého hotela.

Dekorácia Wade 110cm strieborná
Dekorácia Wade 110cm strieborná

Hotelový Nábytok – Základy Nákupu

Nakúpiť hotelový nábytok pre izby, recepciu, reštauráciu a ďalšie priestory môže byť náročná úloha. Je dôležité naplánovať proces vopred, aby ste vedeli, čo je potrebné a koľko nábytku sa hodí do každého priestoru. Zistite, ako to urobiť správne so svojím tímom, do ktorého neodmysliteľne patria: majiteľ hotela a personál, návrhári interiérov a výrobca nábytku, ktorý funguje ako skutočný partner. Každý aspekt skupiny má individualizovanú úlohu, ktorá spolupracuje s ostatnými, aby vytvorila dokonalý produkt pre hosťa.

Skrinka ku posteli Kamryn 40 cm

Majitelia hotelov rozhodnú, čo budú hostia v hoteli vidieť a zažívať. Sú z veľkej časti zodpovední za kvalitu a rozpočet. Dizajnéri prinášajú víziu majiteľov do života – aspoň na papieri. Vedia, aké sú trendy a vedia aj s nimi kreatívne pracovať. Výrobcovia, samozrejme, vyrobia nábytok a doručia ho. Z našej ponuky nábytku, stojí za povšimnutie dizajnová skrinka, ktorá v hosťovskej izbe dotvorí atmosféru – štruktúra dreva je zvýraznená extravagantným 3D vzorom.

Najvhodnejšie Materiály Pre Hotelový Nábytok

Ak necháte čalúnenie stranou, výber sa zníži na: kov, masívne drevo, laminát a drevenú dyhu. Každá voľba má výhody a nevýhody a výber“aby bol perfektný“, do značnej miery závisí od celkového vzhľadu, ktorý chcete dosiahnuť, ako aj od trvanlivosti a výšky rozpočtu.

Dizajnový rozkladací stôl Sweden 160-200 cm biely/dub

Tu sú niektoré vlastnosti spojené s každým z vyššie uvedených materiálov: Kovový nábytok – donedávna sa využíval iba v exteriéri, dnes sa niektoré jeho prvky v kombinácii s drevom, sklom či kameňom, preniesli už aj do moderných interiérov. Kovový nábytok nie je náročný na údržbu a ošetrovanie. Je z trvácneho materiálu a má vysokú odolnosť voči mechanickému poškodeniu. Masívne drevo – je dlhotrvajúci a robustný materiál a je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá dlhú životnosť svojho nábytku. Laminát – sa vyrába lisovaním pri vyšších teplotách. Je veľmi odolný voči mechanickému poškodeniu, nárazom, alebo poškriabaniu. Laminát má nižšiu kvalitu ako dyha alebo masívne drevo – z tohto dôvodu stojí menej. Drevená dyha – sa dá rezať rôznymi smermi, čím vzniká zaujímavá kresba dreva. Nemusíte sa obávať, je to veľmi kvalitný materiál a je výrazne lacnejší ako masív.

Dizajnová manželská posteľ Spectacular biela 180 x 200cm

Originálna Rekonštrukcia – Interiérové Vybavenie

Prvá miestnosť, ktorú zvyčajne začneme renovovať, je spálňa, pretože je to miestnosť, ktorá je naozaj v centre hosťovej pozornosti. Áno, je to tak, ale kde je nutné začať s rekonštrukciou ešte skôr……je lobby. Prečo lobby? Pretože je to prvý dojem, na čom záleží! Veľká lobby bude prvá vec, ktorú hostia uvidia. Musí byť skrátka perfektná! Chceli by ste, aby vašich hostí privítala vzrušujúca moderná lobby s geometrickým, pestrofarebným nábytkom a veľkými oceľovými podlahovými lampami? Alebo by ste sa radšej prechádzali halou zariadenou nábytkom s kvetinovými vzormi?

