close
Obývačky

Nábytok, ktorý vašu obývačku premení na luxusné miesto

rohova-sedačka-statroružova-zamatova

Aj vy sa už neviete dočkať toho, kedy si nakúpite nový nábytok do vašej obývačky alebo na čas, keď starý vymeníte za nový? Pri výbere nábytku by ste nemali zabudnúť na to, ako správne postupovať pri zariaďovaní obývačky. Na tejto miestnosti vášho bytu či domu špeciálne záleží. Stretáva sa tu celá rodina a vítate v nej návštevu. Najideálnejšia cesta by bola zaobstarať si interiérového dizajnéra, tí však nie sú práve najlacnejší, preto aj dobrá rada nad zlato pri zariaďovaní obývačky pomôže. Poradíme vám!

Začnite od podlahy

Koberce v žiadnom prípade nekupujeme iba preto, aby nám nebola zima na nohy. Sú jedinečným doplnkom, ktorým udávame ráz celkovému vyzneniu priestoru. Koberec má však aj funkčné využitie, zbaví nás prebytočného hluku a zútulní miestnosť.

Sedenie na druhom mieste

Sedacia súprava je druhým najdôležitejším prvkom vašej obývačky, na výbere ktorej by ste si mali dať naozaj záležať. Keďže sedačku nemeníme každý rok, preto musíte dobre prehodnotiť jej farbu ale aj materiál. Pre optické zväčšenie miestnosti siahnite po svetlejších farbách, ak však máte miestnosť dostatočne veľkú, siahnite aj po tmavých či farebnejších prevedeniach.

staroružová čalúnená rohová sedačka

Nezabudnite na konferenčný stolík

Konferenčný stolík môže byť v obývačky bezpochyby štýlovým doplnkom, ktorý pritiahne pohľady každej návštevy. Na výber máte drevené, plastové, kovové, či rôzne kombinácie týchto materiálov. Konferenčný stolík však vyberajte naozaj ako jeden z posledných kusov, aby to bol adekvátny a štýlový punc vašej modernej obývačky.

zlatý kovový konferenčný stolík

Dizajnové kreslo (nielen) pre knihomoľov

Len si to predstavte, čítať vašu obľúbenú knihu na krásnom dizajnovom kresle. Alebo si len tak poleňošiť cez víkend pri vašom obľúbenom seriáli. Dizajnové kreslo je neodmysliteľný kus nábytku každej sedačky a s krásnou lampou bude tvoriť neprekonateľné kombo.

Ešte jedna drobnosť – taburetka

Pri zariaďovaní obývačky nezabudnite ani na takú drobnosť, ako je taburetka. Jej správnym výberom dodáte vašej miestnosti bodku za štýlovým a moderným dizajnom. Nemusíte sa obmedzovať iba na farbu vašej sedacej súpravy. Môžete aj experimentovať a vybrať si kontrastný kúsok, ktorý zaujme každého.

staroružová čalúnená taburetka

Dajte si záležať na výbere nábytku do obývačky. Definuje vás ako osobu a odráža váš jedinečný štýl.

Tags : konferenčný stolíkmoderná obývačkasedacia súpravataburettaburetky