close
DesignZáhrada

Záhradná sezóna sa blíži! Vyberte si dizajnový nábytok do záhrady

7501090-x

Ortuť na teplomeri stúpa pomaly ale isto vyššie a my pripravujeme okrem svojich šatníkov aj svoje záhrady a terasy na jarnú a letnú sezónu. Nová sezóna si zaslúži aj nový nábytok do záhrady. Pri záhradnom nábytku je veľmi dôležitý správny výber materiálov, ktoré budú odolné aj voči horšiemu počasiu. Záhradný nábytok by mal byť však okrem toho aj štýlový a pohodlný, aby ste vo svojej záhrade radi trávili čas. Rovnako by mal ponúknuť dostatok priestoru nie len pre celú Vašu rodinu, ale aj pre všetky návštevy, ktoré vo Vašej záhrade privítate.

Záhradný jedálenský stôl Rhys
Záhradný jedálenský stôl Rhys

Materiál, ktorý sa nám najčastejšie spája so záhradou je drevo. Prírodný materiál, ktorý do prírodného prostredia dokonale zapadne a vytvorí s ním ideálnu a príjemnú harmóniu. Tá je dôležitým faktorom, ktorý má veľký vplyv na to, ako sa na terase alebo záhrade cítime. Drevo je skvelou voľbou aj vďaka tomu, že ak je správne ošetrené, je veľmi odolné aj voči nepriaznivému počasiu, s ktorým v lete, ale najmä na jar bojujeme. Drevo je zároveň jednoduché na údržbu a čistenie, preto je ideálnou voľbou pre záhradu, kde sa nábytok ľahko zašpiní.

Záhradná stolička Priscilla, teak
Záhradná stolička Priscilla, teak
Záhradný jedálenská stolička Lana, teak
Záhradný jedálenská stolička Lana, teak

Záhradná grilovačka

Záhradný nábytok je vyrobený z masívneho dreva, vďaka čomu je pevný, kvalitný a stabilný. Je vyrobený z dreva teak, ktorá svojou príjemnou svetlou farbou zapadne do každej záhrady alebo na terasu. Svojou veľkosťou postačí aj pre väčšiu návštevu a je jednoduchý na čistenie a údržbu. Jeho veľkou výhodou je, že je vhodný nie len do vonkajšieho, ale aj do vnútorného prostredia.

Záhradný jedálenský stôl Rhys je vyrobený z dreva teak a je zasadený do robustného masívneho rámu, vďaka čomu je dostatočne stabilný a pevný. Je dostatočne veľký, no zároveň ho môžete umiestniť aj na balkón, ak je širší. V zime ho jednoducho môžete použiť v interiéri. Bojíte sa, že ho oblejete alebo zašpiníte? Žiaden strach, toto drevo je výborne opracované, takže ho jednoducho utriete alebo vyčistíte prípravkami na drevo.

K jedálenskému stolu Rhys sa výborne hodí hradná lavica Ocean, vyrobená z materiálu –  akácie. Vysoká kvalita spracovania a použitých materiálov zaručuje, že kreslo Jacoby vám bude prinášať radosť po dlhú dobu používania.

Záhradné kreslo Jacoby, teak
Záhradné kreslo Jacoby, teak

Túžite po zmene vo vašom domove? Vytvorte veľké zmeny, malými krokmi poradíme Vám ako.  Inšpirujte sa našimi radami a tipmi ako zrekonštruovať domácnosť malými krokmi.

Tags : nabytokzáhradazahradny nabytok
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response