close
DesignObývačkyPracovňa

Svietidlá ako umenie u vás doma

1453054996588

Uvažujete nad tým, aké svietidlá vybrať do vašej domácnosti? Dobre zvolené osvetlenie dodáva priestoru tú správnu atmosféru a je rovnako dôležité ako dekorácie, ktoré dopĺňajú celkový vzhľad miestnosti. Čítajte ďalej a presvedčte sa o tom, že aj stolová lampa alebo stojaca lampa môže byť dizajnovým doplnkom.

 

Pri výbere osvetlenia sa riadime všeobecnými pravidlami a princípmi, vďaka ktorým svietidlo spĺňa predovšetkým jeho praktickú funkciu. Rovnako dôležité je to, do ktorej miestnosti plánujete svietidlo použiť.

 

Drevená dizajnová lampa
Zaujala vás stojaca lampa Fashion?

Stolná alebo stojaca lampa, ktorá bude vo vašej spálni umeleckým dielom

V spálni nie je potrebné výrazné osvetlenie, v detskej izbe myslite na hodiny, ktoré deti strávia nad učením a v obývačke na osvetlenie, ktoré vytvorí pohodovú atmosféru. Ak však zanedbáte to, ako svietidlo vyzerá, vyjde nazmar aj dôkladný výber zvyšných doplnkov či nábytku.

 

Pri svietidlách máme v súčasnosti široký výber z možností, ktoré zapadnú do rôznych štýlov domácností. Aj medzi lampami nájdeme kúsky, ktoré budú primárne umením ako funkčným prvkom a zdrojom svetla. Pokiaľ vás zaujme stolná alebo stojaca lampa z našej ponuky, máte vysokú šancu, že si zakúpite skutočné umelecké dielo.

Dizajnová stolná lampa
Páči sa vám stolná lampa Maleah?

Stolná a stolová lampa unikát u vás doma

Väčšina z našich lámp je ručne robená, preto je každá z nich unikátom tvoreným rukami umelca.

 

Luxusná stojaca lampa Fashion je vytvorená z naplaveného dreva, do vašej domácnosti tak okrem umeleckej hodnoty prinesie príbeh dreva z miest, o ktorých ste možno ani netušili. Pre milovníkov klasickej elegancie je tu kráľovská stojaca lampa Kingdom pripomínajúca honosný luster.

 

Stolová lampa nesmie chýbať v žiadnej detskej izbe, pracovni či spálni, kde svojím svetlom pomáha pri čítaní, práci alebo štúdiu. No aj stolová lampa môže byť dielom, ktoré vašu návštevu ohúri.

stojaca lampa kingdom
Zaujala vás stojaca lampa Kingdom?

Dizajnová stolová lampa Maleah  je vytvorená z vetiev tropickej rastliny Bauhinia známej aj ako strom orchideí. Vetvy sú tvarované ako koral, dizajn lampy tak dokonale kombinuje prírodný vzhľad s námorným kúzlom. Veľmi obľúbenými sú stmievateľné žiarovky, vaša stolová lampa tak získa zakaždým inú intenzitu svetla podľa vašich potrieb.

 

Rozsvieťte vaše domovy svietidlami z Estilofiny, ktoré rozžiaria každý priestor nielen svojím svetlom, ale aj svojím vzhľadom. V našej širokej ponuke nájde každý to, čo hľadá.

Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response