close
DesignPracovňa

Trendy v dizajne kancelárskych stolov pre moderný domov

pexels-olia-danilevich-4974907

Domov nie je iba miestom na oddych, ale v mnohých prípadoch sa z neho stáva rušné pracovisko. Dôležité je venovať pozornosť každému detailu, ktorý prispieva k pohodliu a efektívnosti. Písacie a kancelárske stoly sa stali neodmysliteľnou súčasťou moderných interiérov, a práve v ich dizajne nachádzame inovatívne trendy, ktoré spájajú funkčnosť s nádherným dizajnom.

Ak trávite veľa času pracovnými povinnosťami, pravdepodobne viete, aké dôležité je mať pohodlný a funkčný písací stôl.

Priemyselný štýl písacieho stola

Moderný retro dizajn s robustným priemyselným štýlom získava na popularite. Masívny stôl z mangového dreva  vyžaruje prírodnú atmosféru a okrem štýlového dizajnu vás osloví aj funkcionalita stola. Otvorený úložný priestor a priestranná zásuvka poslúži na ukladanie všetkých kancelárskych a písacích potrieb či dokumentov.

Na stolovej doske nájde svoje miesto stolová lampa aj váš laptop.

Písací stôl Nostalgic 120 cm mango

Moderná kancelária

Dizajnový písací stôl nie je len miestom na prácu, ale stáva sa aj štýlovým doplnkom moderných interiérov. S tromi policami a dodatočným úložným priestorom je skvelým spoločníkom pre každú modernú kanceláriu či študentskú izbu.

Jeho univerzálne farebné vyhotovenie zabezpečí, že zapadne do každého interiéru, s ním spojená funkčnosť pomáha udržiavať poriadok.

Dizajnový písací stôl Kallima 152,3 cm borovica

Elegantný dizajn z dubového dreva

Asymetria môže byť naozaj krásna, a to platí aj o dizajne písacích stolov. Dekor svetlého dubového dreva s veľkou pracovnou plochou prináša do interiéru nádych prírody a elegancie.

Nájdete v ňom tri priestranné zásuvky, ktorých čelné strany sú taktiež riešené asymetricky. Tento stôl nie je len pracovným miestom, ale aj dizajnovým doplnkom, ktorý rozjasní váš domov či kanceláriu.

Dizajnový písací stôl Kiana 160 cm vzor dub

 

Výškovo nastaviteľný písací stolík

Ak hľadáte do svojej kancelárie nenahraditeľného spoločníka, mali by ste sa bližšie pozrieť na výškovo nastaviteľný písací stôl. Veľká pracovná plocha navrhnutá v elegantnom dubovom vzhľade ponúka dostatok miesta pre písacie potreby, notebook a ďalšie dôležité pracovné materiály. Stôl sa dá jednoducho nastaviť na individuálnu výšku pomocou tlačidiel.

Vďaka plynulému a tichému nastaveniu môžete v prípade potreby ľahko vykonávať prácu v stoji, pričom pri sedení zaujmete ergonomický postoj vďaka dokonalému nastaveniu výšky stola. Kombináciu svetlého dubového vzhľadu a čierneho rámu je možné kombinovať so širokou škálou nábytku.

Výškovo nastaviteľný písací stôl Jayden 160 cm imitácia dub

 

Vývoj v dizajne stolov pre moderný domov je fascinujúci. Zdá sa, že sa vraciame k spojeniu prírodných materiálov s moderným štýlom. Preto, ak hľadáte kancelársky alebo písací stolík, ktorý nielenže splní vaše praktické potreby, ale aj pridá eleganciu a štýl do vášho domova, inšpirujte sa týmito trendami.

Tags : kancelárske stolypísací stôlpracovňa