close
Kuchyňa

Jarné upratovanie: Tipy a triky ako upratať kuchyňu rýchlo a efektívne

roommates-cleaning-home-together

Kuchyňa patrí medzi obľúbené miestnosti, od rána do večera je v nej čulý ruch. Vychutnávame si v nej ranné kávy, obedy a večere v kruhu rodiny alebo priateľov. Ako však docieliť, aby pôsobila vždy čisto, upratane a zároveň moderne? S našimi tipmi to dosiahnete raz-dva.

Šikovná a usporiadaná kuchyňa vám umožní lepšie využívať priestor. Každú minútu, ktorú ušetríte pri obtiažnom upratovaní, môžete venovať príprave lahodných jedál.

Čistý drevený jedálenský stôl 

Dominantou každej kuchyne je jedálenský stôl, ktorý denno-denne umývame, utierame alebo leštíme. Stavte na praktickosť, dostatočnú veľkosť a oku lahodiaci dojem s dreveným jedálenským stolom do kuchyne, ktorý je nenáročný na údržbu.

Ak dávate prednosť modernému štýlu s nádychom luxusu a nadčasovým dizajnom, siahnite po rozťahovacích jedálenských stoloch z dreva. Čisté línie so zaoblenými rohmi a nožičkami si obľúbite pre ich praktickosť.

petrolejové jedálenské stoličky
Zaujala vás DIZAJNOVÁ STOLIČKA LANEY PETROLEJOVÝ ZAMAT?

Pohodlná jedálenská stolička

Niet nad pohodlnú a modernú jedálenskú stoličku, ktorú dokážete jednoducho zasunúť k stolu, rýchlo umyť alebo vyčistiť jej poťah. Obzvlášť tie pri jedálenskom stole by mali byť komfortné, nikto sa predsa nechce usadiť do nízkej, kývajúcej a tvrdej drevenej jedálenskej stoličky.

okrúhly jedálenský stôl drevený
Zaujal vás OKRÚHLY JEDÁLENSKÝ STÔL THUNDER?

Objavte nadčasovosť a jedinečné dizajny stoličiek do jedálne, ktoré viete ľahko kombinovať so širokou škálou doplnkov. Či už dávate prednosť modernému alebo drevenému prevedeniu, nebojte sa pestrých farieb a nepoznaných materiálov.

Nezabúdajte ani na trendy, ktoré letia. Pre rok 2023 sú v kurze jednoduché drevené stoličky do jedálne. Ozdobia každý priestor a ako bonus vnesú do nej teplo a harmóniu domova.