close
Uncategorized

Aké komody do kúpeľne sú tie najobľúbenejšie?

komoda-z-masivu-estilofina

Vytvorte si vo vašom domove kúpeľňu snov, ktorá bude vašim miestom relaxu po dlhom dni. Aby však kúpeľňa spĺňala nielen estetické požiadavky, ale aj tie praktické, je dôležité si vopred usporiadanie a vzhľad celej kúpeľne premyslieť. Pre tých, ktorí nevedia, ako na to, sme napísali krátky návod.

Pred výberom tej správnej komody do kúpeľne platí staré známe pravidlo. Dvakrát merať a raz kúpiť

Ešte predtým než začnete, zamyslite sa, aký nábytok chcete do kúpeľne umiestniť, koľko priestoru vám vaša kúpeľňa ponúka a ako by mala vo finále vyzerať. Pred kúpou nábytku a doplnkov si zmerajte a zapíšte rozmery kúpeľne, aby ste sa vopred vyvarovali neskoršiemu vracaniu nevhodných väčších kusov nábytku.

drevená komoda z masívu
Zaujala vás dizajnová komoda JOAQUIN z masívu ?

 

 

Myslite aj na otváranie dverí a dvierok nábytku či sprchy. Kúpeľňový nábytok je spravidla vyrobený tak, aby odolal vlhkosti. Jeho povrch je špeciálne ošetrený, chránený zvykne byť fóliou alebo lakom. Preto do kúpeľne neumiestňujte náhodné komody, skrinky či koše, voda a vlhkosť by sa na nich výrazne podpísali a po čase by došlo k ich značnému poškodeniu.

Dajte zbohom chaosu a neporiadku v kúpeľni vďaka novej komode

Okrem spomínaných vlastností má kúpeľňový nábytok ponúkať dostatok úložného priestoru. Túto úlohu spĺňa predovšetkým kúpeľňová komoda, do ktorej môžete upratať kozmetiku, čistiace prostriedky či uteráky.

Po ich odložení bude vaša kúpeľňa pôsobiť estetickejšie, čistejšie a jemnejšie. Spravte si inventár toho, koľko produktov či vecí potrebujete uložiť a podľa toho môžete zodpovedať otázku veľkosti komody.

Pri výbere vhodnej komody nenarušujte jednotný vzhľad celej kúpeľne, ideálnou voľbou, ktorou nič nepokazíte je biela komoda. Biela komoda predstavuje nadčasovú voľbu, hodí sa do každého štýlu kúpeľne, no nemusí vám vyhovovať, pokiaľ vás vytáča z rovnováhy každý odtlačok či zrnká prachu. Komoda z masívu zapadne v tom prípade, ak je drevo použité v skrinkách pod umývadlom, poličkách, ráme zrkadla či dekoráciách.

biela komoda
Zaujala vás biela komoda NAHIA?

 

 

Masív však nemusí byť úplne vhodný do menších kúpelní, pokiaľ však máte dostatok priestoru, nemusíte nad ničím váhať. Skvelým riešením pre menšie kúpeľne, v ktorých šetríte každý centimeter, sú závesné skrinky. Pre optické zväčšeniu priestoru zas poslúžia zrkadlá.

Obľúbenými sa znova stávajú kúsky 2v1, ktorými sú v prípade kúpeľne zrkadlové skrinky.

V súčasnosti už nie je ničím výnimočným komoda a skrinka s mechanizmom tichého zatvárania, ktorý predĺži životnosť zásuviek a dvierok. Prispôsobiť si taktiež môžete smer otvárania dvierok, ktorý jednoducho upravíte výmenou umiestnenia kovania.

Vyberte si v Estilofine ten správny nábytok pre vašu kúpeľňu, ktorý vám bude slúžiť niekoľko rokov. Nároky na výber nábytku do kúpeľne sú vysoké, no v Estilofine splníme všetky vaše želania.

Tags : komodykúpeľna
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response