close
Uncategorized

Pripravte novoročnú párty u vás doma

amy-humphries-HCggWH-eNkQ-unsplash

Čaká nás silvestrovská párty a možno vás to prekvapí, ale dá sa vystrojiť aj doma. Strávte posledný večer tohto roka v kruhu najbližšej rodiny a vstúpte do toho nového s gráciou, aká k tomu patrí.

Všetko je dovolené 

Je len na vás, v akom tóne sa oslava ponesie. Dávate prednosť formálnemu či neformálnemu? Slávnostnej večeri či švédskym stolom? Predpísanému dresscodu alebo bláznivým kostýmom? Tu ste organizátorom vy, neváhajte sa preto odviazať. Dajte si záležať nielen na dobrom jedle, ale aj na výzdobe, to je predsa to, čím upútate na prvý pohľad. Štvorchodová večera i jednohubky budú chutiť o čosi lepšie, ak budú servírované na silvestrovsky vyzdobenom stole.

Stôl do kuchyne premeníte na slávnostný vďaka servisu bielej farby a strieborným či zlatým dekoráciam, ktoré podčiarknu atmosféru tejto noci. Nezabúdajte ani na svietnik v rovnakej farbe či kvety. Pokiaľ vás bude pri stole viac, oceníte stôl do kuchyne, ktorý je možné rozložiť.

luxusný čierny stôl - rococo
Zaujal vás jedálenský stôl Rococo?

Pre švédske stoly je ideálnym riešením jedálenský stôl z masívu, na ktorý sa s prehľadom zmestia všetky dobroty a dekorácie. Okrem dobrého jedla patria k oslavám aj bublinky či iný alkohol, no aj v tejto oblasti sa môže prejaviť vaša kreativita.

Namiešajte si špeciálny drink tejto silvestrovskej párty a podávajate ho v štýlových pohároch, aby boli lákavé aj na pohľad. Pokiaľ premýšľate, ako prestieranie premeniť na ešte slávnostnejšie, premiestnite jedálenský stôl z masívu k stene, na ktorú zaveste svetielka, balóny či girlandy.

Polnoc plná farieb 

A aká by to bola silvestrovská noc bez zábavy? Nachystajte si vopred hry a kvízy, pri ktorých sa so svojimi blízkymi zasmejete alebo výber tých najväčších hitov, na ktoré sa pretancujete až do nového roka.

 

Jeho prvé sekundy zvyknú byť tie najhlučnejšie a najfarebnejšie, no pokiaľ nie ste fanúšikmi ohňostrojov, siahnite po prskavkách. Priebeh celého večera si dobre vopred premyslite, nespoliehajte sa na samozábavu či sledovanie silvestrovského programu a my vám garantujeme, že o rok po takejto oslave zatúžite znova nielen vy, ale aj vaša rodina.

Tags : Jedáleň