close
Design

Jar je tu! Oživte svoj interiér sviežimi farbami a jarnou energiou

dizajnova-sedacka-beasley-180-cm-sivo-biela-1

Jar je konečne tu a s ňou aj čas na osvieženie vášho interiéru. Po dlhej zime túžime po svetlých farbách, sviežich vzoroch a prírodných materiáloch. V tomto blogovom príspevku vám prinášame niekoľko tipov, ako prebudiť váš interiér jarnou energiou a dodať mu nový šmrnc.

  1. Svetlé farby a vzory:

Vymeňte tmavé farby zimy za svieže a veselé jarné tóny. Natrite steny na bielo, svetlo modrú alebo zelenú, aby ste priestor opticky zväčšili a rozjasnili. Pridajte farebné vankúše, deky a závesy s kvetinovými alebo geometrickými vzormi, aby ste do vášho interiéru vdýchli život.

Dizajnová sedačka Beasley 160 cm sivo-biela
Dizajnová sedačka Beasley 160 cm sivo-biela
  1. Prírodné materiály:

Vneste do vášho interiéru kúsok prírody s prírodnými materiálmi ako drevo, kameň a ratan. Vymeňte ťažké záclony za ľahké ľanové alebo bavlnené záclony. Pridajte drevené doplnky ako vázy, svietniky a sošky. Umiestnite do interiéru živé kvety a rastliny, ktoré dodajú priestoru sviežosť a energiu.

Dizajnová komoda Amelia 80 cm vzor dub
Dizajnová komoda Amelia 80 cm vzor dub
  1. Veľké upratovanie:

Jar je ideálny čas na veľké upratovanie vášho domova. Vyhoďte nepotrebné veci, zbavte sa prachu a pavučín a umyte okná. Vyvetrajte všetky miestnosti, aby ste do vášho interiéru vpustili čerstvý vzduch a novú energiu.

  1. Prestavovanie nábytku:

Skúste preusporiadať nábytok v rôznych miestnostiach a vytvorte tak nový a svieži vzhľad. Môžete napríklad vymeniť gauč v obývačke, presunúť posteľ v spálni alebo preskupiť jedálenský stôl a stoličky.

Keramický konferenčný stolík Paquita 70 cm biely mramor
Keramický konferenčný stolík Paquita 70 cm biely mramor
  1. Doplnky a dekorácie:

Vymeňte zimné dekorácie za jarné. Pridajte do interiéru farebné vankúše, deky, závesy a obrazy s jarnou tematikou. Umiestnite do vázy živé kvety alebo vetvičky s púčikmi.

Tipy pre svieži a energický interiér:

  • Pustite do vášho interiéru slnečné svetlo.
  • Vetrajte pravidelne, aby ste do vášho domova vpustili čerstvý vzduch.
  • Použite sviečky a arómy s jarnou vôňou, ako je levanduľa, citrusy alebo mäta.
  • Doprajte si relaxačný kúpeľ alebo masáž.
  • Vydajte sa na prechádzku do prírody a načerpajte novú energiu.

S trochou kreativity a snahy si môžete vytvoriť svieži a energický interiér, v ktorom sa budete cítiť skvelo počas celej jari.

Tags : jarna energia