close
Obývačky

10 Tipov Na Zariadenie Malej Obývačky

dizajnova-rohova-sedacka-heimana-308-cm-bezova-prava

Zariadenie malej obývačky môže byť výzvou, ale s trochou plánovania a kreativity môžete vytvoriť štýlový a funkčný priestor, v ktorom sa budete cítiť pohodlne.

1. Vyberte si svetlé farby

Svetlé farby, ako je biela, béžová alebo svetlomodrá, opticky zväčšia priestor. Vyhnite sa tmavým farbám, ktoré by obývačku opticky zmenšili.

2. Využite multifunkčný nábytok

Multifunkčný nábytok vám pomôže ušetriť miesto. Vyberte si napríklad pohovku s úložným priestorom, rozkladací stôl alebo konferenčný stolík s policami.

Dizajnová taburetka Rococo 60 cm smaragdovo-zelený zamat
Dizajnová taburetka Rococo 60 cm smaragdovo-zelený zamat
Dizajnová komoda Valerie 140 cm dub biely
Dizajnová komoda Valerie 140 cm dub biely

3. Zrkadlá opticky zväčšia priestor

Strategicky umiestnené zrkadlá dokážu opticky zväčšiť a presvetliť priestor. Umiestnite ich napríklad oproti oknu alebo na stenu oproti vchodu do obývačky.

Dizajnové nástenné zrkadlo Dalton 100 cm zlaté
Dizajnové nástenné zrkadlo Dalton 100 cm zlaté

4. Vyhnite sa preplneniu

Nepreplňujte obývačku príliš veľkým množstvom nábytku a dekorácií. Nechajte dostatok voľného priestoru, aby obývačka nepôsobila stiesnene.

5. Využite vertikálny priestor

Využite vertikálny priestor na uskladnenie vecí. Na steny môžete umiestniť police, regály alebo skrinky.

Sada 3 nástenných políc Miley prírodná / mango
Sada 3 nástenných políc Miley prírodná / mango

6. Dbajte na dostatok svetla

Dobré osvetlenie je v malej obývačke veľmi dôležité. Vyhnite sa ťažkým závesom a nechajte dostatok prirodzeného svetla prenikať do miestnosti.

7. Vyberte si kompaktný nábytok

Vyberte si nábytok s kompaktnými rozmermi, ktorý sa hodí do malej obývačky. Vyhnite sa masívnemu nábytku, ktorý by obývačku opticky zmenšil.

Dizajnový TV stolík Umika 180 cm vzor dub
Dizajnový TV stolík Umika 180 cm vzor dub

8. Dekorujte s mierou

Dekorácie by mali dopĺňať interiér a nie ho preplňovať. Vyberte si niekoľko pekných kúskov, ktoré dodajú obývačke útulnú atmosféru.

9. Udržujte poriadok

V malej obývačke je dôležité udržiavať poriadok. Pravidelne upratujte a zbavte sa nepotrebných vecí, aby obývačka nepôsobila chaoticky.

10. Buďte kreatívny

Nebojte sa experimentovať a skúšať rôzne riešenia. Zariadenie malej obývačky môže byť zábavou a môžete si vytvoriť originálny a funkčný priestor na mieru vašim potrebám.

Inšpirujte sa v e-shope Estilofina

V e-shope Estilofina nájdete široký výber nábytku a dekorácií do malej obývačky. Náš tím vám rád poradí s výberom a pomôže vám vytvoriť štýlový a funkčný interiér.

Tags : malá obývačka