close
DesignJedáleň a kuchyňaObývačky

Moderne zariadenie, ktoré vydrží (takmer) navždy

moderny interier

Realizujete modernú prestavbu, zariaďujete dizajnový interiér či renovujete? Nenechajte sa zlákať prvoplánovými módnymi výstrelkami a vybudujte si moderný interiér s víziou trvácnosti. Skĺbite tak najvyššie estetické, ekonomické a ekologické princípy a zariaďte svoj domov. Ako na to?

Vážte si svoje peniaze – investujte ich do kvality

Je všeobecne známe, že lacné veci sú tie najdrahšie a to v súvislosti s financiami, životným prostredím i ľudskými zdrojmi.

Z hľadiska spotrebiteľa nemá investícia do lacného nábytku nijakú perspektívu. Obyčajne totiž platí, že cena a kvalita sú v priamej úmere a aby vám mohli výrobcovia ponúknuť nábytok za pár eur, musia niekde ubrať a buďte si istí, že z vlastných ziskov to nebude. Jednoducho ušetria na materiáloch a spracovaní a výsledkom je kus nábytku, ktorého životnosť sa, v tých lepších prípadoch, počíta na mesiace. Opakovanými investíciami do lacného tovaru znižujete hodnotu vlastných peňazí. Preto, ak si svoje financie vážite, vložte  ich do kvality. Luxusný nábytok má ambíciu prežiť s vami roky života a to plnohodnotne, čo sa týka dizajnu i funkčnosti.

Okrúhly konferenčný stolík Jacktar 70cm sivý

Ďalším zásadným aspektom je, v súčasnosti nekonečne zdôrazňovaná ,udržateľnosť. V preklade to znamená, že moderné zariadenie by mal kráčať ruka v ruke so snahou o plnohodnotné zachovanie životného prostredia pre ďalšie generácie. Rozmeňme si to na drobné v súvislosti so spomínaným lacným nábytkom. Odhliadnuc od materiálov a technológií, ktoré boli použité pri jeho výrobe, z pohľadu spotrebiteľa je takmer nemožné takýto kus nábytku akokoľvek renovovať a ďalej využívať. Rýchlym opotrebovaním stráca svoje využitie a môžete ho rovno vyložiť na najbližšej skládke. Ekosystém vám bude bezpochyby „vďačný“. Neoceniteľnou vlastnosťou kvalitného nábytku je v tomto smere jeho renovovateľnosť a recyklovateľnosť. Vyšším levelom udržateľnosti je už prvotná voľba nábytku z recyklovaných materiálov. Unikátny dizajnový konferenčný stolík Jacktar vyrobený z dreva pôvodne použitého na starých indonézskych rybárskych lodiach sa stane skvostom vašej modernej obývačky.

Investujte do nadčasového dizajnu

Aktuálne trendy bytového dizajnu dávajú zelenú prírodným materiálom, jednoduchým, čistým líniám a neutrálnym farbám. Hrajú vám tak do karát viac než kedykoľvek predtým. Moderný interiér ide totiž ruka v ruke s kvalitou, funkčnosťou a trvácnosťou. Nechajte sa zviesť krásou masívneho dreva alebo nádherného kameňa a investujte do luxusného nábytku, ktorý bude zaručene trendy i o desaťročia neskôr. Luxusný jedálenský stôl z masívu Las Palmas je jednoducho nestarnúci a výborne kombinovateľný prakticky s čímkoľvek.

jedalensky stol
            Kvalitný masívny jedálenský stôl vydrží veky.

Vybláznite sa v doplnkoch

Mieša sa vo vás chuť kráčať s horúcimi módnymi trendmi a túžba po nestarnúcom kvalitnom dizajne? Buďte bez obáv, môžete mať oboje. Neutrálne farby, prírodné materiály a čisté línie nábytku sa stanú výborným premietacím plátnom pre extravagantné doplnky a dekorácie. Textílie, vázy, svietniky a iné drobnosti v šialených farebných akcentoch, rozmanitých materiáloch a textúrach dodajú vášmu interiéru šmrnc života.  Moderné zariadenie môžete kombinovať a stylovať a váš interiér bude vždy držať krok s aktuálnym diktátom svetových dizajnérov.