close
Obývačky

Nahraďte nudné zrkadlo vo vašej kúpeľni dizajnovým zrkadlom, ktoré si zamilujete!

media_images_org_file0028049

Zamilujte sa do pohľadu do zrkadla aj do zrkadla samotného. Zaveste si v kúpeľni na stenu zrkadlo, ktoré vynikne a pozdvihne vašu kúpeľňu na vyššiu úroveň. Pokiaľ tápate s výberom, radi vám poradíme.

Prvé miesto, kam smerujú kroky väčšiny z nás ráno po prebudení, je kúpeľňa. Nechajte sa prebudiť už pohľadom na zrkadlo, z ktorého spravíte dominantu tohto priestoru. Stálicou medzi zrkadlami do kúpeľne je zrkadlo na stenu, no nebojte sa vystúpiť z radu. Hitom tejto doby je robustné zlaté zrkadlo, ktorého rám vytvára zaujímavé obrazce a premení tento kus nábytku na šperk vášho domova. Pri výbere zrkadla by ste sa však mali rozhodovať podľa niekoľkých kritérií, smerodajné by mali byť veľkosť kúpeľne, štýl kúpeľne, potrebná údržba zrkadla a cena.

zlaté okrúhle zrkadlo
Informujte sa o cene nástenného zrkadla Leonel

Zrkadlo zväčší aj tu najmenšiu miestnosť

Správne vybrané a vhodne umiestnené zrkadlo na stenu dokáže rozjasniť a opticky zväčšiť aj tú najmenšiu kúpeľňu. Siahnite po zrkadle na čo najväčšiu časť steny a už pred ním nebudete musieť bojovať s ostatnými členmi vašej domácnosti o svoj kúsok odrazu.

Zrkadlo dolaďte k ďalšiemu kúpeľňovému nábytku…

… no ani to nie je písaným pravidlom. Odvážni môžu ukázať svoju šálku kávy a trošku sa odviazať. Aj zrkadlo na stenu môže byť extravagantným výkrikom módy, aj keď je zvyšok vašej kúpeľne ladený jemnejšie. Doplňte čisté línie výraznejšou farbou, napríklad aj zlatou. Naše zlaté zrkadlo Fairy s rámom skladajúcim sa z množstva motýľov vás na ich krídlach prenesie za vašou fantáziou.

veľké zlaté zrkadlo
Zaujalo vás Zlaté nástenné zrkadlo Antik?

 

Zavesiť zrkadlo na stenu nestačí, myslite na jeho údržbu

Síce sme vám radili byť odvážni, no nie až tak, aby ste zavesili zrkadlo na stenu kúpeľne s rámom z teakového dreva. Vlhkosť by rám poškodila a zrkadlo by vám neslúžilo príliš dlho.  Pokiaľ už teraz viete, že prachovka nie je vaša kamarátka, zvoľte zrkadlo s jednoduchým rámom, s ktorým nebudete musieť bojovať pri jeho utieraní. Vhodným príkladom môže byť naše zlaté zrkadlo Alijah.

dizajnové okrúhle zrkadlo
Pozrite si ďalšie informácie o nástennom zrkadle Alijah

Nie je všetko zlaté zrkadlo, čo sa blyští

Investujte do vášho nového zrkadla, vydrží vám roky a vy si nebudete musieť každý rok lámať hlavu nad kúpou nového. Cenové relácie sú rôzne a hoci zlaté zrkadlo v kúpeľni pôsobí honosne, neznamená to, že za jeho kúpu necháte v obchode majetok. V Estilofine aktuálne ponúkame takmer všetky zrkadlá v akcii.

 

Potrebujete ešte viac tipov k výberu zrkadla? Nájdete ich v našom ďalšom článku tu.

Ako si vybrať vhodné zrkadlo do domácnosti? Zrkadlo – okno do duše! (estilofina.sk)

Tags : dizajndizajnové doplnkydoplnkyinterier