close
Design

Miestnosť, do ktorej majú ženy vstup zakázaný? Pomôžeme vám zariadiť miestnosť pre pánov!

Aj keď určite radi trávite čas doma spolu, každému občas padne chvíľka pre seba, kedy môžete stráviť pár chvíľ sami so sebou a užiť si pokoj tichej a útulnej izby. Každý muž určite aspoň raz v živote túži mať vo svojom dome izbu iba pre seba, svojú miesnosť pre pánov a do ktorej by mali ženy vstup zakázaný. Izbu, ktorá už na prvý pohľad dýcha mužnosťou. Tmavé farby, kvalitné materiály, koža namiesto textílií, masív namiesto drevotriesky a kov namiesto plastov. Rozmýšľate nad tým, že si takúto miestnosť pre pánov doma vytvoríte, neviete si však predstaviť, čo všetko by v nej nemalo v žiadnom prípade chýbať? Poradíme Vám!

Luxusné kreslo Chesterfield II tmavo hnedé
Luxusné kreslo Chesterfield II tmavo hnedé

Luxusné kreslá a sedacie súpravy vo vašom kráľovstve

Tak ako v oddychovej miestnosti, ani v kráľovstve pre mužov by nemala chýbať kvalitná sedacia súprava alebo kreslá. Tie by mali byť minimálne dve, v prípade návštevy. Vyberať by ste mali najmä luxusne pôsobiace kreslá a sedačky, vyrobené v ideálnom prípadne z kože. Skvelou voľbou sú sedacie súpravy alebo kreslá z kolekcie CHESTERFIELD, s charakteristickým prešívaním v anglickom štýle s rovnakým názvom. Môžete si vybrať napríklad trojsedačku CHESTERFIELD v tmavo hnedej farbe, ktorá pôsobí veľmi luxusne a štýlovo. Ak by ste viac ocenili väčšiu sedaciu súpravu, dobrou voľbou je rohová sedačka CHESTERFIELD vo vintage sivej farbe.

Dvojsedačka Chesterfield Vintage hnedá
Dvojsedačka Chesterfield Vintage hnedá

Konferenčný stolík – áno či nie?

Pri zvažovaní, či do takejto miestnosti patrí konferenčný stolík alebo nie by ste mali dbať na to, čo budete vo svojom kráľovstve robiť. Konferenčný stolík je skvelou voľbou v prípadne, že  v nej plánujete prijímať aj návštevy. Môžete naň servírovať pohostenie, alkohol, prípadne odložiť knihy alebo časopisy. Môžete si vybrať konferenčný stolík vyrobený z masívu, ktorý pôsobí mohutne a luxusne. Takým je napríklad stolík Shark, ktorý je veľmi štýlový. 

Skrinka na alkohol nesmie chýbať

Ak chcete, aby Vaša miestnosť pre pánov bola dokonalá, nesmie v nej chýbať skrinka na alkohol, v ktorej budete ukrývať svoje skutočné poklady odložené na tie najlepšie príležitosti, prípadne na chvíle, kedy si budete chcieť dopriať. Luxusná barová skrinka z masívu Elegant je presne to, čo do svojho kráľovstva potrebujete. Vzhľadom na to, že ide o ručnú prácu, budete mať aj u Vás doma jedinečný kúsok.

Barová skrinka Elegant
Barová skrinka Elegant

Ako Nájsť Správnu Rovnováhu V Kancelárii sa dočítate v našom dalšom článku TU.

 

Tags : designmiestnostpremuza
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response