close

trend

Designtrend

Jemné tóny: Trendové farby rok 2024

paleta

Toto sú najkrajšie jesenné farby 2024

Len čo príde jeseň, tešíme sa na farebné listy, útulné večery pred krbom a daždivé nedele na pohovke. Váš domov by v tomto čase mal byť čo najútulnejší! Zistiť, ktoré trendové farby môžete použiť vo svojich dekoráciách v roku 2024, môžete v našom jesennom trendovom reporte nižšie.

1.  Trendové farby 2024: Fuchsia ako nezvyčajná varianta pre odvážnych

Jeseň je o silných farbách ako červená, oranžová alebo okrová. Prečo teda nezdobiť svoj domov s trochu väčšou odvahou? Fuchsia je v súčasnosti obzvlášť populárna pre domácnosť. Či už ako poťah vankúša, ako sušené kvety alebo ako látkové obrúsky: odvážte sa integrovať silnú farbu do svojej dekorácie a privítajte jeseň úplne iným spôsobom.

2. Olivová zelená ako ležérna klasika pre jeseň

Dobrodružstvo pre jeseň je tento rok olivová zelená alebo khaki. Tlmený tón sa dá skvele integrovať do neutrálneho nábytku a tiež krásne harmonizuje s tmavočervenými a hnedými tónmi. Viac možností kombinácie pre zelenú ako trendovú farbu pre rok 2024 nájdete tu.

Dizajnová lavica Bailey 100 cm olivovo-zelený zamat
Dizajnová lavica Bailey 100 cm olivovo-zelený zamat
Dizajnová rohová sedačka Bastion 300 cm bordová
Dizajnová rohová sedačka Bastion 300 cm bordová
Dizajnová 3-miestna sedačka Rococo 237 cm oranžová
Dizajnová 3-miestna sedačka Rococo 237 cm oranžová

Zima a Vianoce 2024: Obzvlášť milujeme tieto trendové farby

Počas kontemplatívnej zimy a vianočného obdobia sa tešíme na to, že do našich domovoch prinesieme útulnú atmosféru s vianočnými farbami. Teraz vám povieme, ako to najlepšie urobiť.

3. Bordová červená: Táto elegantná farba vždy funguje!

Vo svete interiérového dizajnu sa silná červená často spája s Vianocami – prečo neinterpretovať trend farby v iných odtieňoch a nepoužiť tento rok bordovú červenú! Mierne tmavší, bobuľovitý tón vyzerá obzvlášť elegantne v kombinácii s šedými a čiernymi tónmi a vhodne začína najkrajšie obdobie roka.

4. Tmavomodré tóny ako indigo ako zimné trendové farby 2024

Ak chcete niečo trochu nezvyčajnejšie, môžete si túto zimu zvoliť aj tmavomodré tóny. Tento trend vyzerá obzvlášť elegantne v kombinácii so zlatými tónmi a môže okamžite vylepšiť napríklad váš stôl. Úžasná alternatíva k klasickým vianočným dekoráciám!

continue reading