close
DesignObývačky

Obývačka zariadená z prírodných materiálov, inšpirujte sa!

148516236746

Čo je lepšie, ako mať doma obývačku zariadenú nábytkom z pravého poctivého dreva, ktoré vydrží dlhé roky a zvládne aj tie najnáročnejšie oslavy a návštevy? Vôňa poctivého dreva, masívne krásne tvary a nadčasový minimalizmus a jednoduchosť. Prírodné materiály sú také. Nie je to však len o kvalitne a nadčasovosti. Prírodné materiály vytvárajú v obývačke oázu pokoja, podporia kreatívne myslenie a podporujú duševné zdravie a psychickú pohodu. Navyše bonus pre Vás – nemusíte o rok vymeniť celú svoju obývaciu stenu za novú, pretože ak si vyberiete prírodné materiály, tie budú aktuálne. Kvalitné spracovanie ešte viac podčiarkne ich poctivosť. Vybrali sme pre Vás tie najlepšie, najpoctivejšie a najuniverzálnejšie produkty. Mali by ste ich určite vidieť, ak by vaša obývačka mala byť zariadená nábytkom z prírodných materiálov.

Organické tvary

Organické alebo ak chcete okrúhle tvary miestnosť prirodzene oživia. Dodajú jej atmosféru pokoja a pohody, vytvoria príjemné pokojné prostredie a miestnosť zútulnia. V kombinácii s prírodnými materiálmi sú organické tvary ideálnou voľbou pre nadčasovú obývačku. Ak potrebujete väčší konferenčný stolík, zaujme Vás určite stolík ISLAND, ktorý je vyrobený z masívu akácie. Zavesené zrkadlo z prírodných materiálov bude skvelým doplnkom.

DIZAJNOVÝ KONFERENČNÝ STOLÍK ISLAND PRÍRODNÁ AKÁCIA
DIZAJNOVÝ KONFERENČNÝ STOLÍK ISLAND PRÍRODNÁ AKÁCIA

Obývačka zariadená koženým nábytkom

Koža je jedným z prírodných materiálov, ktorý vytvára skvelú prírodnú atmosféru. Vďaka jedinečnej a neopakovateľnej vôni, vďaka ktorej je pravá koža ľahko rozpoznateľná od iných materiálov. Ak je navyše poctivo a kvalitne spracovaná, má aj dlhú životnosť. Môže byť nadčasovým kúskom vo Vašej obývačke, ktorý Vám bude slúžiť niekoľko rokov. Vyberte si dizajnové kreslo, ktoré vďaka pravej koži ponúkne aj pohodlie a dlhú životnosť. Také je kreslo FAIRY v hnedom prevedení, ktoré ideálne korešponduje s myšlienkou prírodných materiálov.

DIZAJNOVÉ KRESLO NIMBUS HNEDÉ II
DIZAJNOVÉ KRESLO NIMBUS HNEDÉ II

Lampa z prírodných materiálov

Aj lampa alebo iné svietidlo môže byť vyrobené z prírodných materiálov a dotvárať tak atmosféru u Vás doma. Dostupné sú rôzne typy svietidiel či už závesné alebo stojanové, či stolné lampy, ktoré sú vyrobené z masívu alebo iných prírodných materiálov a ich farba korešponduje s myšlienkou prírodnej atmosféry. Stolná lampa SARAI je vytvorená z obľúbeného masívu, ktorý vyzerá nie len prírodne, ale aj kvalitne.

DIZAJNOVÁ STOLOVÁ LAMPA SARAI II
DIZAJNOVÁ STOLOVÁ LAMPA SARAI II

Výber Konferenčného Stolíka Nenechávajte Na Náhodu! Obývačka by mala mať ten správny konferenčný stolík no niekedy sa to zdá byť ozajstná veda. V našom ďalšom článku sme pre Vás pripravili jednoduchý návod.

 

Tags : dizajnmoderná obývačkaObývačkaprirodne materialy
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response