close
florencia-sklenenáý

Veľmi populárny jednoduchý a minimalistický moderný štýl nechytí za srdce každého. Klasický dizajn, vintage štýl a kombinácia moderných a retro prvkov je čoraz viac a viac obľúbeným. Vnesie do každého domova nádych minulosti, ktorý kombináciou moderných a klasických prvkov vytvára jedinečný dizajn. Pre takú nábytkovú radu je charakteristická biela farba, ktorá jej dodáva eleganciu. Zaujíma Vás, ako efektne skombinovať do Vášho interiéru moderný dizajn s vintage prvkami, čítajte ďalej! Ukážeme Vám, ako môžete aj Vy do svojej domácnosti vniesť nádych minulosti. 

Elegantný regál na víno Provence / biela - mahagónová
Elegantný regál na víno Provence / biela – mahagónová

Obývačka

Nábytok sa okrem bielej farby vyznačuje aj oblými a bohato zdobenými hranami. Práve tie vnášajú do tejto nábytkovej rady nádych minulosti, rovnako ako ošúchaný dizajn. Vďaka konferenčnému stolík Provence si prídete na svoje! Zaoblené nohy mu dodávajú elegantný vzhľad a exkluzívne prevedenie. Biele nohy vytvárajú príjemný hamonický kontrast k hnedej stolovej doske. Výborne zapadne do vidieckeho štýlu, vďaka svojmu ošúchanému a vintage dizajnu. Doprajte si svoju popoludňajšiu kávu pri takom štýlovom konferenčnom stolíku, ktorý vo Vás vyvolá pocity harmónie.

Konferenčný stolík Provence 60 cm / biela - mahagónová
Konferenčný stolík Provence 60 cm / biela – mahagónová

Spálňa

Do spálne je vhodnejší nábytok bez sklenených dvierok, keďže ich prioritnou funkciou je uložiť čo najviac vecí, a nie vystavovať dekorácie, ako je to v obývačke. Rovnako je nábytok bez sklenených dvierok aj bezpečnejší, keďže pri ich rozbitiu by mohlo dôjsť k úrazu. Do spálne prináša rada Provence aj dizajnový, elegantný toaletný stolík s ošúchaným dizajnom, ktorý rovnako ako komody a skrinky kombinuje moderný a retro štýl.

Jedáleň

Nádych minulosti môžete vniesť aj vďaka jedálenskému stolu Nedda do vašej jedálne. Dizajnový jedálenský stôl je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov klasického štýlu, kvalitného prevedenia a nadčasového dizajnu. Ponúka dostatok priestoru pre usadenie celej rodiny a všetkých vašich hostí. Pevné nohy, ktoré sú mierne rozšírené mu dodávajú potrebnú stabilitu.

Jedálenský stôl Nedda 180 cm dub
Jedálenský stôl Nedda 180 cm dub

Obývačka a spálňa sú najčastejšie miestnosťami, do ktorých sa snažíme vkusne umiestniť doplnky a z izby tak vytvoriť ideálne miesto, ktoré bude skvelé nie len na bývanie, ale bude dobre aj vyzerať. Jedáleň je však miestom, kde sa väčšinou stretáva celá rodina a kde trávime veľa spoločného času. Ako výbrať tú správnu, Vám poradíme v našom článku TU.

Tags : dizajnJedáleňklasickyObývačkaspálňastylvintage