close
Obývačky

Ako navrhnúť obývačku v štýle ART DECO? Nadčasový štýl je aj dnes stelesnením elegancie a funkčnosti.

Classic interior Art deco style.Sofa,chairs,table with lamp.Marb

Počuli ste niekedy o štýle Art Deco? Ak vo vás drieme duša umelca, zapnite svoje  umelecké receptory!

Tento štýl sa často nazýva “štýl tridsiatych rokov”, hoci začal vznikať už pred prvou svetovou vojnou. V dvadsiatych rokoch zažíval svoju slávu doslova neprieč celým svetom. Dalo by sa povedať, že sa zrodil zo secesie.

Nechajte sa uniesť luxusom a dekadenciou štýlu Art Deco

Pokiaľ milujete geometrické vzory, ktoré zdobia rôzne povrchy a materiály, tento štýl je pre vašu obývačku priam stvorený. Art Deco je nepochybne vkusnou demonštráciou kontrastných farieb.

Najčastejšie sa v ňom však využíva kombinácia bielej a čiernej. V súčasnosti je obľúbeným štýlom mnohých filmových hviezd a umelcov, najmä pre svoju estetiku a určitú exkluzivitu. 

Páči sa vám DIZAJNOVÉ KRESLO NIKOLAI SMARAGDOVOZELENÉ?

Zlatý okrúhly konferenčný stôl ako srdce Art Deca

Rôzne drahé a vzácne prírodné materiály doslova popierajú minimalizmus a asketizmus. Či už sa rozhodnete pre okrúhly konferenčný stôl alebo smaragdovú sedačku v štýle Art Deco, rozhodnete sa pre funkčný a nadčasový štýl, v ktorom si vychutnáte pocit luxusu naozaj do posledného dúšku.

Vaša obývačka bude prekvitať eleganciou, no zároveň bude priestorom, v ktorom môžete naplno rozvinúť svoj potenciál, nech už robíte čokoľvek. Pohodlná smaragdová sedačka vám poskytne ten najvyšší komfort a vaša návšteva sa u vás bude cítiť ako v prezidentskom apartmáne.

zlatý luster art deco
Zaujalo vás DIZAJNOVÉ ZÁVESNÉ SVIETIDLO WALTER, ZLATÉ ?

Tento pocit bude ešte intenzívneší, ak ju umiestnite vedľa čajového stola so skleneným, mramorovým či dreveným povrchom. Nedekorujte bežne dostupnými predmetmi, ale snažte sa o exkluzivitu a originalitu.

Nešliapnete vedľa, ak zapojíte egyptskú, rímsku alebo čínsku tematiku. Použite hlavne svoju predstavivosť, zmysel pre jednoduchosť a siahnite po čistých a pohodlných líniách. Nábytok v tomto štýle by mal byť vyjadrením nadštandardnej hodnoty, za ktorú sa jednoducho platí.

Zaujal vás DIZAJNOVÁ SEDAČKA ADAN ZELENÝ ZAMAT?

Život filmových hviezd na dosah

Znie to ako známa scéna z hollywoodskeho filmu? Zažiť život podobný tomu, aký majú filmové hviezdy môžete s trochou predstavivosti aj vy. Ak sa nebojíte väčších zmien, štýl Art Deco vám rozhodne odporúčame.

V našom obchode s nábytkom Estilofina vám prinášame široký sortiment konferenčných stolíkov a sedačiek v štýle Art Deco