close
SACKit 04 06 20150356

V živote je len málo vecí, ktoré prinášajú človeku toľko radosti a šťastia ako pes. Pes sa bude vždy snažiť, aby vás potešil. Nebude vám vyčítať vaše chyby, bojovať proti vám alebo vás kritizovať za váš vzhľad, alebo nedostatok vedomostí. Urobí všetko preto, aby vás ochránil, pretože ste jeho pánom. Avšak pes sa na vás spolieha tak isto – od jeho jedla, vody, prístrešia, cvičenia, tréningu, veterinárnej starostlivosti až po vašu spoločnosť a ochranu. Okrem toho, každé zviera potrebuje svoje vlastné misky, hračky, pelech ako miesto na odpočinok. A keďže väčšina psov spí 10-16 hodín denne a viac, je dôležité vybrať pre vášho drahocenného domáceho maznáčika tiež správne lôžko – ručne šitý pelech pre psa dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného umelého vlákna a je vyplnený EPS guličkami, ktoré vášmu chlpáčovi poskytnú dostatok pohodlia.

Dizajnový pelech Charlee – rôzne farby

3 najčastejšie chyby, ktoré ľudia robia pri nákupe pelechu pre psa

Keď potrebujete do vašej spálne novú posteľ, som si istá, že nevyberiete hneď prvú matrac, ktorú uvidíte. Namiesto toho starostlivo vyberáte na základe mnohých faktorov, vrátane komfortu, veľkosti, pevnosti, typu matraca atď. A verte tomu alebo nie, mali by ste venovať rovnaké množstvo pozornosti lôžku pre vášho psa. Koniec koncov, ak si každý večer užívate zdravý spánok vy, prečo by ho nemal mať aj váš domáci miláčik? Okrem toho, váš pes spí viac ako vy (aj keď si možno prajete, aby to bolo naopak).

Chyba č. 1: Výber pelechu s nesprávnym rozmerom 

Dokážete si predstaviť, že budete každú noc spať s nohami visiacimi z postele? Samozrejme, že nie! V prvom rade zmerajte dĺžku vášho domáceho zvieraťa. To vám poskytne všeobecnú predstavu o rozmeroch, ktoré váš maznáčik potrebuje aby sa cítil na svojom lôžku pohodlne. Nie je nič horšie ako posteľ, ktorá je príliš malá.

Chyba č. 2: Výber nesprávneho tvaru                                                                                                                                           

Štandardné postele sú k dispozícii v mnohých tvaroch, veľkostiach, materiáloch a farbách. Tvarom, sú obvykle guľaté, oválne, obdĺžnikové alebo štvorcové. Väčšina psov spí v rôznych pozíciách, ale ak strávite nejaký čas sledovaním správania vášho domáceho maznáčika, budete si vedieť lepšie predstaviť, aký tvar pelechu mu bude vyhovovať najviac.

Chyba č. 3: Výber nesprávnej textúry                                                                                                                                               

Rovnako ako ľudia, domáce zvieratá majú svoje vlastné, jedinečné preferencie. Niektorí psi dajú prednosť látkovým textúram, zatiaľ čo iní uprednostnia hladké tkaniny. Pozrite sa na miesta, kde váš pes rád oddychuje. Pomôže vám to vybrať najlepší druh tkaniny pre jeho domáce lôžko.

Doprajte svojim psím miláčikom dokonalé lebedenie! Ručne šitý pelech dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného umelého vlákna a je vyplnený EPS guličkami, ktoré chlpáčovi poskytnú dostatok pohodlia. Pelech je vhodný ako do interiérov, tak na vonkajšie použitie a je možné ho čistiť vlhkou handričkou, takže aj samotná starostlivosť vám nezaberie veľa času.
Pelech pre psa DOGit Cobana Large

Ako Zdieľať Dom S Chlpatými Tvormi Bez toho, Aby Ste Obetovali Svoj Moderný Štýl.

