close
DesignObývačkyUncategorized

Oddychová miestnosť u Vás doma? Pomôžeme Vám ju zariadiť!

Trávite celé dni v práci a po príchode domov si chcete aspoň na chvíľu v pokoji oddýchnuť. Vychutnať obľúbený seriál v televízii alebo knihu od obľúbeného autora? Ideálne je, ak si doma nájdete priestor na vytvorenie svojej oddychovej zóny, v ktorej sa budete môcť na chvíľu zastaviť a spomaliť. Takzvaná oddychová miestnosť sa pomaly ale isto stáva bežnou súčasťou aj slovenských domácností a je skvelým spôsobom, ako na chvíľu zabrzdiť dnešných uponáhľaný svet. Ak sa Vám ju podarí vytvoriť aj u Vás doma, získate okrem iného aj priestor, kde môžete príjemne stráviť upršané dni. Zaspať s dychberúcou knihou o druhej v noci na pohovke. My pre Vás máme pár tipov na to, ako takúto izbu zariadiť.

Leňoška Chesterfield Vintage hnedá
Leňoška Chesterfield Vintage hnedá

Pohovka alebo kreslo?

Jednou z vecí, ktorá vo Vašej zóne oddychu nesmie chýbať je kreslo alebo pohovka. Rozhodovať by ste sa mali podľa toho, či v nej budete tráviť spoločný čas aj s niekým iným, alebo či to bude len Váš osobný priestor. Rovnako myslite aj na to, koľko času v nej budete tráviť. Po práci si oddýchnete a vrátite sa späť k povinnostiam, alebo v nej budete tráviť dlhé večery a víkendy. Ak do nej neplánujete nikoho pustiť, môžete si vybrať pohodlné a príjemné kreslá, v ktorých sa Vám bude kráľovsky oddychovať.

Do tejto izby sa ideálne hodí napríklad luxusné kreslo CHESTERFIELD vo vintage vzhľade. e veľmi pohodlné a praktické. Pre istotu si zaobstarajte aspoň dve, možno k Vám príde neplánovaná návšteva. Ak sa v izbe budete zdržiavať dlhšie, siahnite po pohovke ANNIKA. Je navyše aj rozkladacia, preto sa na nej aj pohodlne vyspíte. Skvelou alternatívou je aj leňoška CHESTERFIELD, napríklad v smaragdovozelenej farbe.

Dizajnová trojsedačka Eden, sivé plátno
Dizajnová trojsedačka Eden, sivé plátno

Knižnica pre knihomoľov

Ak ste milovníkom kníh a čítanie je pre Vás najlepší relax, nemali by ste pri zariaďovaní Vašej oddychovej miestnosti zabudnúť na knižnicu. Tá by mala nie len ladiť so zvyškom interiéru, ale mala by byť aj praktické a v neposlednom rade by ste pri jej výbere mali myslieť na správnu veľkosť. Ak máte knižnicu aj v inej miestnosti v dome, stačí ak sa do nej vojde toľko kníh, koľko prečítate povedzme za 5-7 týždňov a potom ich môžete obmeniť. Alebo si do nej môžete odložiť všetky Vaše obľúbené knihy. Luxusný regál FREDDO môžete použiť ako menšiu a praktickú knižnicu. Zaujímavým kúskom je aj dizajnový regál ELEGANT so zvláštny, tvarom.

Luxusný regál Elegant II 180 cm
Luxusný regál Elegant II 180 cm

Nie len knižnica, ale aj televízny stolík

Ak je pre Vás najlepším spôsobom oddychu to, že si po celom dni môžete ľahnúť na pohovku alebo sadnúť do kresla. Pozrieť si v pokoji svoj obľúbený televízny program. Nemala by vo Vašej oddychovej zóne chýbať televízia. Tú však musíte na niečo umiestniť. Môžete si vybrať zo veľkého množstva televíznych stolíkov – napríklad LAS PALMAS vyrobený z masívu.

Luxusný TV stolík Falco z masívu
Luxusný TV stolík Falco z masívu

Pripravili sme pre Vás zaujímavý článok na tému: Nábytok V Pracovni – Alebo Ako Zvýšiť Svoj Pracovný Výkon?

Tags : designknizniceoddychová miestnosťpohovky
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response