close
DesignZáhrada

Ako Správne Vybrať Záhradný nábytok? Poradíme Vám!

Luxusná sedacia súprava Brillante

Posedenie s priateľmi, menšia rodinná oslava, párty pri bazéne alebo jednoducho len príjemný večer pri západe slnka po horúcom letnom dni. O čom hovoríme? O modernej záhrade, ktorá je súčasťou čoraz viac rodinných domov. Aby bol ale zážitok z takejto záhrady dokonalý, musí byť dokonalé aj jej vybavenie.

Charakter materiálu rozhoduje

Pri zariaďovaní záhrady treba venovať pozornosť nielen dokonale pokosenému trávniku, krásnej dlažbe alebo okrasnej zeleni, ale najmä nábytku. Prečo? Pretože v lete sa mení záhrada a najmä terasa na exteriérovú obývačku a dominantou každej obývačky je – nábytok.

V súčasnej dobe, kedy sa tlačí z pohľadu zákazníka viac na cenu, než na kvalitu. V súčasnosti je možné nájsť záhradný nábytok vyrobený naozaj z hocičoho. Zaujímavý, ale nepohodlný, je nábytok z paliet. Lacný a nevzhľadný je plastový nábytok a vrcholom ponuky väčšiny bežných predajní je drevený alebo kovový nábytok.

Na všetky tieto materiály zabudnite, pretože najlepší pomer kvality, ceny, dizajnu a pohodlia spĺňa jedine ratanový nábytok. Ide konkrétne o nábytok vyrobený z umelého ratanu, ktorý sa však hodí naozaj do každej modernej záhrady. Nemusíte vôbec hľadať žiadne podušky, sedáky či poťahy – tento ratanový nábytok totiž kombinuje aj pohodlné látkové časti a to prirodzene v rámci svojho dizajnu.

Čo všetko patrí do záhrady?

Ak nechcete zbytočne špekulovať a strácať čas návrhom terasy alebo záhrady, najjednoduchšou možnosťou je kúpiť ratanové kreslá a k nim menší stolík. Kto hľadá skutočného odborníka na záhradný nábytok, tomu odporúčame nájsť eshop ponúkajúci len značkový a kvalitný záhradný ratanový nábytok.

sedacia súprava

Vďaka starostlivo vyberaným značkám a výrobcom nábytku nájdete v ponuke obchodu nábytok z umelého ratanu, ktorý je odolný voči poveternostným podmienkam a zároveň je vyhotovený v dizajnovo kvalitnom prevedení.

V sortimente nájdete luxusné aj moderné  záhradné sedacie súpravy do tvaru L, samostatné kreslá, sedacie súpravy. Nábytok pochádza z Talianska, čo je samo o sebe zárukou originálneho štýlu, ktorý sa neopozerá a nikdy nebude „z módy“.

Moderný záhradný nábytok je voľbou pre každého, kto hľadá kvalitu na prvom mieste a vie, že investícia do nábytku nie je záležitosť každého roku. Navyše, ak vystihnete dobrú akciu alebo výpredaj, určite vás prekvapí aj príjemná cena, takže len smelo do toho!

Tags : designzáhrada
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response