close
Pracovňa

Úložný Priestor Vyriešite Štýlovou Skrinkou. Pomôžeme Vám S Výberom!

Keďže práca z domu sa stáva čím ďalej tým väčším trendom, potrebujeme si vo svojich domácnostiach vytvoriť aspoň malý pracovný kútik, v ktorom by sme sa sústredili iba na prácu a ničím iným sa nerozptyľovali. Je totiž známe, že ak pracujeme v posteli, prípadne z gauča a pozeráme popri tom jedným okom, čo práve vysielajú v telke, naše pracovné nasadenie prudko klesá nadol. Okrem toho často potrebujeme uskladniť veľké kopy papierov. Najlepšie tak, aby sme v správny čas presne vedeli, kde sú. Čo však robiť v prípade, že nemáte doma dostatok priestoru? Prezradíme Vám, ako môžete tento problém veľmi rýchlo a jednoducho vyriešiť.

Štýlová skrinka Carrie biela
Štýlová skrinka Carrie biela

Malé a nenápadné

Ak sa Vám doma podarilo nájsť miesto pre aspoň aký-taký pracovný stôl, no stále to nestačí, riešením môže byť malá a nenápadná úložná skrinka ako úložný priestor. Veľmi jednoducho ju môžete umiestniť na bočnej strane stola, prípadne si môžete zaobstarať aj menšie verzie, ktoré sa šikovne vojdú aj pod stôl a nezaberú tak žiaden priestor z Vášho pracovného kútika navyše.

Štýlová skrinka Carmel biela má aj úložný priestor
Štýlová skrinka Carmel biela

Štyri alebo tri zásuvky?

Ak potrebujete uskladniť väčšie množstvo dokumentov, prípadne ak si ich potrebujete deliť na rôzne sekcie a máte dostatok priestoru navyše,vyberte si štýlové skrinky Carrie alebo Carmel so štyrmi zásuvkami. Vďaka veľkému úložnému priestoru v nich môžete nie len umiestniť veľa materiálov a papierov. Ponúka možnosť precízne všetko roztriediť, aby ste vždy našli to, čo práve potrebujete. Okrem toho si pri obidvoch môžete vybrať až z troch farebných prevedení – čierne, biele alebo strieborné.

Štýlová zásuvková skrinka Cassie čierna
Štýlová zásuvková skrinka Cassie čierna
Štýlová skrinka Christtina biela
Štýlová skrinka Christtina biela

Ak nemáte vo svojom pracovnom kútiku alebo v domácej kancelárii dostatok priestoru, do ktorého by ste mohli väčšiu skrinku umiestniť, nezúfajte. Aj pre Vás máme riešenie! Minimalistické skrinky Carmel s tromi zásuvkami sú navrhnuté tak, aby sa jednoducho vošli pod akýkoľvek pracovný stôl. Nebudú Vám tak zbytočne zaberať priestor navyše ale zároveň splnia svoju funkciu úložného priestoru navyše. Aj pri tejto si môžete vybrať až z troch farebných prevedení.

Organizér ako bonus

Ak patríte k tým, ktorí majú vo všetkom radi poriadok a sú precízni, určite oceníte organizér. Ten vám pomôže udržať si v pracovných materiáloch vždy poriadok a prehľad. Navyše prispeje k tomu, že vždy nájdete presne to, čo práve potrebujete. Okrem toho – aj keď sa Vám to možno na prvý pohľad nezdá, aj organizér ušetrí v skrinke veľa miesta.

 

Mať dostatok úložného priestoru vo vašej spálni pre vaše oblečenie a ďalšie dôležité veci je kľúčové, ale aj dosť ťažké. Hlavne pokiaľ ide o malý priestor. V dalšom článku sa dočítate viac ako vytvoriť úložný priestor v spálni.

Tags : malá pracovňaúložné skrinky
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response