Dizajnová stojanová lampa Shadow čierno-sivá

Čo je ale najdôležitejšie, je to, že potrebné vybavenie pre váš hotel musí byť funkčné a ľahko použiteľné. Nechcete, aby vaši hostia obklopení prekvapivo krásnym dizajnom interiéru boli sklamaní pri pokuse o použitie pokazeného výťahu. Zabezpečenie toho, aby všetko bolo v prevádzkovom stave a vizuálne nápadité je najlepší prvý dojem, aký môžete svojim hosťom dať. Kľúčom k úspechu v renovácii je koherencia vášho hotela. Preto reštaurácia by mala byť navrhnutá v rovnakom duchu ako recepcia a lobby. Ďalšou oblasťou, na ktorú nesmie zabudnúť, je zasadacia miestnosť, v ktorej sa budú organizovať firemné alebo rodinné akcie. Pre menšie obchodné rokovania či pracovné stretnutia je obzvlášť vhodný exkluzívne zariadený salónik.

Vytváranie Luxusného Interiéru

Akýkoľvek priestor je zmes architektúry a interiéru. To, čo ste vložili do miestnosti, je rovnako dôležité ako to, ako je miestnosť postavená. Pri realizácii interiérového dizajnu hotela je potrebná rovnováha medzi vizuálnym nádychom (nábytkom, tapetami, svietidlami atď.) a potrebným vybavením (bezpečnostné požiadavky, ekonomika, všeobecná funkčnosť základných požiadaviek). Vizuálne to možno dosiahnuť pridaním špecifických tematických farieb, textúr a osvetlenia. 

Luxusný závesný luster s kryštálmi Majesty

Potrebujete obnoviť nábytok? Použite farby

Farba je jedným z najdôležitejších aspektov dizajnu každej miestnosti. Nemusíte kupovať všetko nové, stačí len aktualizovať to, čo máte, a doslova všetko, čo budete potrebovať, je náter farby. Modré nebo, zelená tráva, žlté slnko. Takmer všetko v našom svete je spojené s nejakou farbou. Dokonca máme aj výroky, v ktorých používame farby. Hovoríme, že niekto je „zelený od závisti“, alebo „biely ako kancelársky papier“. Pre maliarov, umelcov, návrhárov interiérov a obchodníkov je správne používanie farieb kľúčové pre úspech v ich businesse.

Set odkladacích stolíkov Factor mango 2ks
Set odkladacích stolíkov Factor mango 2ks

Náš tím odporúča sústrediť sa na dodržiavanie nasledujúcich postupov:

  • Dôležitá vec, ktorú si treba pamätať pri práci s teplými a chladnými farbami, je, že žiadna miestnosť by nemala mať len jednu farbu. Ak chcete, aby vaša izba bola útulná, použite teplé farby pre dominantnú schému a pridajte niekoľko prvkov, ktoré obsahujú chladné farby – a naopak. Rovnako ako u všetkých prvkov zdobenia je dôležité dosiahnúť určitú rovnováhu a kontrast.
  • Okrem farby, musí byť pred lakovaním zohľadnená aj povrchová úprava, ktorá zlepšuje vzhľad materiálov a zvyčajne ich chráni pred prostredím (napr. opotrebovaním, koróziou, poškodením vodou, hmyzom a hubami atď.).
  • Ľahké, neutrálne farby, ako je béžová, slonovinová, čierna, šedá a všetky odtiene bielej sú viac reflexné a využijú čo najviac prirodzeného svetla – priestor pôsobí jasnejšie a vzdušnejšie.
  • Oranžová farebná paleta Terracotta obsahuje veľa odtieňov červenohnedej, červenej, ružovo červenej a žltooranžovej farby. Sú to prírodné, tlmené, zemité farby. Bohaté oranžové, sýto žlté a tehlové tóny môžu byť príťažlivo kombinované so zodpovedajúcimi farebnými odtieňmi interiéru, ktorý je bledý a veľmi jemný.

Finančné Výhody

Proces premeny interiéru hotela je na začiatku veľmi nákladný, ale z dlhodobého hľadiska je to dobrá investícia. Dizajn interiéru, aj keď je drahý, prinesie príjmy, ak je konzistentný, predstavuje špecifickú lákavú tému a je dobre zachovaný v priebehu rokov. Čoraz viac hostí si užíva svoj pobyt a zároveň komentuje interiérový dizajn hotela. Spôsob, akým sa prezentujete, je spôsob, akým ste vnímaný a investície do dizajnu interiérov hotela zaručia, že budete dobre vnímaný každým svojim hosťom. Prečo nezačať už dnes?

