close
ObývačkySpálne

Komody pre každú miestnosť

ČIERNA DIZAJNOVÁ VITRÍNA DAMARIS ?

Túžite po malej zmene, ktorá spraví s vašim interiérom divy? Nemusíte sa púšťať do veľkej rekonštrukcie, ani do kompletnej výmeny nábytku. Postačí, ak si svoju spálňu alebo obývaciu izby ozvláštnite užitočnou komodou.

Nenápadný kus nábytku je dokonalým úložným riešením. Najviac obľúbené sú komody do spálne a dizajnové komody pod televízor.

Štýlová komoda na oblečenie 

Spálňa je miesto, v ktorom trávime málo času, no napriek tomu v nej máme uložených podstatne viac vecí, ako v ktorejkoľvek inej izbe. Cez oblečenie, doplnky, knihy až po nepotrebné drobnosti, ktoré potrebujeme niekam schovať.

Ak už vaše skrine praskajú vo švíkoch, dajte šancu komode do spálne. Vyberať si môžete od luxusných, cez moderné, extravagantné až po jednoduché klasiky so zásuvkami.

drevená, prútená, vysoká komoda
Páči sa vám VYSOKÁ KOMODA SAM?

Trendom roku 2023 sú komody do spálne z masívu, ktoré budú predstavovať ústredný bod celej miestnosti. Na vrchnú časť môžete uložiť fotografie, knihy, ale nič nepokazíte ani lampou alebo dekoráciami, ktoré dodajú miestnosti ten pravý šmrnc.

Obývačka si zaslúži komodu pod televízor 

Do každej obývacej izby patrí televízia, ktorá sa nezaobíde bez komody s úložným priestorom na káble, ovládače, herné konzoly a iné drobnosti.

Či už je váš interiér moderný, starožitný alebo s nádychom minimalizmu, komoda pod televízor sa vám určite bude hodiť a nič ňou nepokazíte. Okrem klasických, ktoré majú zväčša väčšiu nosnosť, môžete siahnuť aj po závesných, ktoré sa montujú do steny.

čierna komoda pod televízor
Páči sa vám ČIERNY DIZAJNOVÝ TV STOLÍK JOEY?

Obmedzovať sa nemusíte ani v prevedení – obľúbené sú otvorené komody pod televízor, ale aj s dvierkami, zásuvkami, alebo presklené.

Dizajnové komody dokážu dodať charakter a zdôrazniť štýl aj v iných miestnostiach, ako sú napríklad chodba, hosťovská miestnosť, detská izba, ale aj kuchyňa a jedáleň.

Či už sa rozhodnete pre komodu do spálne alebo obývačky, určite svoju voľbu neoľutujte. Úložného priestoru predsa nikdy nie je dosť a ak predstavuje ešte aj dizajnový kúsok, váš byt alebo dom dostane nádych aktuálnosti  a nadčasovosti.