close
Spálne

Málo úložného priestoru v spálni? Luxusné komody do spálne to vyriešia!

Do spálne sa často snažíme odložiť všetko, pre čo sme nenašli zvyšné mieste v dome alebo byte. Preto je práve spálňa miestom, kde potrebujeme najviac úložného priestoru, ktorý môžeme využiť na maximum. Často sa tak napokon stáva, že skrine máme preplnené vecami, ktoré do nich nepatria. Tu má svoje miesto komoda, ak nechcete, aby bolo vidno, čo všetko v nej ukrývate, môžete ju jednoducho zavrieť a nikto nezistí, čo všetko v spálni uskladňujete. Dnes sa už nemusíte pri výbere Vašej komody alebo skrinky obmedzovať – môžete si vybrať z mnohých farieb, tvarov, veľkostí, materiálov.

Kritérium – počet skriniek

Rozhodujúcim kritériom pri výbere vhodnej komody do spálne je v prvom rade jednoznačne jej veľkosť. Okrem toho, že musíte veľkosť prispôsobiť veľkosti izbe, dôležitý je aj počet skriniek. Je totiž skvelým riešením, ak si veci môžete zatriediť do samostatných skriniek podľa toho, o čo ide. Komoda LAS PALMAS je jednoduchá dizajnová komoda, ktorá je vyrobená z masívu, vďaka čomu Vám vydrží dlhé roky.  Okrem toho ide o ručnú prácu, takže aj Vy budete mať doma originál. Podobnú veľkosť a prevedenie má aj komoda FALCO.  Obe skrinky majú dve väčšie úložné časti a tri zásuvky, vhodné napríklad na uskladnenie dokumentov.

Luxusná komoda Falco z masívu
Luxusná komoda Falco z masívu

Škandinávsky minimalizmus

Škandinávsky dizajn je stále viac a viac obľúbený aj v slovenských domácnostiach. Vďaka svojej jednoduchosti sa totiž hodí do akéhokoľvek priestoru a aj z malej izby vytvorí priestranné prostredie. Svetlé farby doplnené o jednoduché drevené nohy a úchytky pôsobia útulne. Výhodou minimalizmu je aj jeho nadčasovosť – škandinávsky dizajn nikdy nevyjde z módy. 

Dvojradová zásuvková komoda Dillon, biela / prírodná
Dvojradová zásuvková komoda Dillon, biela / prírodná

Dizajnové skvosty

Ak ste milovníkmi jedinečných, štýlových a dizajnových kúskov, aj Vy si určite vyberiete. Skrinky alebo komody do spálne totiž nemusia byť len praktické alebo minimalistické, môžu byť aj štýlom doplnkom. Ak hľadáte stred medzi výraznými kúskami a minimalistickou klasikou, skúste sa pozrieť na komodu Shayla v čierne farbe.

Dizajnová komoda Shayla 177 cm mango
Dizajnová komoda Shayla 177 cm mango

Ak máte izbu v paneláku alebo v malom domčeku, často máte pocit, že je príliš malý. No stačí iba pár trikov a Váš priestor na spanie začnete vnímať opticky oveľa väčší. V ďalšom článku Vám poradíme Vám ako opticky zväčšiť priestor.

Tags : komodyskrinkyúložné skrinky