close
DesignJedáleň a kuchyňa

Malá kuchyňa? Vyriešia to barové stoličky a stoly

1446149530726

Nie každý z nás má doma možnosť zariadiť si krásnu veľkú kuchyňu a jedáleň, v ktorej by sme mohli usadiť veľa hostí. Ak je vaša kuchyňa malá, zrejme si z nej nechcete uberať ďalší priestor umiestnením veľkého jedálenského stola a stoličiek pre Vás, aj pre Vašich hostí. Ako však vyriešiť tento problém tak, aby ste si neukrojili miesto z kuchyne a zároveň vytvorili miesto, kde si môžete sadnúť s rodinou k obedu? Riešenie je jednoduchšie, ako sa zdá! Stačí, ak si vhodne rozložíte nábytok v malej kuchyni a nájde v nej miesto na barový pult alebo stôl a barové stoličky. Tie nezaberú veľa miesta, no zároveň vytvoria samostatný priestor na jedenie, ktoré určite oceníte. Vyhnete sa tak obedom napríklad v obývačke pred telkou.

Výber správneho materiálu

Pri jedení sa nám často stáva, že stôl alebo stoličky zašpiníme. Preto by sme mali vyberať taký materiál, ktorý je nenáročný na údržbu a je veľmi jednoduché z neho vyčistiť akúkoľvek špinu. Ideálnym materiálom je napríklad koža, prípadne syntetická koža. Takou stoličkou je napríklad stolička vyrobená z  z eko kože Nascha.  Vďaka vysokej kvalite použitých materiálov je navyše veľmi pohodlná. Zo syntetickej, teda eko kože je vyrobená barová stolička CLAUDIA v rôznych farbách. Kombináciou akrylu a syntetickej kože bola vyrobená dizajnová a praktická stolička LIAM v krémovej farbe.

Dizajnová barová stolička Alba hnedá
Dizajnová barová stolička Alba hnedá

Nastaviteľná výška

Aj keď sa to nezdá, nastaviteľná výška je jedným z najväčších benefitov, aké Vám môže barová stolička ponúknuť. Je skvelým riešením v prípade, že máte deti a chcete, aby aj oni mohli sedieť s Vami pri spoločnom obede. Hlavne vtedy oceníte možnosť nastaviť stoličku do ideálnej výšky. Takou stoličkou je napríklad moderná barová stolička ELI v hnedej farbe. Tá je okrem toho vyrobená z dreva a pochrómovaného kovu, ktoré sú veľmi jednoduché na udržiavanie. Rovnako praktickou je stolička CAMERON, ktorá má okrem iného aj vyššie operadlo, čím si budete chrániť svoj chrbát. 

Moderná barová stolička Cameron drevená
Moderná barová stolička Cameron drevená

Barové stoly v kuchyni

Klasický okrúhly barový stôl je pre Vás vhodný v prípade, že Vás nie je doma veľa, pretože za takýto stôl sa Vás veľa ani nevojde. Barový stôl NICOLA je ideálny maximálne pre dvoch ľudí. Je vyrobený zo skla. O trochu väčší je barový stolík NAZIRA, ktorý vďaka bielej farbe jednoducho a rýchlo dokombinujete do akéhokoľvek interiéru a môžete zvoliť akékoľvek dekorácie a doplnky.

Barový stolík Radiant II
Barový stolík Radiant II

Viete, ktorých 5 Vecí Ktoré Nesmú Chýbať V Modernej Jedálni?

Tags : barove stolickybarove stolydizajnJedáleň
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response