close
Jedáleň a kuchyňaKuchyňa

Vytvorte dokonalý jedálenský set, pre elegantný interiér

dizajnovy-jedalensky-stol-jonathon-300-cm-prirodny-dub

Túžite mať moderne a prakticky zariadený jedálenský kút? Vieme, ako na to. Postačí vám vybrať ten pravý jedálensky stôl a skombinovať ho so stoličkami, do ktorých sa každý deň pohodlne usadíte pri raňajkách, obede či večeri.

okrúhly, drevený jedálenský stôl z masívu, kovové nožky
Zaujal vás SIVÝ OKRÚHLY JEDÁLENSKÝ STÔL THUNDER

Dominantný jedálenský stôl z masívu

V niektorých domácnostiach je jedáleň súčasťou kuchyne, niekde obývačky alebo je to samostatná miestnosť.

Tak či onak, bez veľkého stola sa žiadna z nich nezaobíde. Pýtate sa, prečo? Lebo práve okolo neho sa všetko odohráva.

Stavte na praktickosť, dostatočnú veľkosť a oku lahodiaci dojem s jedálenským stolom z masívu. Drevo vám prinesie nielen pocit útulnosti, ale aj nadčasovej kvality. Pocit tepla a intimity si vytvoríte  tmavými odtieňmi dreva.

drevený jedálenský stôl z masívu
Zaujal vás JEDÁLENSKÝ STÔL JONATHON?

Ak potrebujete miestnosť opticky zväčšiť a rozžiariť, stavte na svetlé farby. Nezabúdajte však na správnu údržbu a starostlivosť, ktorú si masív vyžaduje. Chcete predsa čo najdlhšie zachovať jeho prirodzenosť či lesk a dominantný vzhľad.

Dávate prednosť modernému dizajnu s nádychom luxusu a nadčasovým dizajnom?

Siahnite po rozťahovacích, okrúhlych alebo masívnych jedálenských stoloch so zakrivenými líniami. Nielenže upútajú pozornosť, ale zaoblené rohy a výrazné nožičky si obľúbite pre ich praktickosť.

Drevená jedálenská stolička nemôže chýbať

Bez pohodlnej jedálenskej stoličky to nepôjde. Obzvlášť tá pri jedálenskom stole by mala byť komfortná, nikto sa predsa nechce usadiť do nízkej, kývajúcej alebo tvrdej stoličky.

Objavte nadčasovosť a jedinečné dizajny drevených stoličiek do jedálne, ktoré viete ľahko kombinovať so širokou škálou doplnkov.

Či už dávate prednosť jednoduchému alebo okázalejšiemu prevedeniu, nebojte sa tmavých farieb alebo kombinácii bielej s hnedou.

drevená jedálenská stolička
Páči sa vám ŠTÝLOVÁ JEDÁLENSKÁ STOLIČKA ALIOTH?

Pre zachovanie komfortu sú súčasťou stoličiek textilné prvky v podobe sedákov alebo vankúšov, ktoré zaisťujú dostatočný komfort.

Už sa vidíte, ako sedíte za štýlovým jedálenským stolom z masívu a pochutnávate si na výbornom jedle? Pustite sa smelo do plánovania, premysleného výberu a doprajte si poriadnu dávku rodinnej pohody. Nezabúdajte ani na doplnky a dekorácie z dreva, skla alebo kovu, ktoré zútulnia každý jedálenský kút.