close
Obývačky

Zariaďte si obývačku v industriálnom štýle

aaron-huber-s95oB2n9jng-unsplash

Splnili ste si sen o vlastnom bývaní a uvažujete, ktorým štýlom sa uberie jeho zariaďovanie? Dajte šancu priemyselnému vzhľadu a industriálnemu dizajnu. Obnažené steny, trámy, štýlové doplnky, zmes klasiky a elegancie vás ohúria.

Industriálny štýl bývania síce pôsobí nedokončeným dojmom, no opak je pravdou. Skvelé sa hodí do atypických interiérov. Miešajú sa v ňom totiž prvky vintage, moderny a minimalizmu.

Pri zariaďovaní obývacej izby si dajte záležať na výbere vhodného rohového gauča a nezabúdajte ani na užitočné konferenčné stolíky.

Sivý rohový gauč vynikne 

Rohové sedacie súpravy sú obľúbeným trendom, ktorý nikdy nevyjde z módy. Skvele sa hodia do veľkých a otvorených miestnosti, kde vyniknú. Ak túžite spraviť zo svojej obývačky v industriálnom štýle útulný priestor na oddych, sivými odtieňmi v kombinácii s tmavým nábytkom to hravo dokážete.

Sivý rohový gauč sa vďaka svojmu modernému a čistému dizajnu bude hodiť do akéhokoľvek interiéru. Krok vedľa nespravíte ani vtedy, ak si vyberiete rozkladaciu rohovú sedačku. Jedným razom sa dokáže zmeniť na lôžko a úložný priestor navyše sa vždy zíde.

Sivá rohová sedačka Bellona , s integrovaným stolíkomm
Zaujala vás SIVÁ ROHOVÁ SEDAČKA S INTEGROVANÝM STOLÍKOM BELLONA ?

Užitočný drevený konferenčný stolík 

Ako zladiť interiér k dokonalosti? Jedine konferenčným stolíkom. Odkladacieho priestoru nie je predsa nikdy dosť. Buďte odvážni a nebojte sa hranatých, okrúhlych ani atypických tvarov.

Dopriať si môžete aj vrchol dizajnu v podobe prírodného materiálu a dreveného konferenčného stolíka. Okrem dreva sa zamerajte aj na kov, prípadne kombináciu oboch.

Unikátne sú aj drevené konferenčné stolíky v tvare truhlice, ktoré sú pre veľké obývačky ideálne. S moderným a vzrušujúcim dizajnom dreva, ktorý prináša bezpečný povrch na odkladanie nápojov, jedla či iných drobností sa z nich stanú obľúbení spoločníci. Nášivky z eko-kože, ozdobné nity a kovové zapínanie dodávajú nábytku poriadny priemyselný nádych.

 

drevený konferenčný stôl , konferenčný stôl truhlica
Zaujal vás KONFERENČNÝ STOLÍK – TRUHLICA EISLEY?
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response