close
DesignObývačkyPracovňa

Vyberte si poctivé drevo, ktoré nikdy nevyjde z módy

1470069833106

Dominantné Poctivé Drevo

Aj keď v súčasnosti dominujú moderné sklenené materiály, kov, plast a iné, ktoré sú charakteristické pre industriálny a moderný štýl, stále existujú milovníci klasiky a nadčasového dizajnu, ktorý nikdy nevyjde z módy a ktorý môžete kedykoľvek oživiť doplnkami. Drevo je klasikou, ktorá bude aj vo Vašom domove pôsobiť harmonicky a vytvorí príjemnú a priateľskú atmosféru. Drevo je zárukou kvality a nadčasovosti, no zároveň môže vďaka kombinácii s inými materiálmi pôsobiť moderne a trendovo. Okrem toho vyzerá luxusne, vďaka čomu bude pútať pohľady všetkých, ktorý k vám prídu na návštevu. Inšpirujte sa naším výberom jedinečného dreveného nábytku, ktorý jednoducho a efektne zapadne do vášho interiéru.

Konferenčný stolík z masívu Jumbo L z dreva
Konferenčný stolík z masívu Jumbo L z dreva

Konferenčný stolíky z dreva

Jednou z dominánt každej obývačky je konferenčný stolík. Výber materiálu ovplyvní to, ako sa v obývačke cítite, ako často musíte stolík čistiť, či je odolný voči poškriabaniu a odieraniu. Drevené materiály sa jednoducho čistia aj v prípade poškriabania ich môžete jednoducho ošetriť a budú vyzerať ako nové. Drevený konferenčný stolík navyše zapadne do akéhokoľvek prostredia aj k rôznym materiálom – sklo, kov, ale aj plast. V kombinácii s inými materiálmi vynikne jeho prirodzený vzhľad. Konferenčný stolík vyrobený z dreva pôsobí masívne a je dostatočne stabilný na to, aby udržal všetko, čo naňho potrebujete položiť. Vyberte si podľa toho, aká farba sa ideálne hodí do vášho prostredia. Pôsobivo pôsobí stolík TIMBER Ak hľadáte štýlové a moderné prevedenie, osloví vás stolík NOSTALGIC II.

Konferenčný stolík Nostalgic II
Konferenčný stolík Nostalgic II

Komody a knižnice

Komody a knižnice sú obľúbenou súčasťou obývacej izby, pracovne, ale aj spálne. Využívame ich na odkladanie, ukladanie a tak trochu aj schovávanie všetkého nepotrebného a toho, čo nechceme nechávať na očiach. Drevené knižnice a komody sú navyše nadčasové, vyznačujú sa minimalizmom a jednoduchým premysleným dizajnom. Sú kvalitné a vyzerajú stabilne už na prvý pohľad. Môžete ich skombinovať s akýmikoľvek inými materiálmi, v každej kombinácii vyniknú a zdôraznia svoju prirodzenosť. Vyberte si napríklad komodu ISLAND.

Masív aj v kancelárii

Doprajte aj svojej kancelárii luxusný vzhľad vďaka masívnym dreveným materiálom. Pri výbere tmavších farieb vyzdvihnete luxusný nádych nábytku a podčiarknete jeho jedinečnosť a kvalitu. Kancelársky nábytok nemusí byť nudný, stačí, ak si vyberiete kvalitné materiály a dizajnové prevedenie. Veľmi efektne vynikne v kancelárii napríklad písací stolík NOSTALGIC, ktorý zaujme nie len svojím masívnym prevedením, ale aj dizajnom a farbou. Pre milovníkov klasiky a minimalizmu máme v ponuke stolík ERNEST HONEY.

Písací stolík Elegant Honey z dreva
Písací stolík Elegant Honey z dreva

 

Drevo je skvelým materiálom bez ohľadu na to, o aký nábytok a izbu ide. Prečítajte si, ako drevo kombinovať, ako si vyberať vhodné druhy či opracovania dreva vo vašej jedálni.

 

Tags : dizajndrevomasivmaterialyObývačkapracovňa