close
Obývačky

Obývačka a farba roka 2017! V hlavnej úlohe zelená

Globálny líder vo svete farieb a farebných riešení, spoločnosť Pantone, každoročne v decembri vyhlasuje farbu roka na nadchádzajúce obdobie. Inak tomu nebolo ani v decembri 2016. A tak sa podľa rozhodnutia tejto spoločnosti celý kalendárny rok 2017 nesie a bude niesť farba roka zelená. Ak aj Vy radi kráčate s dobou a plánujete tejto farbe prispôsobiť svoj tohtoročný šatník, máme pre Vás skvelý tip! Čo tak si zariadiť vo farbe roka 2017 aj Vašu obývačku? 

Farba roka zelena aj vo vasej obyvacke

Farba roka mieru a pokoja

Zelená farba,rovnako ako všetky ostatné, má svoj význam v psychológii farieb. Je farbou symbolizujúcou život. Spája sa s túžbou pochopiť iných, ale aj s túžbou byť prospešný. Pôsobí upokojujúcou, podnecuje mier a kamarátstvo. Zelenú farbu obľubujú najmä ľudia so skvelými organizačnými schopnosťami. Sú to kreatívni a tvoriví ľudia, ktorí majú radi výzvy a stále hľadajú nové príležitosti.

Zelená taburetka pre oživenie

Ak ste sa rozhodli, že chcete zariadiť Vašu obývačku vo farbe roka, ktorú vybrala spoločnosť Pantene, neznamená to hneď, že musíte vymeniť nábytok v celej izbe. Ak ju máte zariadenú v modernom štýle, postačí pár malých zmien a doplnkov v zelenej farbe, a moderná, dizajnová a štýlová obývačka vo farbe roka je na svete. Prvou možnosť, ktorú pre Vás máme sú taburetky v tejto farbe. Nie len že prinesiete do priestoru aktuálne najtrendovejšiu farbu, poslúžia aj prakticky. Nečakaná návšteva? Málo miesta na pohovke? Vyrieši to taburetka! Malý konferenčný stolík? Potrebujete niečo odložiť? Využite taburetku! Skvelou voľbou je dizajnová taburetka GLASGOW v zelenej farbe. Je štýlová, praktická a dizajnová zároveň. Ak máte radšej tradičnejšie tvary a materiály, skúste taburetku HAILEY. Tá si Vás okrem iného získa aj nohami vyrobenými z masívu.

Pohodlné kreslá vo farbe roka

Skvelým doplnkom do obývačky môže byť aj pohodlné a štýlové kreslo v zelenej farbe. Opäť platí, že nemusíte meniť všetok nábytok v izbe – tieto kreslá ju oživia a vnesú do nej život. Dizajnové kreslo HAILEY v sete 2 kusov je skvelou voľbou, ak chcete do miestnosti vniesť nádych prírody a života. Prípadne si môžete vybrať jeho väčšiu a mohutnejšiu verziu – kreslo HAILEY VEĽKÉ. Prinesú do Vašej obývačky pohodlie, ktoré určite ocenia aj hostia, ktorých pozvete na návštevu. Je len na Vás, či si vyberiete väčšiu alebo menšiu verziu.

Lavica pre odvážnych

Ak chcete vo Vašej obývacej izbe spraviť väčšie zmeny, siahnite po dizajnovej lavici DAFINA  vo farbe roka 2017! Je štýlová, pohodlná, a vďaka kvalitným nohám z masívu má dlhú životnosť a je odolná.

farba roka zelena

 

Vieme čo vám pomôže zlepšiť zdravie aj náladu! Kvalitný Spánok! Prečítajte si, čo je dôležité a čo nesmie chýbať vo vašej spálni pre kvalitný spánok.

Tags : farba rokamoderná obývačka
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response