Plánujete rozsiahlu alebo čiastočnú rekonštrukciu? Alebo len chcete zveľadiť Vašu zimnú záhradu? Zaujímajú nás vaše plány. Napíšte nám.

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi 🙂

continue reading
DesignHotel a ReštaurácieJedáleň a kuchyňaKnižnicaObývačkyPracovňa

Kožené Kreslá Pre Rôzne Firmy – Ako Zapôsobiť na zákazníka?

media_images_org_file0027307

Moderné Kreslá Vo Vašej Firme

Spoločnosť ESTILOFINA ponúka moderné kreslá a kožené kresla pre použitie v kanceláriách, klinikách a obchodných priestoroch. Uvítajte svojich klientov, hostí a zamestnancov vo Vašej firme elegantným moderným nábytkom, ktorý ponúka pohodlné posedenie. Vybavte Vaše súčasné pracovisko modernými kreslami a užívajte si maximálne pohodlie. Top ponuka – Dizajnové barokové kreslo „KARTER“ sa prezentuje vo viacerých farbách v zamate. Farebnosť, rustikálne  nohy a komfortné čalúnenie zaručujú, aby sa kreslo stalo vrcholným kúskom vo vašej firme. Kreslo je aj napriek svojej malej veľkosti nezvyčajne pohodlné a komfortné. Či už v spálni, obývačke alebo na chodbe, toto dizajnové kreslo sa hodí do akéhokoľvek priestoru a obohacuje atmosféru.

V krásnom a pohodlnom kresle môžeme relaxovať, snívať alebo čítať knihu. Je to miesto, kde sa môžeme po dlhom dni pohodlne uvoľniť. Avšak v posledných rokoch sa kreslá stali súčasťou moderného nábytku vo firmách všetkých typov. Kožené kreslá nie sú len miestami na odpočinok, ale pomáhajú hosťom a klientom v tom, aby sa cítili byť vítaní v danom podnikateľskom subjekte.

Dizajnové kreslo Karter - rôzne farby
Dizajnové kreslo Karter – rôzne farby

Haly pôsobivé uvítanie hostí

Haly sú najbežnejšou oblasťou pre využitie moderných kresiel. Stále viac hotelov rekonštruuje haly kvôli novým trendom, pretože sa snažia vytvoriť čo najpríjemnejšie prostredie pre svojich hostí. Komfortné kreslá sa stávajú nevyhnutnosťou, keďže po príchode do hotela sú hostia zvyčajne unavení a hneď potrebujú relaxovať. Hotely, ktoré sú viac extravagantné, zahŕňajú vo svojom dizajne aj exkluzívne svetlá, lustre alebo dokonca zelené plochy plné kvetov. Maximálnu kvalitu ponúkame s moderným kreslom ELISAktoré je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je príjemné a pohodlné. Kreslo je charakteristické svojím chesterfield prešívaním.

Dizajnové kreslo ELISA
Dizajnové kreslo ELISA

Moderný Office

V moderných zasadačkách sa stalo populárnejším používanie súčasných kresiel, na rozdiel od tradičných kancelárskych stoličiek. Sedenie na dlhom stretnutí je oveľa znesiteľnejšie v pohodlnom kresle! Moderné kožené kreslá v osobných kanceláriách sú v dnešnej dobe veľmi potrebné. Prijímať hostí, ktorí Vás navštívia a ponúknuť im malú stoličku, aby si mohli sadnúť, je menej než pohostinné! V oblasti salónikov, či už pre hostí alebo pre zamestnancov, sa dá pomocou kresiel vytvoriť príjemnejšie prostredie. Nechceli by ste radšej čakať na schôdzku v pohodlnom kresle ako na malej a nepríjemnej stoličke? Na druhej strane, priestory alebo salóniky s modernými kreslami, pomáhajú zamestnancom relaxovať a naberať energiu na zostávajúci pracovný deň. Tip pre Vás –  Kreslo LYRIC v koloniálnom štýle sa vyznačuje klasickým masívnym dizajnom so zaoblenou opierkou chrbta. Je ideálnym doplnkom do kancelárie, nakoľko je ľahko kombinovateľné s rôznymi štýlmi interiéru. Vysoké čalúnené podrúčky sa približujú priamo k operadlu, pohodlným čalúnením je vybavené aj sedadlo a opierka chrbta. Nožičky v hnedej farbe harmonicky ladia s poťahom. Dodávajú kreslu potrebnú stabilitu. Tu si môžete oddýchnuť, relaxovať, prečítať dobrú knihu alebo počúvať hudbu.

