close
DesignSpálne

Dajte do svojej spálne zaujímavé doplnky a oživte ju tým

media_images_org_file0026920

Spálňa je miestom v dome alebo byte, kde si chceme oddýchnuť po náročnom dni a načerpať energiu do tých ďalších. Preto by mala byť najmä harmonicky zariadená, aby sme sa v nej dokázali upokojiť. Menej je niekedy viac a to platí aj pri zariaďovaní spálne. Nevyhnutnosťou je v prípade spálne posteľ, poprípade úložný priestor. Ak sa Vám však už nezdá Vaša spálňa zaujímavá a chceli by ste ju oživiť, nemusíte hneď premaľovať steny a vymeniť posteľ za úplne novú. Stačí, ak vymeníte doplnky v spálni, vďaka ktorým ožije a Vy sa v nej budete cítiť príjemnejšie. Poradíme Vám, aké doplnky do spálne zvoliť, aby ste sa v nej cítili čo najlepšie.

Posteľ Spectacular 200 x 180cm
Posteľ Spectacular 200 x 180cm

Podlahu spálne oživia koberce

Ak vám už omrzela podlaha alebo koberec, ktorý v spálni máte a uvažujete nad zmenou celej podlahy, tak si to ešte poriadne premyslite. Existuje totiž aj iné riešenie. V niektorých prípadoch totiž úplne postačí, ak vymeníte malý koberček pod posteľou a ten dá celej izbe úplne iný nádych.  Naše koberce Lessie sú skvelou voľbou v prípade, že chcete izbu oživiť a vniesť do nej nádych extravagancie a elegancie zároveň. Môžete si vybrať z troch farebných kombinácií. Koberec Lessie v svetlo sivej kombinácii pôsobí harmonicky a jemne. Modrý koberec Lessie so škvrnami pôsobí výraznejšie a pútavejšie. Ak si ho vyberiete, je vhodné stlmiť ho ostatnými doplnkami v bielej farbe. Do svetlých priestorov môžete zvoliť aj koberec Lessie Antracit kombinácii, ktorý opticky priestor zmenší.

Dizajnový koberec Lessie 240×160 cm / antracitová

Vankúše v spálni

Ak Vám omrzela aj Vaša posteľ, nemusíte ju meniť za novú len preto, lebo je pre Vás dizajnovo nezaujímavá. Ak sa v nej cítite pohodlne, stačí, ak ju oživíte napríklad novými vankúšmi. Staré môžete použiť v obývačke alebo v detskej izbe, nemusíte sa ich hneď zbaviť. Nové vankúše oživia posteľ farebne, materiálovo a pokojne môžete vytvoriť aj štýlový kontrast, vďaka ktorému Vaša spálňa ožije. Ak je Vaša posteľ skôr klasický štýl, vyberte si moderné jednoduché nadčasové vankúše, ideálne v rôznych farbách. Vytvoria štýlový kontrast, vďaka čomu sa Vám odrazu spálňa vôbec nebude zdať nudná. Pri vankúšoch CUSHIONit si môžete vybrať z niekoľkých farebných prevedení.

Vankúš CUSHIONit veľký
Vankúš CUSHIONit veľký

 

Zrkadlo oživí steny v spálni

Nudia Vás aj steny a chceli by ste ich oživiť, zmeniť farbu či vymeniť tapetu? Niekedy úplne postačí malá zmena, akou je umiestnenie zrkadla na stenu. Vyberte si zrkadlo, ktoré bude dizajnovo ladiť so zvyškom nábytku v miestnosti. Dizajnové zrkadlo COAST s rámom z teakového masívu je jednoduché a zaujme svojimi čistými líniami. V prípade, že chcete steny oživiť výraznejším doplnkom, vyberte si napríklad zrkadlo VENETO v zlatej farbe s bohato zdobeným rámom.

Zrkadlo Veneto zlaté Antik 75cm
Zrkadlo Veneto zlaté Antik 75cm

 

Nadčasová Obývačka – Ako Ju Zariadiť? V našom dalšom článku Vám poradíme, ako si zariadiť obývačku jednoducho, minimalisticky a nadčasovo tak, aby ste do nej mohli kedykoľvek čokoľvek doplniť a aby to do dizajnu obývačky dokonale zapadlo.

 

Tags : dekoraciedizajndoplnkyinterierspálňa
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response