close
Uncategorized

Vytvorte predsieň, ktorá zažiari

Stylish hallway interior with mirror and rack

Predsieň je veľmi dôležitou súčasťou bývania, pretože je to prvá miestnosť, ktorá  zanecháva dojem. Je akousi vstupnou bránou do vášho kráľovstva, preto by ste jej zariaďovaniu mali venovať prinajmenšom rovnakú pozornosť, ako ostatným častiam domu. Prinášame vám zopár tipov, ako vytvoriť predsieň, ktorá zaručene zažiari.

Využite predsieň efektívne 

Hoci menšiu miestnosť nie je ľahké zariadiť, aj v nej sa dajú robiť zázraky! Funkčná predsieň by sa nemala zaobísť bez vešiakovej steny, kde si starostlivo odložíte všetky bundy a kabáty.

V malej miestnosti je vhodná multifunkčná skriňa, ktorá vám poskytne dostatok odkladacieho priestoru pre všetko, čo pri príchodoch alebo odchodoch z domu potrebujete. Samozrejmosťou tejto vstupnej časti domu je aj lavica do predsiene, zrkadlo či kvalitné umelé osvetlenie.

horčicovo žltá lavica do predsiene
Zaujala vás DIZAJNOVÁ LAVICA ELAINA HORČICOVÝ ZAMAT?

Myslite na komfort 

Ak máte k dispozícii dostatok priestoru, zvoľte väčšiu lavicu do predsiene, kde sa pri obúvaní pohodlne posadíte. Nad ňu môžete umiestniť dizajnové zrkadlo, aby ste si pred odchodom skontrolovali vizáž a sebaisto vyrazili na cestu. V každom prípade myslite na to, že predsieň musí byť praktická časť domu, v ktorej nájdete všetko potrebné veľmi rýchlo.

Aj keď v nej netrávite veľa času a väčšinou sa v rýchlosti len oblečiete, musí byť usporiadaná tak, aby vaše činnosti mohli prebiehať rýchlo a hladko, aj keď sa v nej nachádza niekoľko ľudí naraz.

Ozdobte predsieň netradičnými dekoráciami 

Buďte kreatívni a nebojte sa byť netradiční. Okrem štýlového zrkadla môžete na stenu zavesiť zopár klobúkov, ktoré predsieň osviežia a dodajú jej punc originality. Umiestnite do nej tiež malú komodu či príručný stolík na kľúče a ďalšie maličkosti, ktoré si pravidelne beriete so sebou pri odchode z domu.

drevené okrúhle zrkadlo
Zaujalo vás MASÍVNE ZRKADLO COAST?

Privítajte hostí jedinečnou atmosférou 

Vytvoriť okúzľujúcu predsieň chce trochu predstavivosti. Kombináciou jednoduchých prvkov môžete vytvoriť príjemnú atmosféru, vďaka ktorej sa budú cítiť vaši hostia naozaj vítaní. Nad lavicu do predsiene zaveste obrázok s motivačným citátom, ktorý vás naštartuje do každého nového dňa.

Myslite aj na dostatok sedenia. Ak máte viacpočetnú rodinu a dostatok miesta, umiestnite do predsiene okrem lavice aj pohodlné kreslo či stoličku, ktorú uvítajú predovšetkým starší rodinní príslušnici.

Nebojte sa tiež obklopiť rastlinami či prvkami, ktoré dokonale vystihujú atmosféru vášho domova. Vytvoríte tak dokonalú vstupnú bránu, ktorá vašu návštevu zaručene okúzli.