Dizajnové kreslo Lyric whisky hnedé Kožené kresla
Dizajnové kreslo Lyric whisky hnedé

Budúcnosť skúšobných kabíniek

Namiesto lavíc alebo studených plastových sedadiel, ponúka mnoho obchodníkov pohodlné kreslá ako nábytok do skúšobných kabíniek. Či už vnútri kabíniek alebo pre priateľov a rodinu čakajúcu vonku, kreslá vytvárajú príjemnejšiu atmosféru, kým sa skúša a nakoniec nakúpi oblečenie. Mnoho materiálov, ako je koženka, sa ľahko udržuje v čistote a dlhodobo sa môže umiestniť na pravidelné používanie v akejkoľvek predajni. Z našej ponuky odporúčamedizajnovú lavicu Halle v kávovom farebnom prevedení, ktorá má príjemný poťah z mikrovlákna a prešívanie vo vzore Chesterfield so štýlovými gombíkmi a dodáva lavici starožitný vzhľad. Stabilitu lavice zabezpečujú štyri pevné nohy z masívneho dreva. Po odklopení sedadla sa vám otvorí veľkorysý odkladací priestor s prakticky neobmedzeným využitím.

Aký je Váš obľúbený kus nábytku na ktorom si radi oddýchnete? Radi sa o nich dozvieme, dajte nám vedieť v komentároch nižšie!

Tí, ktorí si radi doma oddýchnu pri dobrej knihe určite ocenia, ak si doma nájdu svoj čitateľský kútik. Poradíme Vám, ako si vybrať zo širokej ponuky kresiel v našom článku

 

continue reading
DesignHotel a ReštaurácieJedáleň a kuchyňa

7 Tipov Ako Vybrať Nadčasový Nábytok Do Reštaurácie

image0039059

Pred otvorením novej reštaurácie sa berie do úvahy veľa vecí. Vyberá sa správne miesto, menu, recepty, tím, reklama. Je dôležité klásť si správne otázky a odpovedať na ne. Ako zapôsobiť na zákazníkov keď prejdu cez dvere? Ako vytvoriť v reštaurácií úžasnú atmosféru v ktorej budú tráviť hostia viac času? Jednou z najdôležitejších úloh pre každého hostiteľa je vybrať správne stoly a stoličky. No rozhodnúť sa dobre, nie je vôbec ľahké! Dizajnová rada nábytku ANNIE , ktorá je súčasťou dánskeho konceptu prináša jedinečný a exkluzívny nadčasový nábytok, ktorý vyniká svojím minimalizmom a jednoduchosťou. Rada ANNIE  bude určite skvelou voľbou pre vašu reštauráciu.

Poďme spolu preskúmať niektoré techniky, ktoré je možné použiť na prilákanie nových  a na udržanie stálych zákazníkov.

Maximálne pohodlie pre zákazníka

Pravdepodobne poznáte dôležitosť prvého dojmu. Niekedy stačí vynaložiť len trochu úsilia, aby ste svojim hosťom poskytli skvelé zážitky z návštevy vašej reštaurácie. Urobte kroky, aby ste zostali v kontakte.

