close
Design

Otvorené Dvere Do Domácností Našich Zákazníkov

IMG_0034

Náš domov je miestom, kde sa cítime najlepšie. Tu máme možnosť odhaliť svoju prirodzenú stránku, oddychovať a načerpať nové sily. Na našich stránkach sa snažíme každý deň prinášať množstvo inšpirácie, ktorá Vám umožní posunúť svoje bývanie na nový a štýlový level. Chceme, aby boli Vaše domovy ešte príjemnejšie, krajšie, prepracovanejšie. Nemôžeme poprieť, že nás zaujíma, ako sa naše produkty napokon u Vás doma ujmú. Sme šťastní, keď nám posielate fotografie, z ktorých môžeme načerpať inšpiráciu i my. Mnohokrát sa Vám už podarilo prekvapiť nás, ako skvelo dokážu kúsky z Estilofina fungovať vo Vašich domácnostiach.

Návšteva zákazníkov

A tak sa u nás zrodil nápad. Chceli by sme s našimi zákazníkmi zdieľať oveľa viac inšpirácie a nových nápadov, ktoré môžu nás i Vás posunúť ďalej. Pod našimi rukami sa rodia nové a štýlové kombinácie, Vy nám však viete ukázať ako dané prvky fungujú doplnené teplom domova. Ako vyzerá ich súhra medzi sebou a čo všetko dokážu domácnosti poskytnúť. Spustili sme projekt, v ktorom navštevujeme našich zákazníkov priamo u nich doma. Ako prvú sme navštívili našu zákazníčku z Prešova, ktorej interiér a estetické cítenie nám jednoducho okamžite vyrazili dych. Naše postrehy si však rozhodne nenecháme len pre seba!

Počas návštevy našich zákazníkov vytvárame virtuálnu prehliadku, ktorá privedie i Vás ostatných priestormi zariadenými nábytkom z našich stránok. Pri každej návšteve si dávame zároveň záležať na zachovaní súkromia našich zákazníkov a odhalíme len toľko, koľko si budete priať. Virtuálne prehliadky sme sa rozhodli spustiť hneď z dvoch dôvodov.

Postel Spectacular - návšteva u zákazníka
Posteľ Spectacular

Chceme, aby ste mohli objavovať štýlové kúsky a zároveň videli ako fungujú priamo v domácnosti. Na návšteve našej prvej zákazníčky sme objavili interiér ladený v svetlých farbách, ktoré poskytovali dokonalé miesto na kontrast. A ten bol dotiahnutý do dokonalosti niekoľkými vhodne zvolenými prvkami, ako je napríklad výrazná posteľ v elegantnom štýle.

V tom najlepšom svetle

Lampa Jewels
Lampa Jewels

Osvetlenie je kľúčom na zabezpečenie toho, aby váš domov vyzeral „v tom najlepšom svetle“. Dizajnová lampa Jewels, ktorú si vybrala naša zákazníčka je plná superlatívov a absolútna klasika. Známa z renomovaných značkových obchodov a lifestylových magazínov, veď posúďte sami.

Lampa Jewels
Lampa Jewels
Stolíky Fiesta - návšteva u zákazníka
Stolíky Fiesta

Nábytok a doplnky, ktoré objavíte na stránkach Estilofina, však nevynikajú len dizajnom, ale i prepracovanou funkčnosťou. Práve to z nich robí skvelú voľbu – krása a praktickosť kráčajú ruka v ruke. Užili sme si i krásne spojenie nadčasovej obývačky, do ktorej perfektne zapadol set konferenčných stolíkov Fiesta.

Písací stôl Office - návšteva u zákazníka
Písací stôl Office

Zaujalo nás i krásne zakomponovanie písacieho stola Office, pretože stále viac zákazníkov hľadá produkty, ktoré by im zjednodušili prácu z domu. Teší nás, keď vidíme, že naše produkty Vám Home Office skvelo spríjemňujú a dokážete sa svojej kariére venovať i počas aktuálnej situácie. Písací stôl Office priniesol so sebou nielen funkčnosť, ale i skvelý dizajn, ktorý krásne rozžiaril interiér.

S návštevami však rozhodne nekončíme. Postupne sa chystáme navštíviť množstvo našich zákazníkov a priniesť Vám čerstvú porciu inšpirácie a nových nápadov.

Harmonické prostredie v kancelárii či v pracovni je veľmi dôležité nielen z hľadiska pohody pri práci ale aj z pohľadu pracovného výkonu. Vytvoriť priestor podnecujúci produktivitu a súčasne lahodiaci estetickým nárokom majiteľa však nemusí byť jednoduché. Poradíme vám ako na to v ďalšom článku tu.

Tags : interiernávšteva zákazníka