close
Hotel a ReštaurácieJedáleň a kuchyňaKnižnicaPracovňa

Lavice do kuchyne zažívajú veľký návrat. Sú späť, vyberte si!

image0013350

Pokiaľ ide o pohodlie a dizajn, nie vždy si vieme predstaviť originálnosť. Bežné stoličky, kreslá alebo pohovky sú neoddeliteľnou súčasťou bytových priestorov. Čo však nemá každý vo svojom dizajnovom inventári sú lavice do kuchyne.

Dizajnová lavica Rococo, 170 cm, čierna
Dizajnová lavica Rococo, 170 cm, čierna

Klasika, ktorá bola populárna hlavne v minulosti a nejeden z nás si ju pamätá ešte z domov starých rodičov. Lavice plnia svoj účel dlhodobo a čoraz častejšie ich ľudia nie len oprašujú, ale aj kupujú. Nikto by si zrejme nepredstavoval, ako sa pomaly vkradnú do našich domácností  a navyše s naším súhlasom. Veď niet sa čomu čudovať. Mať praktické, jednoduché posedenie nie len v exteriéri, ale aj v interiéri je snom nejedného milovníka nábytku. Navyše, vďaka rôznym dizajnom sú lavice neraz elegantnejšie či štýlovejšie ako bežné stoličky. Stavte teda na originálnosť. Akú si však vybrať?

Nemusíte vyberať medzi praktickosťou a štýlom

Mnohí sa boja zainvestovať, preto si vyberú ošúchanú lavicu, či nejakú z internetových bazárov, kde ich nájdete plno. Ak ale chceme dosiahnuť požadovaný cieľ, a to pohodlie, krásu a praktickosť v jednom, prichádza do úvahy len kúpa z obchodu. Tu sa inšpirácii medze nekladú. Nie je to ani tak finančne náročné, pretože slúžiť budú nejaké tie desaťročia. Či už preferujete ručnú výrobu, čalúnenie alebo jednoduchý drevený povrch, čakať môžete naozaj všetko, len nie nudný štýl, ktorý bol v podobe posedenia v socialistických kuchyniach.

Tí, ktorí túžia po čalúnenej lavici môžu byť spokojní s bohatým výberom. Zákazníci zväčša presne vedia čo chcú a čo preferujú. Preto je výber dostatočne bohatý a osoží nielen zákazníkovi, ale aj samotným výrobcom. Vďaka umeleckému dielu dizajnérov sa aj vaša spálňa stane vyjadrením vášne pre nábytok, napríklad vo forme lavice KASON. Nebojte sa ju umiestniť pod okno alebo k nohám postele. Je tu pre vás, aby ste s ňou zažili príjemné chvíle s rodinou.

Dizajnová lavica KASON - rôzne farby
Dizajnová lavica KASON – rôzne farby

Nesmrteľné a viacúčelové

Ak chcete viacúčelový kúsok, určite máte na mysli klasické modely, ktoré sa dajú otvárať a je možné do nich ukladať veci. Úložný priestor nie je to jediné čo rozhoduje. Praktickosť je jednoducho vec, ktorá je v našich domácnostiach potrebná, preto sa nemusíte báť, žeby ste ju využili len na chodbe. Hodí sa rovnako do spálne, kde oživí priestor svojím starožitným vzhľadom. Vymeňte teda stoličky, ktoré sa do vášho interiéru nehodia.

Štýlová lavica ALISSON 90 cm hnedá
Štýlová lavica ALISSON 90 cm hnedá

Lavice nie sú len kúskom nábytku, ale dokážu udávať štýl a ráz samotnej miestnosti. Pokiaľ pracujete v priestoroch, ktorým niečo chýba, nájdete si lavicu aj pre tento účel. Pohodlné posedenie s operadlom ako lavica Jenna Chesterfield, prinesie nie len noblesu, ale aj luxus. Či už do bytových alebo nebytových priestorov, kde ju ocení naozaj každý. Pohodlne sa do nej môžete usadiť bez toho, aby ste boli s ňou nespokojný. Prečo? Aj pri takom kuse nábytku ako sú lavice je možné vybrať si farbu rúčok či nitov.

Dizajnová lavica Jenna Chesterfield - rôzne farby
Dizajnová lavica Jenna Chesterfield – rôzne farby

Netreba sa báť zmeny aj keď to znamená, že oprášite niečo také samozrejmé a klasické ako lavica. Móda sa neustále vracia nie len v oblečení, ale aj v interiérovom dizajne. Klasické nábytky zažívajú oživenie, ktoré by ste neradi prepásli. Preto aj po kúpe dbajte na starostlivosť, ktorá dokáže každý nábytok ešte viac pozdvihnúť. Krásny domov si predsa vyžaduje dokonalé pohodlie a funkčný nábytok.

Zapôsobte na svojich zákazníkov prostredníctvom štýlového dizajnového nábytku. Prečítajte sa ako vybrať správny nábytok a správne kožené kreslo do vašej firmy.

Tags : lavicaveľký návrat
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response