7 tipov ako vybrať správny nábytok do vašej reštaurácie

1. Vyberte nábytok, ktorý vyhovuje vášmu zámeru

Predstavte si, že vaša reštaurácia rozpráva príbeh a váš nadčasový nábytok prispieva k vytváraniu atmosféry a emócií, ktoré chcete vyvolať. Čo je potrebné pre to urobiť?  Pochopiť limity svojho priestoru, vyzdvihnúť kusy nábytku, ktorý slúži na viaceré účely a investovať do nadčasového vzhľadu.

2.  Funkčnosť, komfort a elegantný vzhľad 

Hoci by sa mal vziať do úvahy dizajn, nikdy by nemal mať prednosť pred funkčnosťou a komfortom. Majte to na pamäti! Komfort sedenia na vašich stoličkách bude pre vašich zákazníkov veľmi dôležitý. Rada jedálenských stoličiek LANEY prinesie do vašej reštaurácie klasický štýl, jednoduché línie a nadčasovosť, po ktorom určite túžia všetci milovníci klasiky. LANEY Jedálenské stoličky sú ideálnou kombináciou nadčasového dizajnu a funkčnosti. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručia dlhú životnosť stoličiek.

 

Dizajnová stolička Elegant

3. Uľahčite si život

Uvažujte o vašej reštaurácii v dlhodobom horizonte. Potrebujete rozmiestniť stoličky v malom priestore? Možno by bolo vhodné zvážiť nákup skladacích stoličiek. Ak sa rozhodnete pre čalúnené kreslá, zvoľte čalúnenie s jednoduchým čistením.

4. Vyberte rôzne konfigurácie

Ak máte dostatok priestoru, môže byť dobrým nápadom, vytvoriť vo vašej reštaurácii niekoľko rôznych miest. V „salóniku“ alebo v bare sa môžu nachádzať hostia, ktorí chcú drink alebo zákazníci čakajúci na uvoľnenie stola. Rôzne veľkosti stolov môžu pomôcť pri usadení párov alebo väčších skupín.  Dizajnový jedálenský stôl MADDIE vyniká jedinečným vintage dizajnom, vďaka ktorému môžete vniesť do svojej reštaurácie nádych minulosti. Jedinečne prepracované detaily z nej vytvárajú unikátnu nábytkovú radu, ktorá sa veľmi rýchlo stane súčasťou vášho interiéru. Tmavá a svetlá farebná kombinácia vytvára príjemný kontrast. Dizajnový jedálenský stôl MADDIE  je súčasťou dánskeho konceptu navrhnutého tak, aby sa stala pýchou každého priestoru.

 

Jedálenský stôl AMSTERDAM
Jedálenský stôl AMSTERDAM

 

5. Nepodceňujte trvanlivosť

Nie všetky stoly a stoličky sú vhodné pre profesionálne použitie. Aj keď môže byť lákavé zvoliť lacné riešenia, nezabúdajte na to, že váš  bude potrebné nahradiť skôr, ako by ste čakali. Vyberte si pevný a dlhotrvajúci nadčasový nábytok určený pre profesionálne použitie. Barová stolička GIULIANA je súčasťou dánskeho konceptu. Ten sa snaží vytvárať nábytok, ktorý sa dotkne srdca každého, kto ho bude používať. Je vyrobená z kvalitných materiálov, vďaka čomu je jej životnosť naozaj dlhá.

 

nadčasový nábytok
Barová stolička Thunder, 60-74 cm, mango

6. Usporiadajte svoj priestor

Vytvorte pôdorys, aby ste najlepšie usporiadali rozloženie miestnosti. Naplánujte dopravné toky v kritických bodoch a to hlavne medzi kuchyňou a jedálňou, pri vchode do reštaurácie, medzi stolami, v bare a pod. Uľahčite svojim zamestnancom a zákazníkom pohybovať sa.

7. Nezabudnite na malé detaily

Nič nie je viac nepríjemné ako nohy stoličky ťahajúce sa po podlahe. Pripevnite podložky k nohám vašich stoličiek, aby ste predišli treniu a poškriabaniu podlahy.

 

Malá Kuchyňa? Vyriešia To Barové Stoličky A Stoly, poradíme Vám. Čítajte ako vyriešiť problémy malej kuchyne vďaka barovým stoličkám.

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi ?

 

continue reading