close
anders-jilden-89745-unsplash

Štyri Ročné Obdobia Vo Vašom Dome

Napriek tomu, že spôsob stravovania sa v priebehu rokov vyvíjal, domov je stále ideálnym miestom na zdieľanie nezabudnuteľných chvíľ s priateľmi a rodinou. Jedáleň je jedna z najdôležitejších miestností v dome; miestnosť, kde technológia neexistuje a rodiny sa stretávajú, aby jedli a rozprávali sa ako strávili deň. Preto sme si pre Vás pripravili zopár skvelých tipov na dekoróvanie jedálenského stola v každom ročnom období. Spoločnosť Estilofina má pre Vás pripravenú širokú ponuku jedálenských stolov, kolekciu exclusive – jedálenské stoly  stoličky a navyše zopár skvelých rád o ktoré sa práve s Vami chceme podeliť.

Dom a Stolička Jacktar
Stolička Jacktar

Jarné Štýly

Domov si môžete osviežiť aj na jar, pridaním svetlých farieb a originálnych doplnkov. Po dlhej zime, s prvými teplými lúčmi slnka, má každý z nás chuť nahradiť sivé dni niečím zaujímavým a povznášajúcim. Najviac prístupným riešením pre vytvorenie príjemnej jarnej nálady sú kvety. V každej miestnosti nájdite miesto pre vázu, v ktorej budú živé rastliny, kvitnúce vetvičky alebo kompozície vyrobené z farebného papiera, perličiek, tkaniny a nití.

Photo used from Best Friends for Frosting

Veľkonočné sviatky sú sviatkami jari a maľovanie vajíčok je jednou z najzaujímavejších, živých a tvorivých tradícií, preto netreba zabúdať na váš domov. Vyrobte si nádherné dekorácie z viacfarebných vajec, sušeného ovocia, vlákien a stúh. Z obyčajného papiera si vystrihnite siluety motýľov, vtákov, králikov, vajíčok alebo listov. Papierové girlandy sú neoddeliteľnou súčasťou každých osláv. Váš dom môžete na jar oživiť pridaním svetlých farieb a originálnych doplnkov.

Dizajnová stojanová lampa Arch oranžová
Dizajnová stojanová lampa Arch oranžová

Váš Dom a Leto 

Terasa je pokračovanie domu, ktorého pohodlie a komfort závisí vo veľkej miere od želania majiteľov a ich vášní. Ak má váš dom obývaciu izbu, jedáleň, kuchyňu, prečo nevytvoriť to isté v jeho okolí……… Či už oslavujete narodeniny, alebo len fakt, že slnko krásne svieti, presuňte stôl na terasu tak, aby ste mali možnosť rýchleho premiestňovania cez otvorené dvere do domu. Využijete tak každú voľnú chvíľku na pozorovanie okolitej prírody a krajiny. Navyše, stravovanie na čerstvom vzduchu je oveľa príjemnejšie ako v uzavretej miestnosti. Všetko čaro je v atmosfére, ktorá je vytváraná vánkom, bzukotom včiel alebo odrazom modrej oblohy v šálke s čajom. Ak ste pri Vašom dome postavili zimnú záhradu, potom Vám blahoželáme! Zimná záhrada ako jedáleň alebo zimná záhrada ako letná kuchyňa kombinovaná s obývacou izbou môže byť úžasným doplnkom Vášho domu.

Dizajnová stolička Brinley modrý zamat
Dizajnová stolička Brinley modrý zamat

V Podzimnom Prekvapení 

Kytice z jesenného lístia, jesenné vence a malé inštalácie ovocia a bobúľ, sviečky a girlandy z listov skrášlia Váš jesenný domov. Ak si chcete vyrobiť dekoráciu, nemusíte nič kupovať. Počas prechádzky jesenným lesom alebo parkom by ste mali pozorne sledovať čo je pod Vašimi nohami, pretože tam nájdete všetko čo budete potrebovať. Ak máte v pláne usporiadať večierok pre rodinu a priateľov alebo chcete osláviť špeciálnu udalosť a uvariť fantastické jedlo pre kolegov z práce, myslite na to, že niet nad perfektný dojem umocnený dekoráciou z najdokonalejších výtvorov prírody a oživiť tak váš domov.

Jeseň je jedným z najkrajších a najvhodnejších období pre dekoráciu. Koniec koncov, samotná jeseň nám poskytuje všetko, čo potrebujeme: pestré farby spadnutých listov, všetky druhy zrelého ovocia a posledné kvitnúce rastliny.

Jesen a vas dom

Zimné Zázraky

Opäť je tu čoskoro nádherné obdobie roka, keď sa znova stretneme s priateľmi a rodinou, aby sme si vymenili darčeky, podelili sa o krásne okamihy, vypočuli si skvelé príbehy, zjedli nerozumné množstvo jedla a samozrejme vyčarili pôsobivú a dokonalú vianočnú atmosféru. Vianoce a Nový rok sú snáď najkrajším obdobím v roku. Girlandy s viacfarebnými svetlami, ktoré zdobia domy a ulice miest, krásne vianočné stromčeky a lesklé pozlátko – to všetko je už dlho neodmysliteľným atribútom zimných sviatkov.

Vas dom v zime a Vianoce
Vianočný darček

Práve sme Vám ukázali ako jednoducho a rýchlo zmeniť Váš dom podľa ročného obdobia. Niekedy rýchlo malými zmenami dokážeme urobiť veľké veci. A to je to čo práve možno aj vy potrebujete.

Pokiaľ ide o pohodlie a dizajn, nie vždy si vieme predstaviť originálnosť. Bežné stoličky, kreslá alebo pohovky sú neoddeliteľnou súčasťou bytových priestorov. Čo však nemá každý vo svojom dizajnovom inventári je lavica. Zaujíma vás ako štýlovo využiť lavicu vo vašej kuchyni?

Tags : jarné štýlyjedalenske stolystoly a stoličkyštyri ročné obdobia na vašom stole
adminblog

The author adminblog

Leave a Response