close
DesignJedáleň a kuchyňaKuchyňa

5 Tém Ako Prípraviť Silvestrovský Večierok U Vás Doma

lets-go-party-message-in-lightbox-royalty-free-image-1574176659

Príprava silvestrovského večierka môže byť stresujúca. Väčšinou nevieme, kde začať. Sme však presvedčení, že najjednoduchší spôsob, ako začať s prípravou večierka, je práve vybrať a pripraviť tému všetkých dekorácií večierka. Chceme vám preto predstaviť päť tematických nápadov na silvestrovské dekorácie, ktoré vám pomôžu pripraviť sa na tohtoročnú silvestrovskú párty. Nechajte sa nimi inšpirovať a zistite, ktorý z týchto tematických nápadov najlepšie vyhovuje vášmu osobnému štýlu.

Vytvorte nečakané prekvapenia
Zdroj: Pom Joy Fun

1. Stavte na klasickú čiernu a zlatú

Nie je nič tradičnejšie ani klasickejšie ako oslava príchodu nového roka v atmosfére čiernej a zlatej farby. Ak chcete, aby aj počas vítania nového roka všetky farby vzájomne ladili, musíte vytvoriť akúsi rovnováhu vo všetkých farebných dekoračných tónoch koncoročnej párty. Príliš veľa čiernej môže nakoniec pôsobiť pochmúrne, zatiaľ čo prebytok zlata môže byť pre vaše oko príliš zdrvujúci. Aby ste sa uistili, či ste dosiahli dokonalú rovnováhu, vyberte jednu farbu, ktorá bude hrať dominantnú úlohu a nechajte druhú farbu, aby len zvýraznila určité prvky.

Stavte na klasickú čiernu a zlatú dekoráciu pre silvestrovský večierok
Zdroj: SMART ARCHITECHTURES

2. Pridajte trochu lesku striebrom

Ak výber zlatej farebnej palety nie je vašou parketou, pouvažujte tento rok nad striebornými odtieňmi. Strieborná je dostatočne silná farba na to, aby pôsobila sama o sebe ako téma alebo k nej môžete pridávať kombinácie iných farieb. Striebornú farbu môžete použiť takmer vo všetkých dekoráciách koncoročného večierka. Nie všetky strieborné farebné prevedenia sú však rovnaké, preto sa ubezpečte, či ste vzájomne skombinovali doplnky, ktoré farebne ladia.

Pridajte trochu lesku striebrom, silvestrovský večierok
Zdroj: Frog Prince Paperie

3. Buďte trendy s ružovo-zlatou

Ružovo-zlatá alebo retro zlatá farba je novinkou tohtoročnej sezóny a spája sa najmä s oslavami, sviatočnými dekoráciami a slávnostným stolovaním. Ak chcete tento rok usporiadať naozajstnú párty, ružovo-zlatá je práve ten spôsob, ako ísť na to. Jednoducho pripravte svoj večierok tak, že nahradíte všetky svoje tradičné silvestrovské dekorácie podobnými verziami v tomto ružovom odtieni a vytvoríte zábavnú a koketnú oslavu, ktorej sa budú určite chcieť už pri pohľade na retro pozvánku všetci zúčastniť.

Buďte trendy s ružovo-zlatou
Zdroj: Pink The Town

4. Silvestrovský večierok nebojte sa priniesť veľa výstrednosti 

Kto hovorí, že silvestrovský večierok musí byť o udržiavaní tradične uznávaných tradícií? Prečo tentoraz nezažiariť v novom roku s výstrednými dekoráciami, alebo aj s nezabudnuteľne rozmarným stolovaním? Ak sa rozhodnete ísť touto cestou, najlepšou voľbou je urobiť nákupy na večierok skôr u malých, nenápadných predajcov ako vo veľkých nákupných hypermarketoch.

Nebojte sa priniesť veľa výstrednosti
Zdroj: SMART ARCHITECHTURES

5. Vytvorte nečakané prekvapenia pomocou námorníckeho štýlu

Ak chcete naozaj zaujať témou, ktorá je nečakaná, ale stále elegantná, popremýšľajte o náhrade svojej obvyklej čiernej silvestrovskej dekorácie za námornícku verziu. S touto tmavomodrou paletou môžete vytvoriť veľmi veľa obľúbených nápadov – od kuchynských námorných skriniek, lampiónov, girlánd až po výrazné stoličky, ktoré môžete skombinovať so zlatou, čím vytvoríte tému večierka, ktorá sa bude určite vymykať zaužívaným tendenciám.

Chcete zaujať a očariť svojich hostí počas vianočnej atmosféry? Prečítajte si rady a tipy ako sa stať perfektným vianočným hostiteľom.

Tags : Silvestersviatočné dekorácie