close
media_images_org_file0027307

Moderné Kreslá Vo Vašej Firme

Spoločnosť ESTILOFINA ponúka moderné kreslá a kožené kresla pre použitie v kanceláriách, klinikách a obchodných priestoroch. Uvítajte svojich klientov, hostí a zamestnancov vo Vašej firme elegantným moderným nábytkom, ktorý ponúka pohodlné posedenie. Vybavte Vaše súčasné pracovisko modernými kreslami a užívajte si maximálne pohodlie. Top ponuka – Dizajnové barokové kreslo „KARTER“ sa prezentuje vo viacerých farbách v zamate. Farebnosť, rustikálne  nohy a komfortné čalúnenie zaručujú, aby sa kreslo stalo vrcholným kúskom vo vašej firme. Kreslo je aj napriek svojej malej veľkosti nezvyčajne pohodlné a komfortné. Či už v spálni, obývačke alebo na chodbe, toto dizajnové kreslo sa hodí do akéhokoľvek priestoru a obohacuje atmosféru.

V krásnom a pohodlnom kresle môžeme relaxovať, snívať alebo čítať knihu. Je to miesto, kde sa môžeme po dlhom dni pohodlne uvoľniť. Avšak v posledných rokoch sa kreslá stali súčasťou moderného nábytku vo firmách všetkých typov. Kožené kreslá nie sú len miestami na odpočinok, ale pomáhajú hosťom a klientom v tom, aby sa cítili byť vítaní v danom podnikateľskom subjekte.

Dizajnové kreslo Karter - rôzne farby
Dizajnové kreslo Karter – rôzne farby

Haly pôsobivé uvítanie hostí

Haly sú najbežnejšou oblasťou pre využitie moderných kresiel. Stále viac hotelov rekonštruuje haly kvôli novým trendom, pretože sa snažia vytvoriť čo najpríjemnejšie prostredie pre svojich hostí. Komfortné kreslá sa stávajú nevyhnutnosťou, keďže po príchode do hotela sú hostia zvyčajne unavení a hneď potrebujú relaxovať. Hotely, ktoré sú viac extravagantné, zahŕňajú vo svojom dizajne aj exkluzívne svetlá, lustre alebo dokonca zelené plochy plné kvetov. Maximálnu kvalitu ponúkame s moderným kreslom ELISAktoré je vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, vďaka čomu je príjemné a pohodlné. Kreslo je charakteristické svojím chesterfield prešívaním.

Dizajnové kreslo ELISA
Dizajnové kreslo ELISA

Moderný Office

V moderných zasadačkách sa stalo populárnejším používanie súčasných kresiel, na rozdiel od tradičných kancelárskych stoličiek. Sedenie na dlhom stretnutí je oveľa znesiteľnejšie v pohodlnom kresle! Moderné kožené kreslá v osobných kanceláriách sú v dnešnej dobe veľmi potrebné. Prijímať hostí, ktorí Vás navštívia a ponúknuť im malú stoličku, aby si mohli sadnúť, je menej než pohostinné! V oblasti salónikov, či už pre hostí alebo pre zamestnancov, sa dá pomocou kresiel vytvoriť príjemnejšie prostredie. Nechceli by ste radšej čakať na schôdzku v pohodlnom kresle ako na malej a nepríjemnej stoličke? Na druhej strane, priestory alebo salóniky s modernými kreslami, pomáhajú zamestnancom relaxovať a naberať energiu na zostávajúci pracovný deň. Tip pre Vás –  Kreslo LYRIC v koloniálnom štýle sa vyznačuje klasickým masívnym dizajnom so zaoblenou opierkou chrbta. Je ideálnym doplnkom do kancelárie, nakoľko je ľahko kombinovateľné s rôznymi štýlmi interiéru. Vysoké čalúnené podrúčky sa približujú priamo k operadlu, pohodlným čalúnením je vybavené aj sedadlo a opierka chrbta. Nožičky v hnedej farbe harmonicky ladia s poťahom. Dodávajú kreslu potrebnú stabilitu. Tu si môžete oddýchnuť, relaxovať, prečítať dobrú knihu alebo počúvať hudbu.

Dizajnové kreslo Lyric whisky hnedé Kožené kresla
Dizajnové kreslo Lyric whisky hnedé

Budúcnosť skúšobných kabíniek

Namiesto lavíc alebo studených plastových sedadiel, ponúka mnoho obchodníkov pohodlné kreslá ako nábytok do skúšobných kabíniek. Či už vnútri kabíniek alebo pre priateľov a rodinu čakajúcu vonku, kreslá vytvárajú príjemnejšiu atmosféru, kým sa skúša a nakoniec nakúpi oblečenie. Mnoho materiálov, ako je koženka, sa ľahko udržuje v čistote a dlhodobo sa môže umiestniť na pravidelné používanie v akejkoľvek predajni. Z našej ponuky odporúčamedizajnovú lavicu Halle v kávovom farebnom prevedení, ktorá má príjemný poťah z mikrovlákna a prešívanie vo vzore Chesterfield so štýlovými gombíkmi a dodáva lavici starožitný vzhľad. Stabilitu lavice zabezpečujú štyri pevné nohy z masívneho dreva. Po odklopení sedadla sa vám otvorí veľkorysý odkladací priestor s prakticky neobmedzeným využitím.

Aký je Váš obľúbený kus nábytku na ktorom si radi oddýchnete? Radi sa o nich dozvieme, dajte nám vedieť v komentároch nižšie!

Tí, ktorí si radi doma oddýchnu pri dobrej knihe určite ocenia, ak si doma nájdu svoj čitateľský kútik. Poradíme Vám, ako si vybrať zo širokej ponuky kresiel v našom článku

 

Tags : čalúnený nábytokdvojkreslofirmahalykožené kreslákreslo do kanceláriekreslo do salónikamoderné kreslánabytokosobné kanceláriezasadačky
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response