close
DesignJedáleň a kuchyňa

Inšpiruj sa: Top 5 dizajnových barových stoličiek pre moderný domov 

pexels-max-rahubovskiy-6198663

Dizajn interiéru zohráva v súčasnosti rozhodujúcu úlohu pri vytváraní tej pravej štýlovej atmosféry. Ak ste si splnili sen o barovom pulte vo svojej obývacej izbe alebo kuchyni, nezabúdajte na kvalitné barové stoličky.  

Prinášame 5 tipov, ktoré okamžite pridajú šmrnc a eleganciu do vašej domácnosti.  

Kosoštvorcová elegancia barovej stoličky 

Našou prvou voľbou je barová stolička, ktorá vyniká svojím príťažlivým dizajnom. Kosoštvorcové prešívanie na vnútornej strane operadla a podrúčok nie je len estetickým prvkom, ale tiež pridáva vysoký komfort sedenia.  

Tmavohnedý poťah z ekokože pôsobí honosným dojmom a spolu s čiernymi kovovými nohami zabezpečuje bezpečnosť na akomkoľvek povrchu. Táto stolička nie je len sedadlo, je to umelecký kúsok, ktorý sa ľahko kombinuje s nábytkom klasického i moderného štýlu. 

 

Dizajnová barová stolička Dana tmavohnedá ekokoža

 

 

Nadčasový sivý štýl barovej stoličky  

Druhá stolička v našom rebríčku sa vyznačuje nadčasovým dizajnom. Husté prešívania na vnútornej strane sedadla a štýlový tvar poskytujú vysoký komfort sedenia.  

Koženkový sivý poťah dodáva eleganciu a je dokonale doplnený matnou čiernou farbou kovových nôh. Priečne výstuže zvyšujú stabilitu stoličky a slúžia aj ako pohodlná opora pre nohy.  Vďaka prevedeniu je univerzálne použiteľná a ľahko ju skombinujete s nábytkom klasického i moderného štýlu. 

Dizajnová barová stolička Hallie sivá
Dizajnová barová stolička Hallie sivá

 

 

Minimalistická krehkosť barovej stoličky

Tretia stolička v našom výbere zdôrazňuje minimalistický prístup k dizajnu. S jednoduchým prešitím a moderným tvarom ponúka vysoký komfort a atraktívnosť. 

Čistá biela farba poťahu z vysoko kvalitnej umelej kože vytvára dojem krehkosti, ktorý je doplnený chrómovým stojanom. Táto stolička je ideálna pre tých, ktorí uprednostňujú jednoduchosť a svieži dekoratívny dizajn vo svojom interiéri. 

Dizajnová barová stolička Modern White
Dizajnová barová stolička Modern White

 

Štýlová barová stolička  

Na štvrtom mieste nášho rebríčka nájdeme stoličku, ktorá kombinuje príťažlivý dizajn s dekoratívnym prešívaním v štýle Chesterfield. Malé podrúčky vystupujúce z operadla zaisťujú príjemný zážitok zo sedenia. Špeciálna kovová rukoväť v tvare hlavy leva umiestnená z vonkajšej strany operadla uľahčuje manipuláciu so stoličkou. 

Nohy barovej stoličky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v striebornom odtieni, sú stabilné aj na mäkších povrchoch. Stolička je vďaka prevedeniu univerzálne použiteľná, ľahko ju skombinujete s nábytkom klasického, ale aj rococo štýlu.  

Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava kráľovská modrá
Dizajnová barová stolička Queen Levia hlava kráľovská modrá

 

Prírodný dotyk barovej stoličky

Poslednou, no rozhodne nie menej dôležitou voľbou je barová stolička s prírodným dotykom. Svetlé drevené prvky v kombinácii s koženkovým poťahom vytvárajú harmonický dizajn. Tvar stoličky a jemné prešívania pridávajú šmrnc, zatiaľ čo nohy z dubového dreva prinášajú do interiéru príjemnú atmosféru. Táto stolička je ideálna pre tých, ktorí chcú do svojho domova vniesť prírodný dotyk a teplý pocit. 

Pri výbere nezabudnite brať do úvahy nielen dizajn, ale aj pohodlie a praktickosť. Výberom jednej z týchto top 5 dizajnových barových stoličiek určite nešliapnete vedľa a váš domov sa stane miestom, kde sa stretáva pohodlie s eleganciou. 

 

Dizajnová barová stolička Kian prírodná - čierna
Dizajnová barová stolička Kian prírodná – čierna
Tags : barová stoličkabarove stolicky