close
Uncategorized

Zariaďujeme chatu, čo nesmie vo vašej oáze oddychu chýbať?

travis-grossen-K1iqi58F4Qw-unsplash

Vypadnúť z chaosu mestského života a vymeniť ho za vôňu stromov, atmosféru pokojného vidieku či romantických hôr láka mnohých z nás. Tí, ktorí milujú kontakt s prírodou často uvažujú o kúpe chaty, alebo už svoju oázu oddychu vlastnia.

Ak patríte medzi šťastlivcov, ktorí svoje sezónne hviezdo už majú, zariaďte si ho prírodným nábytkom, z ktorého bude cítiť vašu lásku k horám. Ako na to? Poďme sa na to pozrieť!

Nešetrite drevom

Vneste do vašej chaty čo najviac prírodných materiálov a motívov. Ak hľadáte ideálny nábytok pre vašu oázu oddychu, najvhodnejším je ten z masívu. Je nielen kvalitný a ľahko udržiavateľný, ale aj veľmi estetický. Niektoré kusy nábytku z masívu sú doslova osobitým umeleckým dielom a vyjadrením precíznej remeselníckej práce.

Na drevenej podlahe či dlažbe krásne vynikne drevený konferenčný stolík, na ktorý pokojne uložte kovaný svietnik, alebo inú dekoráciu z prírodného materiálu.

drevený koferenčný stôl, svetlý dub
Zaujal vás DIZAJNOVÝ KONFERENČNÝ STÔL MICHEAL  – PRÍRODNÝ DUB?

 

Myslite na maximálne pohodlie 

Chata by mala byť miestom na oddych, no aj na zábavu s priateľmi. Ak vám to priestor dovolí, umiestnite okolo dreveného konferenčného stolíka pohodlnú sedačku, kde sa s vašimi blízkymi bez problémov usadíte a každý bude mať dostatok priestoru.

Ideálnou voľbou je rozkladacia sedačka, ktorú v prípade potreby premeníte na ďalšie lôžko. Sedačku môžete doplniť komfortnými kreslami z mäkkého a ľahko udržiavateľného materiálu.

Umiestnite ich zároveň v blízkosti zdroja tepla, akým je kozub alebo krbové kachle na drevo. Spolu s dreveným konferenčným stolíkom vytvoria tieto kusy kvalitného masívneho nábytku útočisko pre dokonalý relax.

Pre chatára je jeden z najkrajších zážitkov to, keď si môže vychutnať pohľad na oheň v krbovom kachli z pohodlia svojho kresla. K tomu šálka čaju z čerstvých bylín, alebo pohár kvalitného vínka a nič viac mu k chvíľke šťastia netreba. Navyše, ak vonku prší alebo sneží, zážitok je ešte silnejší.

krbové kachle
Zaujali vás KRBOVÉ KACHLE TQ 33 S LAVICOVÝM PODSTAVCOM ?

Teplo z každého kútika

Krbové kachle na drevo zažívajú v posledných rokoch svoju renesanciu. Ak premýšľate nad iným zdrojom tepla, akým je plyn či elektrina, zvlášť na vašej chate budú pre vás ideálnou voľbou.

Vyrábajú sa v rôznych štýlových prevedeniach a predstavujú nielen pekný, ale aj vysokoúčinný, ekologický a ekonomický spôsob vykurovania.

Zaručene sa postarajú o hrejivé teplo a neopakovateľnú atmosféru vašej chaty, do ktorej sa budete vracať vždy s radosťou a tešiť sa na okamihy plné pohody a pokoja.

Spôsobov, ako si zariadiť chatu je mnoho. Nech už však zvolíte akýkoľvek, vždy počúvajte to, čo vám hovorí vaše srdce chatára.