close
Design

5 neobyčajných vianočných darčekov, ktoré potešia celú domácnosť

vianoce

Vysvietené námestia, stánky plné dobrého jedla, podmanivých vôní a predvianočná nálada. Do Vianoc ostáva už len pár týždňov a prirodzene mnohí hľadáme možnosti, ako potešiť svojich najbližších.

Ešte stále premýšľate nad tým, aký darček rozžiari oči tých, ktorých máte radi? Prinášame vám 5 tipov na výnimočné darčeky, ktoré potešia celú domácnosť.

Štýlové a kúzelné zrkadlá 

Zrkadlá boli od pradávna magickým prvkom každého interiéru. V miestnosti nimi dokážete vykúzliť viac svetla a opticky ju zväčšiť. Navyše sú úžasným doplnkom a praktickým pomocníkom. Môžete ich zavesiť v kúpeľni, no skvele poslúžia aj v obývačke, spálni či predsieni.

Závesné, nalepovacie alebo stojné zrkadlá? Vybrať si môžete zo skutočne veľkej ponuky a množstva spracovania a tvarov. Na niektorých je dominantným prvkom rám, na iných naopak dominuje samotné zrkadlo.

Ak vaša domácnosť nemá dostatok prirodzeného svetla, doprajte si pod vianočný stromček zrkadlo, ktoré ju rozžiari a dodá jej príjemnú vzdušnú atmosféru.

zlaté okrúhle zrkadlo
Páči sa vám DIZAJNOVÉ NÁSTENNÉ ZRKADLO LANESIA?

Nadčasová a elegantná komoda 

Skvelým vianočným darčekom, ktorý je nielen estetickým, ale aj praktickým doplnkom domácnosti je komoda. Tento obľúbený druh nábytku sa hodí takmer všade. Môžete ho umiestniť do obývačky, spálne alebo kúpeľne.

Medzi ženami sú veľmi populárne komody v štýle glamour, ktoré vynikajú nadčasovou bielou farbou a vysokým leskom.  Ak sa rozhodnete dopriať si pod vianočný stromček tento štýl komody, rozhodnete sa pre mimoriadne funkčný a navyše veľmi estetický kus nábytku.

čierna sklenená komoda a vitrína
Zaujala vás ČIERNA DIZAJNOVÁ VITRÍNA DAMARIS ?

Pohodlné sedacie súpravy

Sedacie súpravy sú jedným z najviac používaných nábytkov v domácnosti. Ak sa rozhodujete pre ich kúpu, väčšinou nejde o sezónnu záležitosť a volíte si ich na dlhšiu dobu. Zažívajú s vami radosti a starosti, dychberúce filmové zážitky, športové prenosy alebo len zaslúžený odpočinok.

Hoci je dôležité nákup novej sedacej súpravy vždy dopredu starostlivo premyslieť, ako darček pod vianočný stromček zaručene poteší.

Kreslá plné pohody 

Doprajte si na Vianoce maximálnu pohodu!  Sviatky sú časom oddychu s tými, ktorých máte najradšej. Pohodlné kreslá vám umožnia si tieto chvíle užívať skutočne naplno a stanú sa neodmysliteľným prvkom vášho interiéru.

Ponuka kresiel je naozaj široká, vďaka čomu si môžete pre váš domov vybrať ten správny kúsok.

Chesterfield kreslo - šampanský zamat
Páči sa vám DIZAJNOVÉ KRESLO CHESTERFIELD ŠAMPANSKÝ ZAMAT?

Moderné koberce

Chcete vniesť do vášho interiéru prvok, ktorý ho zútulní a príjemne dotvorí? Doprajte si pod vianočný stromček moderný a štýlový koberec. Tento doplnok dnes zažíva svoju renesanciu a premení aj tie najchladnejšie priestory na oázu pokoja a oddychu. Vyberať si môžete z obrovskej ponuky rôznych veľkostí, tvarov, farieb a materiálov.

béžový koberec
Páči sa vám SLONOVINOVÝ DIZAJNOVÝ KOBEREC PABLO?

Inšpirujte sa našim rebríčkom top 5 vianočných darčekov do domácnosti a potešte vašich najbližších tým správnym.