close
image0039059

Pred otvorením novej reštaurácie sa berie do úvahy veľa vecí. Vyberá sa správne miesto, menu, recepty, tím, reklama. Je dôležité klásť si správne otázky a odpovedať na ne. Ako zapôsobiť na zákazníkov keď prejdu cez dvere? Ako vytvoriť v reštaurácií úžasnú atmosféru v ktorej budú tráviť hostia viac času? Jednou z najdôležitejších úloh pre každého hostiteľa je vybrať správne stoly a stoličky. No rozhodnúť sa dobre, nie je vôbec ľahké! Dizajnová rada nábytku ANNIE , ktorá je súčasťou dánskeho konceptu prináša jedinečný a exkluzívny nadčasový nábytok, ktorý vyniká svojím minimalizmom a jednoduchosťou. Rada ANNIE  bude určite skvelou voľbou pre vašu reštauráciu.

Poďme spolu preskúmať niektoré techniky, ktoré je možné použiť na prilákanie nových  a na udržanie stálych zákazníkov.

Maximálne pohodlie pre zákazníka

Pravdepodobne poznáte dôležitosť prvého dojmu. Niekedy stačí vynaložiť len trochu úsilia, aby ste svojim hosťom poskytli skvelé zážitky z návštevy vašej reštaurácie. Urobte kroky, aby ste zostali v kontakte.

7 tipov ako vybrať správny nábytok do vašej reštaurácie

1. Vyberte nábytok, ktorý vyhovuje vášmu zámeru

Predstavte si, že vaša reštaurácia rozpráva príbeh a váš nadčasový nábytok prispieva k vytváraniu atmosféry a emócií, ktoré chcete vyvolať. Čo je potrebné pre to urobiť?  Pochopiť limity svojho priestoru, vyzdvihnúť kusy nábytku, ktorý slúži na viaceré účely a investovať do nadčasového vzhľadu.

2.  Funkčnosť, komfort a elegantný vzhľad 

Hoci by sa mal vziať do úvahy dizajn, nikdy by nemal mať prednosť pred funkčnosťou a komfortom. Majte to na pamäti! Komfort sedenia na vašich stoličkách bude pre vašich zákazníkov veľmi dôležitý. Rada jedálenských stoličiek LANEY prinesie do vašej reštaurácie klasický štýl, jednoduché línie a nadčasovosť, po ktorom určite túžia všetci milovníci klasiky. LANEY Jedálenské stoličky sú ideálnou kombináciou nadčasového dizajnu a funkčnosti. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré zaručia dlhú životnosť stoličiek.

 

Dizajnová stolička Elegant

3. Uľahčite si život

Uvažujte o vašej reštaurácii v dlhodobom horizonte. Potrebujete rozmiestniť stoličky v malom priestore? Možno by bolo vhodné zvážiť nákup skladacích stoličiek. Ak sa rozhodnete pre čalúnené kreslá, zvoľte čalúnenie s jednoduchým čistením.

4. Vyberte rôzne konfigurácie

Ak máte dostatok priestoru, môže byť dobrým nápadom, vytvoriť vo vašej reštaurácii niekoľko rôznych miest. V „salóniku“ alebo v bare sa môžu nachádzať hostia, ktorí chcú drink alebo zákazníci čakajúci na uvoľnenie stola. Rôzne veľkosti stolov môžu pomôcť pri usadení párov alebo väčších skupín.  Dizajnový jedálenský stôl MADDIE vyniká jedinečným vintage dizajnom, vďaka ktorému môžete vniesť do svojej reštaurácie nádych minulosti. Jedinečne prepracované detaily z nej vytvárajú unikátnu nábytkovú radu, ktorá sa veľmi rýchlo stane súčasťou vášho interiéru. Tmavá a svetlá farebná kombinácia vytvára príjemný kontrast. Dizajnový jedálenský stôl MADDIE  je súčasťou dánskeho konceptu navrhnutého tak, aby sa stala pýchou každého priestoru.

 

Jedálenský stôl AMSTERDAM
Jedálenský stôl AMSTERDAM

 

5. Nepodceňujte trvanlivosť

Nie všetky stoly a stoličky sú vhodné pre profesionálne použitie. Aj keď môže byť lákavé zvoliť lacné riešenia, nezabúdajte na to, že váš  bude potrebné nahradiť skôr, ako by ste čakali. Vyberte si pevný a dlhotrvajúci nadčasový nábytok určený pre profesionálne použitie. Barová stolička GIULIANA je súčasťou dánskeho konceptu. Ten sa snaží vytvárať nábytok, ktorý sa dotkne srdca každého, kto ho bude používať. Je vyrobená z kvalitných materiálov, vďaka čomu je jej životnosť naozaj dlhá.

 

nadčasový nábytok
Barová stolička Thunder, 60-74 cm, mango

6. Usporiadajte svoj priestor

Vytvorte pôdorys, aby ste najlepšie usporiadali rozloženie miestnosti. Naplánujte dopravné toky v kritických bodoch a to hlavne medzi kuchyňou a jedálňou, pri vchode do reštaurácie, medzi stolami, v bare a pod. Uľahčite svojim zamestnancom a zákazníkom pohybovať sa.

7. Nezabudnite na malé detaily

Nič nie je viac nepríjemné ako nohy stoličky ťahajúce sa po podlahe. Pripevnite podložky k nohám vašich stoličiek, aby ste predišli treniu a poškriabaniu podlahy.

 

Malá Kuchyňa? Vyriešia To Barové Stoličky A Stoly, poradíme Vám. Čítajte ako vyriešiť problémy malej kuchyne vďaka barovým stoličkám.

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi ?

 

Tags : barove stolickydoplnkyhotelový nábytokJedáleňnabytoknábytok do reštauraciereštauráciastolickystoly