close
Spálne

Štýlové a praktické osvetlenie do spálne? Stolná lampa!

Ak patríte k tým ľuďom, ktorí si večer pred spaním radi prečítajú dobrú knihu alebo časopis, určite je pre Vás stolná lampa na Vašom nočnom stolíku nevyhnutnosťou. Je skvelým pomocníkom, vďaka ktorému si nepokazíte oči a navyše – ak si správne vyberiete, môže byť aj skvelým dizajnovým doplnkom vo Vašom interiéri. Dnes už totiž stolné lampy nemajú len praktickú funkciu. Môžete si vybrať z rôznych tvarov, farieb a materiálov – podľa toho, aká sa najlepšie hodí do Vašej spálne. Ak si vyberiete tú správnu pre Vás, bude nie len doplnkom, ale aj Vaším skvelým pomocníkom.

Stolná lampa Sissi biela
Stolná lampa Sissi biela

Nestarnúca klasika 

Ak ste zástancami klasiky, ktorá sa hodí do akéhokoľvek prostredia a ktorá Vás bude sprevádzať dlhé roky, nestarnúca klasika je pre Vás skvelou voľbou. Konzervatívny kus nábytku, ktorý budete môcť používať, aj keď zmeníte zvyšný nábytok alebo farby v spálni. Takou lampou je napríklad aj biela stolná lampa Aaria s výškou 60 cm. Vďaka nadčasovému dizajnu pôsobí moderne, ale aj kúzelne. Rovnaký model Aaria v čiernej farbe je rovnako nadčasový a vďaka kvalitným materiálom vydrží dlhé roky.

Stolná lampa Aaria 60 cm čierna
Stolná lampa Aaria 60 cm čierna

Prírodné materiály 

Ak máte namiesto klasiky radšej moderné prevedenie a kvalitné prírodné materiály, aj pre Vás máme skvelé možnosti. Stolná lampa DEANDRE v sebe prepája jedinečný a zároveň nadčasový kúsok, ktorý dokonale ladí takmer v každom priestore. Vďaka použitiu masívu vytvára v každom domove prirodzenú atmosféru a je zároveň veľmi praktická. Ak si ho vyberiete, svoju voľbu určite neoľutujete. Podobným kúskom s modernom drevenou konštrukciou je aj stolná lampa Amara. Vďaka nej ohúrite svoju návštevu štýlovým a praktickým nábytkom zároveň.

Originálny dizajn

V prípade, že si radi vyberáte originálne a dizajnové kúsky, ktoré zaujmú hneď na prvý pohľad, ste na správnom mieste. Neopakovateľný dizajn, jedinečné kombinácie materiálov, no stále praktická funkcia. Exkluzívna stolná lampa Labuť z agátového dreva bude stredobodom pozornosti vo Vašej spálni. Stane sa klenotom vo Vašej domácnosti. Je vyrobená z prírodných materiálov, vďaka čomu vytvorí aj u Vás doma prirodzenú atmosféru. Skvelou alternatívou je lampa Alexa, ktorá má spodnú základňu v tvare psa. Každá lampa je navyše ručne vytváraná, takže máte záruku, že aj Vy budete mať u Vás doma jedinečný a originálny kúsok.

Stolná lampa Alexa
Stolná lampa Alexa

Svietidlo Potrebuje Zdroj – Alebo Ako Si Vybrať Správnu Žiarovku Vám poradíme v dalšom článku.

Tags : spálňastolná lampa