close
Jedáleň a kuchyňaObývačkySpálne

Moderné Kreslo Vám pomôže vytvoriť oázu pokoja a oddychu

Každý z nás túži prísť po práci domov a oddýchnuť si v príjemnom prostredí svojho domova.  Nie je nič lepšie, ako vrátiť sa do harmonického a pokojného prostredia, ako stvoreného pre oddych mysle a tela. Ak Vám doma chýba priestor, kde by ste si len tak ľahli a vypli, môžete si vybrať zo širokého výberu skvelých pohoviek. Stačí, ak nájdete tú pravú pohovku alebo moderné kreslo pre Váš domov, ktoré skvele zapadne do Vašej obývačky, prípadne spálne či jedálne.

Dvojsedačka Chesterfield Vintage hnedá
Dvojsedačka Chesterfield Vintage hnedá

Leňošky Chesterfield

Rada Chesterfield je charakteristická zakrivenou opierkou a množstvom gombíkov zasadených do prešívania. Ak ste milovníkmi anglického štýlu, leňošky z rady Chesterfield sú skvelou voľbou. Sú pohodlné a vytvárajú harmonické prostredie v každej izbe, do ktorej ich umiestnite. Môžete si vybrať z viacerých farieb – zaujímavou je napríklad sivá leňoška v antickom vzhľade. Ste skôr priaznivcami vintage štýlu? Aj pre Vás máme riešenie. Leňoška Chesterfield v hnedej farbe bude Vaším obľúbeným miestom v domácnosti. Ak ste zástancom výraznejších kúskov, biela verzia bude ako stvorená pre Vás.

Leňoška Chesterfield tmavo hnedá
Leňoška Chesterfield tmavo hnedá

Škandinávsky dizajn

Typickým prvkom rady SWEDEN, ktorá v sebe nesie škandinávsky dizajn sú drevené borovicové nôžky. A tie nechýbajú ani na pohodlných a štýlových pohovkách, vďaka ktorým si môžete aj u Vás doma vytvoriť Vašu vlastnú oázu pokoja. Jednoduchosť a štýlové prevedenie – aj tým si Vás získa už na prvý pohľad. Skvele zapadne vďaka svojej jednoduchosti do akéhokoľvek prostredia a nemusíte si lámať hlavu nad tým, či sa do Vašej domácnosti hodí. Skúste napríklad skvelú sedačku SWEDEN , ktorá okrem iného ponúka aj dosť priestoru. Ak máte radšej výraznejšie farby, určite Vás osloví rovnaká sedačka v modrom prevedení.

Nedostatok priestoru vyrieši kreslo

Chcete si aj Vy vytvoriť vo Vašej domácnosti oázu pokoja a oddychu, nemáte na ňu však dostatok priestoru? Aj pre Vás máme riešenie! Pohodlné kreslá ktoré skvelo vyzerajú, nezaberú veľa miesta a dokonale spĺňajú Vaše predstavy o oddychu po práci. Môžete si v nich len tak posedieť, prečítať dobrú knihu alebo vychutnať šálku kávy pri sledovaní obľúbeného seriálu.

Kreslá z rady SWEDEN sú ideálnou voľbou ak ste milovníkmi škandinávskeho štýlu a jednoduchosti. Praktické a veľmi pohodlné sú aj kreslá FAIRY, pri ktorých si môžete vybrať z mnohých farebných prevedení. Zaujímavé je napríklad toto modré pohodlné kreslo FAIRY. Pre náročných je tu napríklad relaxačné kreslo MOVIE vo viacerých farbách.

Relaxačné kreslo Movie hnedé
Relaxačné kreslo Movie hnedé

Sklo V Interiéroch? Sklo dodáva moderný vzhľad akémukoľvek nábytku, púta na seba pozornosť, ako ho skombinovať Vám poradíme v dalšom článku TU.

Tags : kreslápohovky