V prvom rade, musíme povedať, že sme veľkí milovníci zvierat. Sme majiteľmi domácich zvierat, nadšencami prístreškov pre zvieratá a radi ich prezentujeme aj na našom blogu. Ako to sami denno-denne vidíme, šťastný domov môže byť pohodlný a priateľský pre zvieratá, rovnako ako moderný a štýlový. Tajomstvo spočíva vo výbere správnych materiálov a tkanín pre vašu rodinu a váš životný štýl. Predtým, než si kúpite čokoľvek, nezabudnite si ohľadom starostlivosti prečítať priložený štítok.

Mali by ste vysávať a otáčať sedáky pohovky týždenne alebo dvakrát mesačne, v závislosti od toho, koľko vaši domáci maznáčikovia  zanechávajú voľnej srsti po celom dome. Srsť sa zachytáva na oblečení a nábytku a keď sú chlpy veľmi krátke, odolávajú snahám o ich odstránenie pomocou vysávača či pračky. Odporúčame používať čistiace kefy, ktoré zhrnú chlpy zo všetkých povrchov – kobercov, sedačiek, stoličiek, pelechov, rohožiek … potom stačí len chuchvalce chlpov zobrať a vyhodiť. Používajte kefu na odstránenie chlpov z odevu a elektrický holiaci strojček, vďaka ktorému udržíte srsť zvierat v správnej dĺžke.

Ponúkame vám niekoľko z našich obľúbených kúskov, ktoré sú vhodné pre domácností s domácimi miláčikmi.

Doprajte svojim psím miláčikom dokonalé lebedenie! Ručne šitý pelech dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného umelého vlákna a je vyplnený EPS guličkami, ktoré chlpáčovi poskytnú dostatok pohodlia. Pelech je vhodný ako do interiérov, tak na vonkajšie použitie a je možné ho čistiť vlhkou handričkou, takže aj samotná starostlivosť vám nezaberie veľa času.
Pelech pre psa DOGit Cobana Mini

Aj váš pes niekedy vyskočí na konferenčný stolík a potom na gauč? Island II Circle – konferenčný stolík je veľmi pevný a je vyrobený z  agátového masívneho dreva. Jedná sa o ručnú prácu a prírodné drevo. Ak sa rozhodnete kúpiť si tento unikát, nikdy neoľutujete. S náležitou starostlivosťou vám bude slúžiť po celé generácie. Navyše, mnohé kusy nábytku z dreva sú ručne vyrobené a keďže v prírode nenájdete dva identické stromy, žiadne dva kusy nábytku nevyzerajú úplne rovnako. Nábytok funguje rovnako ako móda. Čierne šaty alebo jednoduchý tmavý oblek budú vždy v móde – toto oblečenie je nadčasové a prežije akýkoľvek trend. Drevený nábytok slúži rovnakému účelu. Drevo patrí do akéhokoľvek prostredia, bez ohľadu na tému.

 

Unikátne spojenie: masívny konferenčný stolík Island zo vzácneho Agátového dreva sa dokáže univerzálne začleniť do Vašich obývačiek. Letokruhy a prirodzené tvary kmeňa stromu vytvárajú z tohto konferenčného stola skutočný unikát. Dôkladne vysušené a ekologicky voskované Agátové drevo predstavuje vzácnu a jedinečnú atmosféru.
Konferenčný stolík z masívu Island II Circle

Ako Udržať Psa Mimo Pohovky

Psy sú radi, keď majú príležitosť prilepiť sa na mäkkú pohovku. Na tom síce nie je nič zlého,no nie každý má radosť so zdieľania priestoru so svojim najlepším priateľom. Mnohí majitelia domácich zvierat sa sťažujú, že ich psy sa zdržiavajú na ich veľkom, pohodlnom gauči a že všetko by bolo skvelé, keby nebolo tých, všade prítomných chlpov! Konzistencia členov rodiny je najdôležitejšia pre udržanie vášho psa mimo nábytku. Uistite sa, že všetci v domácnosti súhlasia s názorom „žiadne psy na pohovke a posteli“, pretože privilégiá na čiastočný úväzok sťažujú vášmu psíkovi porozumieť pravidlám. Ako náhradu, doprajte svojmu štvornohému kamarátovi štýlové bývanie na mäkkom a pohodlnom pelechu DOGit, ktorý je vhodný do interiérov, ale aj na vonkajšie použitie. Tam, kde sa voľne po byte pohybujú psy, poskytne každému chlpáčovi dostatočné pohodlie a vlastné miesto k odpočinku aj ručne šitý Pelech Dogit Cobana Mini.

