close
DesignJedáleň a kuchyňaObývačkySpálne

Tisíce Nápadov Pre Interiéry Zamerané Na Pohodlný Životný Štýl

Thunder_jedalensky_stol

Dôležitým komponentom vášho domova je pohodlie

Estilofina so zameraním na pohodlný životný štýl predstavuje moderný nábytok pre dokonalé pohodlie – vo forme stoličiek, kresiel, gaučov, samostatných pohoviek, nastaviteľných pohoviek, nábytku do spální a obývacích izieb, policových systémov a mnoho iných. Interiéry zariadené v štýle pohodlného životného rytmu poskytujú jedinečný prehľad najnovších trendov a inovácií v oblasti interiérov.

Jedálenský stôl Aakil, 180 cm
Jedálenský stôl Aakil, 180 cm

Pokiaľ ide o útulnosť, hlavnú úlohu hrá pohodlné sedenie

Pomocou pohovky a kresiel možno premeniť štyri steny na útulný a pohodlný domov. Okrem toho patrí blahobyt, teplo a ergonómia medzi najvyššie aspekty mnohých spotrebiteľov. Produktové rady predvedené vo vnútornom svete interiérov so zameraním na pohodlný životný štýl kombinujú viaceré vlastnosti, no najmä príjemný vzhľad a vysokú mieru praktickosti. Pohodlný štýl sa objavuje aj v širokom spektre čalúneného nábytku: sedacie súpravy, kreslá, pohovky, samostatné pohovky a rozťahovacie pohovky. A vďaka širokému výberu rôznych prvkov majú najnovšie modulárne pohovky tú výhodu, že umožňujú maximálnu flexibilitu – pre sedacie súpravy, ktoré sa dokonale prispôsobujú individuálnym potrebám.

Rohová sedačka Adan II 260cm horčicovožltý zamat
Rohová sedačka Adan II 260cm horčicovožltý zamat

Špičkový nábytok do obývacej izby, jedálne a spálne

Estilofina je predovšetkým ukážkou osvedčených konceptov a dobrej kvality. Princípy praktickosti a ekologickosti sa tu prirodzené spájajú so štýlom súvisiacim so spôsobom života. Elegantné a tradičné konvencie tvarov, jasných štruktúr a nenápadného škandinávskeho dizajnu stelesňujú harmonickú estetiku vo všetkých oblastiach domu: moderný nábytok do obývacej izby a spálne, dobový a retro nábytok, detský nábytok, stoly, stoličky, jedálne a nábytky z masívneho dreva.

Posteľ Spectacular strieborná 200 x 180cm
Posteľ Spectacular strieborná 200 x 180cm
Dizajnový jedálenský stôl Aalto, 180 cm
Dizajnový jedálenský stôl Aalto, 180 cm

Dokonalé prispôsobenie: individuálne riešenia pre mikro bývanie až po interiéry XXL

Ako možno optimalizovať spôsob, akým žijeme v malých priestoroch? Existuje veľa spôsobov, ako nábytok využiť tak, aby šetril miesto a, čo najlepšie využil miestnost. Veľmi vyhľadávanými sú skladacie, posuvné alebo viacúčelové funkcie. Je to rastúci trh: s rastúcou dostupnosťou menšieho nábytku sa prejavuje čoraz väčší dopyt po dobre navrhnutom vybavení, ktoré sa prispôsobuje individuálnemu priestoru bez ohľadu na to, aký malý môže byť. Preto sú dnes pohovky, kreslá, tv stolíky a konzoly k dispozícii aj v malej veľkosti. Na druhej strane však zase tendencie smerujú k väčším interiérom. Stále bežnejšie je napríklad kombinovať kuchyňu a obývaciu izbu a práve nábytok zameraný na pohodlný životný štýl pokrýva celé spektrum štýlov aj nábytok pre veľké obývacie izby a jedálne.

Okrúhly jedálenský stôl Kane 90 cm mramor / mosadz
Okrúhly jedálenský stôl Kane 90 cm mramor / mosadz

Svet interiérov pohodlného životného štýlu obsahuje klasický nábytok, ktorý vytvára pocit komfortu a bude sprevádzať jeho majiteľa po celý život. Dôraz sa kladie na drevo, ktoré predstavuje teplo, stabilitu a udržateľnosť, zatiaľ, čo technická dokonalosť a multifunkčnosť predstavujú moderný životný štýl.

Zaujíma vás aké farebné odtiene sú moderné pre rok 2020?  Prečítajte si náš článok o farebných odtieňoch pre rok 2020

Tags : komfortmultifunkčnosťpohodlný životný štýl
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response