close
Jedáleň a kuchyňaKnižnicaObývačkyPracovňaSpálne

Pridajte luxus do priestoru, urobte jednoduchý trik! Zamat Sa Vracia!

ifrah-akhter-1038798-unsplash

Zamat Sa Vracia!

V tomto zimnom období si všetci častejšie sadáme do svojho obľúbeného kresla, doprajeme si pohár dobrého červeného vína a obzeráme sa po teplejších tkaninách. Kto by nechcel mať pod nohami ručne spracovaný koberec alebo na dosah teplú vlnenú deku? Existuje však jedna konkrétna tkanina, ktorá sa ukazuje byť stále kontroverzná. Tento tajomný materiál je luxusný a okamžite dodáva textúru do miestnosti. Myslím že už ste uhádli, že dnes budem písať o zamate.

Vysoko kvalitné prírodné materiály a ručné spracovanie. To je charakteristické pre dizajnový koberec Rebecca. Už na prvý pohľad inšpiruje svojím netradičným vzorom. Vysoko kvalitná vlna je ručne tkaná. Na prvý pohľad netradičný dizajn vytvára harmonický celok, Je len na Vás, kde koberec umiestnite, prostredie zútulní, spríjemní a bude jedinečným doplnkom.
Dizajnový koberec Rebecca

Milujete zimu? Ja áno, milujem všetky ročné obdobia, ako sa menia a menia zároveň aj nás, taktiež rituály a pocity, ktoré z každým z nich prichádzajú. Počas zimného obdobia poriadne pociťujeme účinky studeného, sychravého a nevyspytateľného počasia. Akonáhle sa jemné ochladenie vo vzduchu zmení na mrazivú zimu, najradšej trávime čas v interiéri, kde je teplo a útulne. Zostať vo vnútri a relaxovať na svojej pohodlnej sedačke, dať si horkú čokoládu so šlahačkou, teplú jablkovú šťavu alebo veľký hrnček čaju – to je lákavá predstava!

S extravagantnou sedačkou Adan získate skutočný dizajn vo vašom dome! Dva okrúhle dekoratívne vankúše a starostlivo prešívaný povrch sedákov poskytujú rohovej pohovke ušľachtilý vzhľad. Kvalitné zamatové čalúnenie v kombinácii s pružinovým jadrom poskytujú vysoký užívateľský komfort. Čalúnený chrbát vám umožní umiestniť sedačku aj do priestoru. Vďaka obojstrannému použitiu si ju viete prispôsobiť presne podľa svojich potrieb.
Rohová sedačka Adan

ZAMAT je späť !!!

Pre tých z vás, ktorí sú očarení touto luxusnou tkaninou bude rok 2019 skvelým začiatkom, pretože zamat topuje najnovší zoznam trendov. Viete o tom, že okrem elegantnej krásy zamatu má tento materiál pozitívny vplyv na vaše zdravie? Podľa štúdií sú mäkké textúrované tkaniny, ako je hodváb a zamat, spojené s pocitom pohodlia a ochrany. Tieto materiály môžu tiež pomôcť človeku lepšie spať a riadiť adrenalín v tele. Farby majú tiež nepopierateľný vplyv na naše nálady a emócie.

Hľadáte jedinečnú sedačku do obývacej izby, ktorá dokonale zvýrazní váš individuálny štýl? Potom je Eden presne tým, čo potrebujete. Veľká exkluzívna pohovka so lesklým zamatovým poťahom bude neprehliadnuteľným prvkom vašej domácnosti. Súčasťou sedačky sú zadné a dekoratívne vankúše, ktoré zvyšujú pohodlie pri sedení. Zároveň dotvárajú jej celkový elegantný vzhľad. Pohovka Eden kombinuje extravagantný životný štýl s útulným komfortom.
Trojsedačka Eden

V spoločnosti Estilofina milujeme zamat, dokazujeme to tým, že ponúkame zamatový nábytok ako súčasť nášho rozsiahleho sortimentu. V našom blogu uvádzame niektoré z našich najobľúbenejších kusov nábytku. Môžete si vybrať ľubovoľný typ postele, stoličky, pohovky…ale ak momentálne neplánujete investovať do nového nábytku, je veľa iných možností ako priniesť zamat do vášho domova. Pre tých, ktorí chcú byť v domácom dizajne oveľa dobrodružnejší a radi transformujú jednoduché kreslá a stolíky do umenia, máme vynikajúci tip – vašej spálni dodá výrazne exkluzívny vzhľad, krásna zamatová podložka, prehodená cez kreslo.

