close
Obývačky

Škandinávsky štýl môžete mať aj vo Vašej obývačke!

Škandinávske krajiny a škandinávsky štýl sa stávajú čoraz obľúbenejšími aj medzi Slovákmi. Jednoduchosť, pastelové farby a čisté línie majú svoje nepochybné čaro. Ich výhodou je okrem iného aj to, že sa veľmi jednoducho kombinujú nie len navzájom, medzi sebou, ale aj s inými prvkami. Práve v tom sa ukrýva ich čaro a výhoda oproti ostatným štýlom. Severskému štýlu zároveň dominujú studené farby, ktoré možno pôsobia na prvý pohľad chladne, ale zároveň vytárajú opticky väčší priestor aj z malých izieb. Máme pre Vás zopár tipov, ako zariadiť Vašu obývačku v škandinávskom štýle. 

Set 3 odkladacích stolíkov Sweden
Set 3 odkladacích stolíkov Sweden

Sedačka do obývačky

Charakteristickým prvkom vystihujúcim škandinávsky štýl na sedacích súpravách a kreslách sú nožičky z masívneho dreva borovice. Klasickým predstaviteľom škandinávskeho štýlu medzi sedačkami je sedačka SWEDEN.  Môžete si vybrať rohovú sedačku SWEDEN v antracitovej farbe.  Prípadne siahnite po dizajnovom kresle SWEDEN v modrej farbe. Sedačky zo škandinávskej kolekcie sú veľmi pohodlné a sedenie na nich je veľmi príjemné.

Dizajnová lavica Sweden limetková
Dizajnová lavica Sweden limetková

Škandinávsky dizajn a konferenčné stolíky

Spoločným prvkom, ktorý je charakteristický aj pre konferenčné stolíky a aj pre sedacie súpravy a kreslá v škandinávskom dizajne sú nožičky vyrobené z masívneho borovicového dreva. Severské konferenčné stolíky sa vyznačujú svojou praktickosťou a jednoduchosťou. Ľahko sa kombinujú a ich výhodou je, že vďaka univerzálnemu dizajnu ich môžete využiť aj inak. Čo poviete na Set 3 odkladacích stolíkov SWEDEN v grafitovej farbe?  Veľkou výhodou tohto setu je, že stolíky môžete umiestniť nie len spolu, ale aj osobitne. Skvelou voľbou je aj stolík SWEDEN v zaujímavom okrúhlom tvare a univerzálnej bielej farbe.

Set 3 odkladacích stolíkov Sweden grafitová
Set 3 odkladacích stolíkov Sweden grafitová

Úložný  priestor

Chcete v obývačke vytvoriť odkladací priestor, do ktorého schováte všetko, čo by nemalo byť na očiach každej Vašej návšteve? Skvelou voľbou sú jednoduché komody a skrinky v jednofarebných prevedeniach a klasickom škandinávskom štýle.

Štýlová zásuvková skrinka Sweden je skutočnou pastvou pre oči. Nohy a zásuvky vyrobené z dubového dreva predstavujú perfektný kontrast k bielemu povrch skrinky a prinášajú prírodu a komfort v akomkoľvek priestore. Nadčasový Škandinávsky dizajn, ktorý by ste si nemali nechať ujsť. Skvelým a štýlovým kúskom je aj Luxusná konzola Sweden v bielej farbe.

Dizajnová zásuvková skrinka Sweden
Dizajnová zásuvková skrinka Sweden

Kreslo na titulnej fotke: SET KRESLA A PODNOŽKY SWEDEN

Ste Milovníkom Minimalizmu? Prineste Škandinávsky Dizajn Do Vašej Pracovne! Prečítajte si viac v našom článku.

Tags : seversky stylskandinavsky styl
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response