close
Jedáleň a kuchyňaObývačky

3 tipy ako vybrať krb do domu

modularny-krb-simple-8-box-biely-lave-presklenie

Splňte si sen o krbe, ktorý je od nepamäti symbolom rodinnej pohody. Váš interiér nielen príjemne vyhreje, ale dodá mu šmrnc výnimočnej atmosféry.

Krb do domu je ideálnym riešením pre majiteľov novostavieb, ale aj pre tých, ktorí sa púšťajú do modernej rekonštrukcie.

Na trhu existuje veľké množstvo krbov, od tých s otvoreným ohniskom, cez moderné typy s krbovou vložkou až po trojstranné. Ako však byť eko a spojiť účinnosť so štýlom v jednom? Vhodným a výhodným riešením sú modulárne krby. Vyberte si ten správny pre váš domov vďaka trom užitočným typom.

modulárny krb, čierny ľavé presklenie
Zaujal vás MODULÁRNY KRB SIMPLE 8 BOX  – ČIERNY ĽAVÉ PRESKLENIE?

Na veľkosti krbu záleží 

Modulárne krby čoraz viac plnia úlohu vykurovacieho telesa v nízkoenergetických či pasívnych domoch. A nezabúdajte, rozmer krbu je naozaj dôležitým faktorom, od ktorého sa odvíja veľkosť spaľovacej komory, výkon a následne aj teplota spalín.

Ak potrebujete krb osadiť do menšej miestnosti, mal by byť, samozrejme, menší. V prípade, že ho chcete umiestniť do väčšej miestnosti alebo spojenej obývacej izby, potrebujete krb s vyšším tepelným výkonom. Dôležitú úlohu tu zohráva aj druh skla. Zatiaľ čo temperové predstavuje nižší výkon, keramické sklá sa môžu pochváliť vyšším výkonom.

Krb so zmyslom pre životné prostredie 

Modulárne krby do domu spĺňajú najprísnejšie ekologické kritériá. Spaľovaním suchého dreva sa staráte o životné prostredie a neprispievate k tvorbe smogu. Vďaka inovatívnym technológiám si doprajete efektívne a ekologické vykurovanie.

Výhodu, ktorú ocení nejeden majster a šikovný kutil je jednoduchá montáž. Zostava sa skladá z krbovej vložky, podstavca, modulárneho krytu a príslušenstva potrebného pre správnu realizáciu. Kompletné zostavenie je veľmi jednoduché a ľahké, stačí len pár hodín a môžete si začať užívať príjemný pohľad na hru plameňov.

čierny modulárny trojstranný krb
Zaujal vás MODULÁRNY KRB HOME EASY BOX – NBC 7 ČIERNY TROJSTRANNÉ PRESKLENIE?

Tepelná pohoda so štýlom 

Krby do domu sú vytvorené s ohľadom na každého zákazníka. Hodia sa do vidieckeho, vintage, konzervatívneho anglického, minimalistického alebo luxusného štýlu bývania.

Okrem iného majú skvelú vlastnosť, a tou je, že vedia upútať pozornosť na prvý pohľad. Jedných očaria svojím dizajnovým prevedením a druhých pocitom útulného domova, ktorú si hneď zamilujú.

Nechajte sa aj vy očariť a dotvorte atmosféru obývačky krbom podľa vášho štýlu a vkusu.

Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response