Elegantná manželská posteľ Spectacular v atraktívnom anglickom dizajne Chesterfield prinesie do vašej spálne jedinečný štýl v a optimálnu pohodu. Dizajnová posteľ zaujme luxusným vzhľadom, čistými líniami a jemnými detailmi. Vysoko kvalitné zamatové čalúnenie je na dotyk mimoriadne príjemné, strieborná farba umožňuje flexibilné kombinácie s nábytkom a doplnkami. Prešívané masívne čelo s mäkkou čalúnenou opierkou hlavy umožňuje vynikajúci komfort pri čítaní a relaxácii. Užívajte si čaro Anglicka vo vašej spálni u Vás doma!
Dizajnová posteľ Spetcatular

Čo presne zamat je?

Zamat je veľmi luxusná látka s veľmi jemným vysoko rezaným vlasom a s typickým leskom, ktorá je vytvorená buď rezaným útkom (priečnymi niťami pri tkaní) alebo rezaním nití na tkáčskej osnove. Keď sú vrstvy rozrezané, vytvorí sa vizuálne a estetický pôvabný povrch, ktorý každý tak veľmi miluje. S úžasne mäkkými vláknami a elegantným, lesklým povrchom môže zamat transformovať aj najjednoduchšiu pohovku na unikátny kus nábytku. Celohodvábny zamat ťažko zoženiete, pretože už sa takmer nevyrába. Samozrejme, cena je veľmi vysoká. Veľmi luxusný zamat je z prírodného hodvábu alebo z jemnej vlny, no vyrábal sa aj z najjemnejšej bavlny. Na trhu existujú aj syntetické zamaty vyrábané z polyesterových, acetátových a viskóznych vlákien a zmesí rôznych chemických i prírodných vlákien.

Dizajnová lavica Elaina, sivý zamat
Dizajnová lavica Elaina, sivý zamat

Nie je nič pohodlnejšie, ako sedieť na zamate – mám pravdu? Supermäkký zamat v kombinácii so zakrivenými kovovými lyžinami v zlatej farbe predstavuje harmonický kontrast k smaragdovo zelenému poťahu kresla. Nedávno sme v Estilofine mali túto stoličku v ružovej farbe a tá sa doslova okamžite vypredala. Toto kreslo je v každej farbe jednoducho úchvatné!!!

Pohodlné hojdacie kreslo Sweden v modernom škandinávskom štýle. Zakrivené kovové lyžiny v zlatej farbe predstavujú harmonický kontrast k smaragdovo zelenému poťahu kresla. Stolička sa vyznačuje komfortne čalúneným sedákom a ergonomicky tvarovanými opierkami pre optimálne pohodlie pri sedení.
Hojdacie kreslo Sweden

V našom e-shope ponúkame skvelú kolekciu inovatívnych a unikátnych vzorov zamatového nábytku vrátane sedacích súprav, postelí a stoličiek vo všetkých najmodernejších farbách. Náš tip – lenoška dodá nádych do každého interiéru a dokonale sa bude vynímať, napríklad vo vašom šatníku.

Táto klasická leňoška z radu Chesterfield Vás bude inšpirovať! Vyrobená z vysoko kvalitného zamatu v sivom odtieni. Typická črta štýlu Chesterfield je zakrivená opierka, množstvo zasadených gombíkov v operadle, kovové nity a krásne zakrivené nohy. Leňoška je predovšetkým pohodlná vďaka veľmi štedrému polstrovaniu! Stane sa jedným z vrcholov vo vašej domácnosti a pre milovníkov anglického štýlu!
Lenoška chesterfield

Zamat v interiéri

Ak túžite po malej zmene a prajete si osviežiť vašu izbu, pridať teplo alebo luxus do priestoru, urobte jednoduchý trik – pridajte túto neuveriteľnú tkaninu do vašej obývačky. A v neposlednom rade (a ak ešte nie ste pripravení na niečo väčšie, čo je pokryté zamatom), zamatové vankúše sú najjednoduchším a najvýhodnejším spôsobom, ako pridať túto luxusnú, trendovú tkaninu do vášho domova.

Kde všade môžete vidieť zamat?

V módnych a interiérových dizajnoch záblesk zamatu predstavoval bohatstvo a dobrý vkus. V priebehu času tkanina z trhu vymizla, ale my v Estilofine, sme vždy mali miesto aj pre tento druh nábytku. Preto sme boli veľmi šťastní, keď sme zistili, že zamat je späť a stal sa top materiálom pre rok 2019. Zamat sa používa čoraz viac v interiéroch, ako v obchodných, tak v rezidenčných priestoroch, čo nám dáva šancu vychutnať si jeho štruktúru v domácnosti aj mimo nej. V roku 2019  sa predvedie v rade najobľúbenejších odtieňov – zamat zaznamená oživenie v zlatých tónoch a čoraz populárnejšej ružovej farbe.

 

Aké trendy sú vaše obľúbené a ulahodia vášmu oku?

Ako vždy, ďakujeme za prečítanie článku, ak máte nejaké otázky, dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie!

 

Tags : dizajnkresláObývačkapostelesedačkyzamat
adminblog

The author adminblog

Leave a Response