close
Obývačky

Obývačka a Trendy, Ktoré Im Budú Kraľovať!

1454670182316

Obývačka býva najčastejšie stredom každej domácnosti, kde sa stretáva celá rodina vo svojom voľnom čase. Trávime v nej svoje voľné chvíle venované najbližším, oddychujeme pri sledovaní televízie či čítaní dobrej knihy, alebo v nej privítame všetky dôležité a vzácne návštevy. Práve preto by mala byť obývačka miestom, ktorého interiéru venujeme poriadnu pozornosť, aby sme sa v nej my, aj všetci naši blízki a návštevy dobre cítili. Trendy v zariadení obývačky sa menia z roka na rok a kým jednému roku kraľujú prírodné materiály a zlaté doplnky, v inom zas dominujú kovové materiály a minimalizmus. Pozrime sa spolu na to, čo bude vládnuť našim obývačkám v tomto kalendárnom roku.

Dizajnová pohovka Bella 240 cm / tmavo hnedá
Dizajnová pohovka Bella 240 cm / tmavo hnedá

Správny výber materiálov do obývacej izby

Výber materiálov je pre interiér obývačky kľúčový. Roku 2019 budú kraľovať prírodné materiály, ktoré vytvárajú príjemné a útulné prostredie. Využívať sa bude v interiérovom dizajne najmä drevo a koža. Konferenčný stolík Saxon II je vyrobený z masívneho dreva, vďaka ktorému bude Vaša obývačka trendová. Úplne jednoduchý dizajn, vďaka ktorému vynikne masívne agátové drevo, z ktorého je vyrobený konferenčný stôl Massive nebude Vašu obývačku zbytočne zaťažovať a poskytne priestor pre mnoho doplnkov. Z masívu môže byť vyrobený aj Váš TV stolík – napríklad stolík ISLAND. Okrem priestoru pre TV ponúka aj odkladací priestor pre všetko, čo chcete skryť pred očami Vašej návštevy. Z masívu môže byť vyrobená dokonca aj Vaša lavica, ktorú môžete mať v obývačke pripravenú pre veľké návštevy, takou je napríklad lavica Unity vyrobená z masívneho dreva. Druhým materiálov, ktorý sa bude v roku 2019 využívať je prírodná koža.

Luxusné kreslo Fairy čierno - biele obývačka je to správne miesto na použitie
Luxusné kreslo Fairy čierno – biele

Ozdobné štýly, ktoré pristanú obývačkám

Aj keď obľúbeným minimalizmom nešliapnete vedľa, ak chcete ostať aj v roku 2019 trendový a štýlový, stavte na ozdobné štýly s bohatým zdobením. Dominovať bude najmä ornamentálny štýl. Doplnky vo farbách medi a mosadze budú skvelou voľbou pre Vašu obývačku. Zaujímavým doplnkom je nástenná dekorácia Angel , ktorý je stelesnením všetkého, čo bude v roku 2019 trendy. Je presne tou dekoráciou, ktorá bude pútať pohľady všetkých, ktorý do izby vojdú.

Obraz Náušnice
Obraz Náušnice

Vaša obývacia izba je pravdepodobne jedným z hlavných, ak nie najdôležitejších priestorov vo vašej domácnosti. Ak zatiaľ nechcete robiť radikálne a komplikované premeny poradíme vám množstvo rýchlych a lacných spôsobov ako dať svojej obývacej miestnosti úplne nový vzhľad. Ako zmeniť vašu obývačku na nepozanie?  Prečítajte si 10 tipov ako zmeniť vašu obývaciu miestnosť.

Tags : 2018dizajninterierObývačka
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response