close
ObývačkyUncategorized

6 tipov ako naladiť svoj domov na jeseň s Estilofinou

IMG_0013

Jeseň to je hra farieb na stromoch, ťažká hmla ležiaca v dolinách, posledné teplé lúče slnka poberajúce sa zohriať letom južnú stranu planéty. Teplo domova je počas jesene o čosi intenzívnejšie a potreba útulnosti o čosi väčšia. Vykúzlite dokonalú jesennú atmosféru aj u vás doma. Prečítajte si niekoľko tipov, ako na to.

Nekupujte, ozdoby na váš konferenčný stolík hľadajte v prírode

K jeseni neodmysliteľne patria farebné listy, s blížiacim sa a u nás stále viac obľúbeným Halloweenom nesmú na schodoch a oknách chýbať tekvice. Vyberte sa do záhrady a dovezte si domov do misky na konferenčný stolík aj jabĺčka, gaštany, šípky či šišky.

okrúhly drevený konferenčný stolík
Zaujal vás DIZAJNOVÝ KONFERENČNÝ STOLÍK ARMANDO ?

Na jeseň deky a gauče nesmú chýbať na vašom rohovom gauči

Obývačka je ideálnym miestom, v ktorom jesenné dekorácie krásne vyniknú. Na váš priestranný rohový gauč sa hodia deky a vankúše v žltej, oranžovej, červenej alebo hnedej farbe. Konferenčný stolík rozjasní teplé svetlo sviečky. Nezabúdajte ani na kvety, siahnite po voňavých fréziách, slnečných rudbekiách i poľných klasoch.

Fúknite jeseň do spálne

Dominantou spálne je posteľ, ktorú jednoducho premeníme na jesennú ríšu snov. Využite obliečky v jesenných farbách, krásne vyniknú v oranžovej. Pokiaľ pri obliečkach uprednostňujete bielu, doplňte ju farebnými vankúšikmi. Máte v izbe poličky? Skúste ich ozdobiť svetielkami.

Otvorte okná jeseni 

Okná najprv umyte od letného prachu, nachystáte ich tak na dlhú zimu. V októbri do okna postavte tekvicu so štrbavým úsmevom, spoza ktorého zažiari svetlo sviečky. Vedľa postavte malý kvetináč s chryzantémami, každému tak dáte vedieť, že u vás vládne jeseň.

Svetlosivá rohová sedačka
Páči sa vám DIZAJNOVÁ SEDAČKA GARY SVETLOSIVÁ ĽAVÁ?

Aj záhrada si zaslúži vašu pozornosť 

Pri príprave vašej domácnosti nezabúdajte ani na záhradu. Tam pre vás najkrajšie dekorácie vytvorí sama matka príroda, no vy jej môžete dopomôcť. Začnite prípravou trávnika, ktorý po poslednom kosení dôkladne prehrabte od pokosenej trávy.

Pokiaľ nemáte vysadené rastliny kvitnúce na jeseň, dovezte si chryzantémy, ktoré v tomto období dostať všade. K dverám umiestnite lampáše, ktoré dozdobte farebnými listami. Svoje miesto by si vo vašej záhrade mohol nájsť aj ježko s jabĺčkami na pichliačoch.

Vyrobte si jesenný veniec

Usaďte sa na svoj rohový gauč, na konferenčný stolík si pripravte všetky pomôcky a môžeme sa pustiť do výroby. Zvoľte si sami, čo sa vám na vašom venci bude najviac páčiť. Jesenné vence najčastejšie zdobia jesenné kvety, listy stromov, tekvičky, gaštany, šípky, klasy, machovka.

Základ venca si môžete vyrobiť sami z konárikov, ktoré spolu spletiete. Ozdoby lepíte lepidlom alebo pripevníte pevnou niťou a drôtikom. Na záver upevnite kratšiu stužku alebo pevnejšiu niť, ktorou veniec zavesíte na dvere a dokonalej jesennej atmosfére tak nasadíte jej korunu.

Tags : Obývačkaobývačky