close
ObývačkyUncategorized

Trendy v bývaní na zimu a jeseň 2021, ktoré si zamilujete

Webp.net-resizeimage (5)

Možno si to ani neuvedomujete, ale aj bývanie podlieha trendom. Každý rok sa do popredia dostáva iná farebná kombinácia, štýly a prvky, ktoré domácnostiam dominujú. Na aké trendy sa môžeme tešiť túto jeseň a zimu?

Aký štýl v bývaní ovládne jeseň a zimu 2021? 

Roku 2021 kraľuje rustikálny štýl a industriálny a inak tomu nebude ani počas tohtoročnej jesene a zimy. Rustikálny štýl je o dreve, ktoré u vás doma vytvorí príjemnú rodinnú atmosféru. Drevo je vysoko kvalitný materiál, ktorý po rokoch nemusíte meniť, zub času sa na ňom podpisuje veľmi pomalým tempom.

S drevom si rozumejú kovové prvky, ktoré vašej domácnosti dodajú nádych industrializmu. Do domácnosti sa vám hodí konferenčný stolík z masívneho dreva, komoda, drevené a kovové poličky aj veľký drevený jedálenský stôl. Drevo môže ozdobiť lampy i rámy zrkadiel. Nestarnúcou klasikou sú aj mohutné drevené dvere, ako tie vchodové, tak aj dvere strážiace súkromie v izbách.

okrúhly konferenčný stolík - smaragdový
Zaujal vás DIZAJNOVÝ KONFERENČNÝ STOLÍK ACANTHA?

Aká je farba jesene a zimy 2021? 

Zimu a jeseň ovládnu zemité tóny – hnedá, sivá, zelená, ktoré sa dokonalo kombinujú so spomínaným drevom a kovom.

Zvoľte v týchto farbách gauč, v priestrannej obývačke vyplní priestor veľký rohový gauč, v menšej priestor nezaberá rozkladacia sedačka. Skvelým kamošom gauča je taburetka do obývačky, na ktorú si večer vyložíte nohy. Využiť ju môžete aj ako miesto na sedenie, keď váš domov zaplnia vaši najbližší.

Farieb sa nemusíte báť ani na stenách. Pokiaľ nechcete premaľovať obývačku, predstavte si, ako dobre sa vám bude snívať v spálni namaľovanej na hnedo. Ak sa vám váš rohový gauč páči vo farbe, v akej ho máte a nechcete ani maľovať, poobzerajte sa po kobercoch. Koberec dokáže zútulniť každý priestor a vy už doma papuče potrebovať nebudete.

rohová sedačka sivá
Zaujala vás ROHOVÁ SEDAČKA ADAN?

Aké bytové doplnky vytvoria jesennú atmosféru? 

Pri doplnkoch siahnite po dekách a malých vankúšikoch. Konferenčný stolík na jeseň ozdobte sviečkou, vázou s jesennými kvetmi, no želaný efekt vytvoria aj sušené kvety a klasy. Pokiaľ máte doma krb, zaveste na neho pestrofarebný jesenný veniec. Veď kde je napísané, že patrí len na dvere?

tmavozelená taburetka
Zaujala vás DIZAJNOVÁ TABURETKA ROCOCO  TMAVOZELENÁ

Aké sú zimné trendy v bývaní ? 

V zime môžete domov doplniť o mierny nádych Vianoc a nežnej bielej. Zaveste na okno padajúce svetielka, ktoré v ňom vytvoria zlatý dážď svetiel. Jesenný veniec vymeňte za zimný v bielej farbe, hnedé deky môžu nahradiť biele, do obývačky tak prinesiete trochu zimného kráľovstva. A čo na konferenčný stolík? Krásnu červenú vianočnú ružu.

Dúfame, že sme vás naším článkom naladili do chladnejších dní a že sa necháte inšpirovať návrhmi, ako si doma vytvoriť trendový domov.

Tags : Obývačka