close
Versace-home-21

Nová kolekcia Versace Home Milan Dizajn týždeň

Flitre, ozdoby, odlesky sú všetky slová, ktoré prídu na myseľ, keď sa spomenie známa talianska značka Versace. Kolekcia rozprúdi vašu fantáziu do sladkých sfarbených neónových tónov. Na tejto úžasnej tvorbe v modrom dome sa podieľali dizajnerka Sashu Bikoffa a umelec Andy Dixon.

Versace predstavila túto úžasnú kolekciu silných dizajnérskych inštalácií v Palazzo Versace na známej ulici Via Gesù v Miláne. Talent dizajnu interiérov Sasha Bikoffa a umelca Andy Dixona zaplavili každú izbu v divokom remixe potlačov, odtieňov a obrazov. Ak by sme chceli kolekciu správne pomenovať tak ideálny názov, ktorý ich dokonale vystihuje je „neonový sen“.

Versace Home predstavila celkovo radu šiestich nových kolekcií stoličiek, ktoré svojou farebnosťou a originalitou vystihujú značku. Výsledkom je nádherný ohromujúci mix štýlov, ktorý niektorí nazývajú „Versasha“.

Andy Dixon bol oslovený k dizajnu niekoľkých nových návrhov, ktoré dokonale predstavia Versace štýl v priestore. V tom istom čase pracoval na kolekcii Versace tričko, sérií maľovaných veľkoplošných plátien, kde gigantické rozmery boli neodmysliteľnou podmienkou značky.

Spolu s niekoľkými z jeho zarámovaných obrazov, obrovské košeľové obrazy Dixona visia monumentálne po celom dome: v jedálni a na schodisku, ako aj na stenách, kde boli umiestnené vzory a tlačené tapety.

Zdroj: https://inspirationdesignbooks.com

Potrebujete usporiadať nábytok u Vás doma?  Poradíme Vám máme pre Vás tipy dizajnérov pre lepšie bývanie!

 

Tags : andy dixondizajnový týždeňmilániamilánsky dizajnový týždeňnajlepší návrhári interiérovnajlepšie interiérynávrhári interiérovsalone del mobilesasha bikoffversace domov