close
DesignJedáleň a kuchyňaSvietidlá

Moderná Jedáleň A 5 Vecí Ktoré Tam Nesmú Chýbať!

Jedalensky stol z masivu

Nie každý má to šťastie, bývať v byte s dostatkom priestoru na samostatnú modernú jedáleň. Ak však takúto možnosť máte a vaša domácnosť sa môže pýšiť jedálňou, určite by vám v nej niektoré kúsky nábytku a doplnkov nemali chýbať. Aby ste sa v nej vy, ale aj vaši priatelia a rodina, cítili vždy vynikajúco! O aké veci teda ide?

 

   1. Dokonalé svietidlá a moderná jedáleň

Svetlo v jedálni by ste určite nemali zanedbávať! Chcete si predsa vidieť do tanierov… Luxusné masívne svietidlo by malo byť ústredným prvkom jedálne. Pamätajte na to, že pomocou svetiel by ste mali vedieť v jedálni vytvoriť aj špeciálnu atmosféru.

Ak sa napríklad chystá veľká rodinná oslava, zíde sa dostatok silného svetla. Ak chystáte romantickú večeru vo dvojici, tlmenejšie svetlá budú určite vhodnejšie. Ako by to teda so svetlami v jedálni malo vyzerať? Odporúča sa umiestniť centrálne svietidlo priamo nad jedálenský stôl.

Pouvažovať by ste mohli napríklad o luxusnej závesnej lampe, ktorá siaha po celej dĺžke stola. Takou je napríklad lampa Jewels alebo moderná a luxusná lampa JEWELS. Poskytne nielen dostatok osvetlenia, ale tiež úžasnú hru svetiel vďaka visiacim kryštálikom. Pokiaľ ide o doplnkové svetlá, stavte na stojatú lampu v rohu miestnosti alebo pri príborníku.

kryštálový luster
Zaujala vás ZÁVESNÁ LAMPA JEWELS?

 

   2. Moderná jedáleň a jedálenský stôl

Samozrejme, bez neho by moderná jedáleň nebola jedálňou! V tomto prípade odporúčame staviť na kvalitu. Keďže sa ráta s tým, že jedálenský stôl sa bude neustále užívať, mal by byť pevný a stabilný. Jednoznačne stavte na masív, ktorý vám vydrží roky. Ak chcete čosi moderné, môžete si vybrať masív kombinovaný s kovom, prípadne so sklom. Nezabudnite tiež na dotvorenie rodinnej atmosféry. Postačí obrus, váza s kvetmi alebo misa s ovocím v strede stola.

masívny jedálensky stôl
Zaujal vás Luxusný jedálenský stôl z masívu Massive II New 200cm

 

Jedálenské stoličky Marissa a Wanda, moderná jedáleň
Jedálenské stoličky Marissa a Wanda

 

   3. Koberec v modernej jedálni

Rodinnú pohodu a príjemnú atmosféru dotvorí určite aj koberec. Okrem toho, skúste si spomenúť na zvuky, ktoré vydávajú stoličky posúvajúce sa po podlahe. Nič príjemné, však? Koberec tieto zvuky krásne stlmí a stolovanie tak spríjemní.

Dizajnový koberec Rebecca 200x120 cm / sivá pletenina moderná jedáleň
Dizajnový koberec Rebecca 200×120 cm / sivá pletenina

   4. Príborník v modernej jedálni

Vstávať od stola a utekať do kuchyne vždy, keď na niečo zabudnete, nie je práve praktické. V jedálni preto určite nesmie chýbať príborník alebo komoda na drobné doplnky a riady. Takisto ako pri jedálenskom stole, aj takýto príborník bude slúžiť roky. Rovnako by ste teda mali staviť na klasiku a vybrať si moderný príborník z pevného masívu.

Dizajnová komoda Thunder 175 cm
Dizajnová komoda Thunder 175 cm

   5. Ani doplnky by nemali chýbať!

Vynikajúcu atmosféru umocnia aj doplnky. Čo tak pekný svietnik, obraz na stene, či fotografie rodiny v štýlových rámčekoch? Aby ste sa v jedálni vždy cítili dobre a ako doma!

Ako vyzerá vaša moderná jedáleň? Chýba v nej niektorá z týchto dôležitých súčastí. Možno by ste ju teda mohli dokúpiť. Verte, že pri správnom výbere budete spokojní. Navštívte náš štýlový obchod s nábytkom a vyberte si nábytok, ktorý rozžiari váš domov.

Potrebujete opticky zväčšiť malý priestor a neviete ako na to? Naši dizajnéri pre vás napísali rady a tipy ako opticky zväčšiť malý priestor.

Tags : designJedáleňmoderný
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response