Doprajte svojim psím miláčikom dokonalé lebedenie! Ručne šitý pelech dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného umelého vlákna a je vyplnený EPS guličkami, ktoré chlpáčovi poskytnú dostatok pohodlia. Pelech je vhodný ako do interiérov, tak na vonkajšie použitie a je možné ho čistiť vlhkou handričkou, takže aj samotná starostlivosť vám nezaberie veľa času.
Pelech pre psa DOGit Cobana Medium

Potrebujú psy vankúše?

Psy by mali mať k dispozícii vankúše alebo postele s bokmi, ktoré slúžia ako podpora krku – ale nie vždy to potrebujú. Ak je to možné, poskytnite svojmu psíkovi viacero značiek a druhov pelechov na spanie. Je skvelé, keď si psy môžu vybrať správnu pozíciu na optimalizáciu svojho pohodlia a zdravia. Náš sortiment psích vankúšov a postelí je navrhnutý tak aby vyhovoval všetkým preferenciám pohodlia a štýlu. Ručne šitý vankúš CUSHIONit je vyplnený penou, ktorá vám a vašemu domácemu miláčikovi poskytne dostatok komfortu. Môžete ho čistiť vlhkou handričkou, takže aj samotná údržba vám nezaberie veľa času. Látka je odolná proti oteru.

Predsa mäkučké vankúše! Ručne šitý vankúš dánskej značky SACKit je vyrobený z veľmi odolného a recyklovateľného polyesteru. Je vyplnený penou, ktorá vám poskytne dostatok komfortu. Môžete ho čistiť navlhčenou handričkou, takže aj samotná údržba vám nezaberie žiaden čas.
Vankúš CUSHIONit veľký

Efektívna a atraktívna koža

Pred kúpou novej pohovky si veľa ľudí kladie otázku, či si má vybrať kožu alebo tkaninu. Pohovka je neoddeliteľnou súčasťou nášho domáceho života, je to miesto, kde sa po dlhom dni strávenom na pracovisku uvoľníme, alebo kde vo večerných hodinách usádzame svojich hostí. Je teda rozumné, že strávime nejaký čas hodnotením pozitívov a negatívov kožených a textilných pohoviek. Najmä, keď členmi rodiny sú aj psy.

Troj-sedačka Chesterfield je čalúnená bycast kožou v módnom Vintage prevedení. Zažite klasický dizajn a vynikajúce remeselné spracovanie v absolútnej dokonalosti! Impozantná pohovka s typickými rysmi štýlu Chesterfield, ako sú zakrivené opierky, bohato zdobené gombíky, prešívané operadlo a ozdobné ručne vsadené cvočky.
Trojsedačka Chesterfield Vintage II

Zo všetkých možností na trhu je koža najbližšie k tomu, aby bola pre vás ideálnou voľbou. Podobne ako väčšina majiteľov psov vlastníme kožené stoličky a pohovku, pretože sa dajú ľahko čistiť a navyše sú mimoriadne odolné. Odstránenie nečistôt, chlpov alebo špinavých fľakov je veľmi jednoduché. Úplne postačí vlhká tkanina. Ostatné pohovky sa dajú tiež pomerne ľahko vyčistiť, ale s kožou je to tak nákladovo a časovo efektívne, že koža sa zdá byť tou najlepšou voľbou v tomto ohľade.  Za povšimnutie stojí naša troj-sedačka Chesterfield. Vždy pri pohľade na ňu, si kladiem tú istú otázku – ako môže niečo také krásne koexistovať so psami?! Zvoľte si klasický dizajn a vynikajúce remeselné spracovanie v absolútnej dokonalosti!

Inšpirovali sme Vás? Pozrite si našu ponuku pelechov pre vašich domácich miláčikov a kontaktujte nás, ak potrebujete poradiť. 

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi!

Tags : domáce zvieratkádomáci miláčiknábytok pre domácich maznáčikovnábytok pre domácich miláčikovnábytok pre psíkovnábytok pre psovpes
adminblog

The author adminblog

Leave a Response